Министър Сербезова: Зелените сертификати за преболедуване остават

По много теми в обществото се спекулира, написа тя във Facebook
Обновена: 15 яну 2022 17:43 | 15 яну 2022 17:08, Анисия Иванова
155
Министър Сербезова: Зелените сертификати за преболедуване остават
Снимка: БГНЕС

Зелените сертификати на базата на преболедуване остават, съобщи министърът на здравеопазването проф. Асена Сербезова в профила си във Facebook.

"Уверявам ви, че към настоящия момент сертификатите на базата на преболедуване остават...
 
Знам, че се спекулира с много теми в нашето общество и не може да се опровергава всичко, което е погрешно интерпретирано (че то време няма да стигне...), но темата за здравето е много чувствителна и затова искам да внеса това уточнение.
 
Умолявам, пишещите и изказващите се да си дават сметка, как това, което прочетат хората, може да засили техните опасения и страхове, а това е най-ненужното в момента...”, пише още здравният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До СЗО...... Ето, и вие се смеете. Та толкова и другите слушат СЗО. И Бил Гейтс не го слушат, между другото. Повечето държави, ако не сте забелязал, се спасяват поединично. Ще видите, колко е страшно да живеете в свят, който се движи напосоки, без "диригент", "световни господари" и извънземни, ако накрая го проумеете този *** факт.
97
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те зелените сертификати за преболедували трябва да са доживотни.
96
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази лелка къде мисли,че се намира.Отменяй сертификата,че скоро ще си ходиш,въпреки пропагандата и лъжите зад,които се криете
95
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сербезова сложи ред в болниците, че много народ трепят.
94
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странно, че другаде цитатът и новината са "сертификатите за преболедуване остават, засега" без многоточието.
93
0
 
4
 
! Отговори
СЗО преди 2 години
Ха ха ххааааа..
92
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"Има ли компетентен привърженик на официалната доктрина, който да ми отговори на простичкия въпрос кой точно поред бустер ще ни отърве от пандемията?" ........ Не знам, какво разбирате под "официална доктрина". Според СЗО бустерите след първия не са решение. Обаче някои европейци и не само не ги слушат. Хаосът е по-страшен от робството, ако ме разбирате ......
91
0
 
17
 
! Отговори
до 93 преди 2 години
Достатъчно е политиците, дори най-големите във всички държави да вярват в "официалната наука". А официалната медицина е сведена до СЗО, достатъчно е да контролираш СЗО - и оттам всички следват плана, на теория защото СЗО са "експертите". На официалнта страница на СЗО можеш да видиш че 10% процента от общия им бюджет идва от фондацията на Гейтс а не е и единствена, Ротари клуб интернешънил и други. И здравият разум изисква поне да допускаме, конфликт на интереси, ако не конспирация...но не.
90
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 88........ На теория си прав отново. Но тогава нищо не пречи и в другите държави нещата да стоят по същия начин, поне отстрани изглежда принципно същото положението - ваксинирани и заразени политици и т.н. А там вече не всички са "послушковци" и ще се усетят. Затова конспирацията е грешен избор, ако наистина искате да се ориентирате в ситуацията. Ако не - остават празнословията ......
89
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли компетентен привърженик на официалната доктрина, който да ми отговори на простичкия въпрос кой точно поред бустер ще ни отърве от пандемията? Какъв е генералният план? Бустери докога?
88
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е ненужно да си трия *** ли с него или съм болен или не слагам ваксината и навън Ко толкова
87
0
 
16
 
! Отговори
До 88 преди 2 години
и дори да не си посветен във всички детайли, със сигурност ако ти плащат това те мотивира да следваш инструкциите. Всъщност и Кацаров веднъж се изпусна. Каза си че европейските партньори ни натискат за ваксинация (макар, че от чисто юридическа гледна точка това е вътрешна работа на България и тя няма договорни отношения към ЕС да изпълнява норматив).
86
1
 
8
 
! Отговори
До 88 преди 2 години
Напротив - ако някой е готов да изпълнява, конспирацията без да задава въпроси, защо изобщо да го "светкаш", че е конспирация? Защо дори хипотетично да рискуваш да те издъни? А нашите са просто послушковци и без да е конспирация, каквото каже САЩ, каквото каже ЕС - следват. Прекалено са малки в голямата игра и не е нужно да са посветени. В случая не споря има ли конспирация или няма, а само че и да има - нашите са изпълнители по ниските нива, не знаят задължително целия план.
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 84"Това че примерно президента ни или мн председателия ни си е сложил ваксина, НЕ доказва автоматично че е безопасна," ...... Прав си, обаче фактът, че президентът и министър председателят са ваксинирани и не са информирани за опасността, е сериозен удар върху цялата конспирация. Значи ли това, че и те са излъгани? Ако да, следователно не са и платени. И така нататък по веригата ......
84
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проф.Александрова: "Грипната и COVID ваксина могат да се поставят в един ден."-------Доц. Гломб: "Между грипна и COVID ваксина трябва да има разстояние от две седмици."-----Тия двете, дето са от един отбор, не са на едно мнение. Е, що се чудят, че хората не им вярват, не правят това, което им казват, вярват в конспирации и се опъват на ваксинирането. Аз ли да взема решение кога да сложа ваксините? Не че ще ги сложа, де.......
83
0
 
10
 
! Отговори
До 84 преди 2 години
Не е моя тезата, която си коментирал, но на ниво ЛИЧНА преценка както сред другите хора, така и сред политиците има хора които вярват и не вярват във ваксините - съответно има такива, които са си сложили ваксини и такива, които просто са си извадили сертификати. Също така много политици (особено в малка България) просто сляпо следват указания от СЗО и други подобни. Това че примерно президента ни или мн председателия ни си е сложил ваксина, НЕ доказва автоматично че е безопасна,
82
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой бустер? Кой точно бустер ще спре пандемията? Понеже вярвам на науката, искам да чуя от нея и от компетентните лекари, математици и всякакви специалисти конкретна информация, относно това точно кой поред бустер ще ни отърве от тая беда! Много ли искам?
81
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"Цоцоланата Теменужка си намести наваксания дирник в болницата, после викат, че само неваксинираните ги пълнят." .......... Изберете, коя теза вие е най-приятна - че ваксинираните политици влизат в болница или че ваксините са отрови и политиците си слагат физиологичен разтвор или вадят фалшиви сертификати. Двете явно си противоречат, затова е шизофренно да ги използвате и двете.
80
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственото, което ме интересува е, на кой точно бустер ще се преборим с пандемията? Третият? Петият? Дванадесетият?
79
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В офиса сме 6. Само двама ваксинирани. Никой не е боледувал от нас за две години. И маски не носим. Железни ли сме?