9152 нови болни от коронавирус, 26% от направените тестове

Ваксинираните лица в България преминаха прага от 2 милиона души
163
9152 нови болни от коронавирус, 26% от направените тестове
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

9152 са новите случаи на коронавирус в страната за изминалото денонощие, сочат данните на Единния информационен портал. Това са повече от 26% от направените 35 040 тестове.

Починали са 87 души, 86% процента от тях не са били ваксинирани.

В болница са 5917 пациенти, 565-има от тях са в интензивно отделение.

Ваксинираните лица в България преминаха прага от 2 милиона души. С ваксините, поставени през изминалото денонощие лицата със завършен ваксинационен цикъл са 2 003 025, а тези с бустерна доза - 620 413.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: коронавирсу
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
12
 
! Отговори
ПК преди 2 години
Повечето починали-неваксинирани, са хора с придружаващи заболявания, за които ваксината е риск. С ваксина или не, заболяванията са проблема.Здравите изкарват вируса и без ваксини. В България са най-болните хора в света, от една страна от управлението" на нашите" политици" и от друга страна от лечението на нашите" лекари"...
112
5
 
9
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
Вчера един немски лекар от Дрезден се осмели да каже в ефира на частна телевизия, че 99 % от заразените и симптомни в неговият кабинет са двойно,, боцнати" и бустнати... Мислете
111
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да са ви честити 2 милиона излъгани и принудени да учасват в експеримент със собственото им здраве. Сега остава да ги лекувате срещу много пари и да ги погребете скоропостижно.
110
1
 
6
 
! Отговори
555 преди 2 години
Не е точно да се пише - ваксъри и антиваксъри. По точно е да се пише информирани от казионни медии и информирани от независими , алтернативни източници. Едните показват налагана политика , а другите показват факти базирани на изследвания и мнения на световно известни учени.В зависимост от нивото на индивида , едните чуват това което им се иска да чуят, другите са изложени на нелицеприятни обосновани факти от много различни източници.
109
1
 
10
 
! Отговори
11 преди 2 години
Пък един дoбитъk миналата седмица плещеше, че тези вторник и сряда щяло да има по 15 000 заразени.
108
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксините са бизнес! Зелените сертификати са бизнес! Здравеопазването е бизнес! Как да им "вярваш", че са загрижени за здравето ни и ни мислят само доброто, за да се набодеш с едни ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ течности? Те ни ограбват не само финансово, но и на живота ни посягат. Да не си въобразяват ваксинираните, че ще получат специално внимание, ако се разболеят или даже пострадат от ваксините. Ако се замислите, ако се разгневите, може и нещо да се промени.
107
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според Единния информационен портал за 14 дневен период ваксинираните са: 10,48% от починалите, 15,66% от постъпилите в болница и 5,73% от постъпилите в интензивното. Та така с ваксинираните и неваксинираните.
106
0
 
2
 
! Отговори
Факт преди 2 години
74,45% от случаите за деня не са ваксинирани. Това означава, че броя на заразените деца намалява. В последният месец неваксинираните бяха около 78%.
105
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На антиваксърите вече не им остана нищо освен заплахите. Аргументите им се провалиха, реалността показва обратното на това, което почти 2 години драскат, и колкото повече време минава, толкова в по-голяма грешка ще се оказват (никаква изненада). По-важното е, че изгубиха 2 години, които можеха да изпозлват за нещо пълноценно, както хората, които се ваксинираха и си продължиха с живота.
104
2
 
3
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Антигеноцидните вакси, тестове и сертификати ги забрани международния наказателен съд на 15.01.2022.
103
2
 
8
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Терористите продължават с престъпленията срещу човечеството
102
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 118 "До британеца - ама вас ви предупреждаваха, че ще се стигне до момент, в който всички ще отварят, а ние ще затваряме. В тези две години непрекъснато се налага да ви обясняват елементарни неща, но вие не вдявате." Ааааа, няма такова нещо. Те не са разбрали, чули, прочели или видели. Предсказанията на нормалните експерти по въпросите на пандемията са повлияни от "фармамафията", само предскзанията на Мангъра (които между другото до едно се провалиха), се "сбъдват".
101
4
 
8
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Сертификатът не е с цел,, безопасна среда", а обратното и принуда за повече ранени, убити и инвалидност
100
3
 
8
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Стига с тая убийствена престъпна ваксинация, някои по далеч от носа си нито виждат, нито чуват. Информирайте се от чуждестранни източници, че вече има 10000%доказателства за Измамата Ковид с излезли присъди
99
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербавите "зелени коридори" бяха по-добре. График за възрастни и някакъв ред. Сега особено в големите хранителни вериги на Кауфланд и Лидъл е пълно по всяко време, всеки ден, всякакви възрастови групи на едно място. Ако не изтеглиш късата клечка един ден си щастливец.
98
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До британеца - ама вас ви предупреждаваха, че ще се стигне до момент, в който всички ще отварят, а ние ще затваряме. В тези две години непрекъснато се налага да ви обясняват елементарни неща, но вие не вдявате. Ваксинацията е най-добрият начин за справяне с епидемия. Това е просто като фасул, или като ряпа - в зависимост от предпочитанията. Вие от фасула направихте философски и екзистенциален проблем.
97
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Закрепихте по 87 умрели всеки ден??? Нещо не вярвам...
96
3
 
9
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Затова идва видов ден за всички участници в Измамата Ковид
95
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медиите участват активно в дезинформацията на обществото спонсорирани от управляващата шайка мoшеници... Защо не се реагира на информацията, която дава статистиката за, това кои групи хора са най-уязвимите от вируса? Явно пoдлеците в шайката имат интерес да умират много хора със сърдечни заболявания.....?
94
2
 
6
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
О камион пристига за всички съучастници в престъплението Ковид