Конвоят на свободата е блокирал Отава за втора седмица

Шофьорите са недоволни от задължителната ваксинация срещу COVID
5 фев 2022 22:50, Анисия Иванова
176
Конвоят на свободата е блокирал Отава за втора седмица
Снимка: БГНЕС

Протестиращи срещу ограниченията заради коронавируса в Канада подкрепиха шофьорите на товарни камиони, чиито "Конвой на свободата" окупира столицата Отава вече втора седмица, пише "Франс прес".

Шофьорите пък са недоволни от правилата за задължителна ваксинация срещу Ковид. Въпреки че се очаква температурите да паднат до минус 30 градуса по Целзий, демонстрантите разпънаха палатки и издигнаха надуваеми замъци и плакати с антиправителствени лозунги пред парламента.

Полицейските части изградиха прегради през нощта, за да ограничат достъпа на превозни средства до центъра на града и обявиха, че ще пресекат всяка незаконна дейност по най-бързия начин, информира БНР.

Подобни протести са планирани и в Торонто, Квебек и Уинипег, отбелязва "Франс прес".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
143 преди 2 години
Е,добре,де става въпрос за име на жена- Е в а .И това ли замазвате със звездички?
132
0
 
0
 
! Отговори
143 преди 2 години
Откога и името *** цензурирате?
131
0
 
0
 
! Отговори
Гласовито боргъзко преди 2 години
очилато петле, и Целомъдрена очилата мини- кокожка, си поделят аплодите на Путконвойните Гербераски дупетати*я когато раскостяват, горките Упрвляващи!
130
0
 
0
 
! Отговори
В БеГе, путкинвойса преди 2 години
...управляващата клоалиция, а "констипативната опозиция", евридей, ги обезкостява*!
129
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук някои си мислят, че същества като Трюдо им пука за народа им. Това са еничари жез народ и родина, оформени по калъп като курца, макарона, обратната киви и още много. Младите е по-лесно да бъдат оформени и пуснати по високите постове да изпълняват заповеди. Ставо куче нови трикове е трудно да научи. Може и да са им обещали безсмъртие и лукс на тези ялови педа-лици и -ли, а може и само за задните си удоволствия и властолюбието да са в сценката. Време е за шат на пат ката главата.
128
0
 
2
 
! Отговори
до 141 преди 2 години
Така е .Адам и *** пък си изкарали фалшиви сертификати.Обаче Бил Гейтс не е вчерашен!Разкрил ги иги изгонил от мола.
127
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
фейк нюз ! по бтв казаха че протестират заради лоши пътища, стига сте ръсили само конспирации
126
1
 
0
 
! Отговори
До Въпрос преди 2 години
Биотехнологиите най-много ползват дигиталните технологии. Връзката е очевадна при обработката на масиви от данни и изработване на математически модели. Не говоря за модерните джаджи, които пак искат съответния софтуер за разпознаване и класифициране. И всичко се свежда до това: операторът да се декларсира до човек който включва различни функции. Е като мине астероида никой няма да помни какво всъщност е работил.
125
0
 
17
 
! Отговори
До въпрос преди 2 години
Обяснявам веднага. Канадското правителство започна да следи всички граждани публично. Това стана много очеизвадно за международните шофьори след като започнаха да изискват вакс паспорт. В момента в който на границата телефона ти премине към Канадски телеком граничните получават номер на автомобил, телефонен номер, номер на лична карта и номер на вакс паспорт и дали е валиден. Знаят още преди да си на гишето дали си за карантина, което в Канада е незаконно но властите ги боли дедовия за закони!
124
0
 
1
 
! Отговори
до 129 преди 2 години
Да бе той Бил Гейтс бил партньор с Ной и бил договорил в Ноевият ковчег само ваксинирани да се приемат.Обаче тогава Ной не бил на ти с ваксинирането,та далаверата се провалила и затова сега потомците на спасилите се неваксинирани боледуват от Ковид!Впоследствие Гейтс сключил и договор с Папата неваксинираните да ги изгарят на кладите през средните векове,но инквизиторите не смогнали да изгорят всички.И така потомците на неваксинираните и сега не искат да се ваксинират!И работят с Линукс!
123
4
 
0
 
! Отговори
въпрос преди 2 години
Какво общо имат дигиталнните технологии с ваксините?Производството на ваксините би трябвало да е биотехнологичен процес.
122
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕЙЙЙЙ Разгеле съумяхте за 2 седмици да драснете 4 параграфа за това, че някой някъде все пак май може и да не е доволен от КОВИД фашизма. Браво остана сега да драснете и 1-2 параграфа и за Европа, че все пак във всяка западна столица от 2 месеца има ежедневни протести, ама то не е много важно. По-важно е да се говори за ваксини и поредната прогноза за апокалипсис от Кантара и компания, както и да се напомни на всички, че има едни 30000 умрели С КОВИД, но от какво не е ясно!
121
0
 
4
 
! Отговори
В. преди 2 години
Конвоят на свободата е метафора. Как аналоговото, доброто, човешкото ще спре дигиталното, античовешкото, лишаващо от квалификация, лишаващи от работа, лишаващо от свобода.
120
4
 
0
 
! Отговори
В. до Марта преди 2 години
Ти да не си вещица. Как ясно виждаш нещата.
119
0
 
6
 
! Отговори
До Марта преди 2 години
Пиши още.
118
1
 
13
 
! Отговори
Марта преди 2 години
Последствие от фиатната система е,че съществува постоянна инфлация,което води до тегленето на заеми от държавите и изяжда спестяванията на обикновения човек.Централното банкиране е инструмент,който многократно е бил използван за поробване и продължава да следва желанията на нелепо богати хора.
117
2
 
11
 
! Отговори
Марта преди 2 години
Сега наблюдаваме системна неспособност на политическия елит да наложи адекватен разказ на случващото се.Причината е Централното банкиране.BIS-банка за международни разплащания.Това е група частни банки,които управляват паричното предлагане в целия свят.МВФ - има власт да решава кои национални валути запазват стойност и кои не.ФЕД - печата и продава фиатни пари на правителството на САЩ.Фиатните пари не са обезпечени с нищо и биват монополно издавани като законно платежно средство.
116
0
 
15
 
! Отговори
Марта преди 2 години
От обявяването на пандемията практиката всякакви действия на властта ,противоречащи на морала и правото,се оправдават в името на националните интереси.Пандемията трябваше да послужи за преход към т.н.приобщаващ капитализъм- новото име на комунизма.В приобшаващия капитализъм крайният собственик е глобалният елит.През 1993 г.Световният икономически форум стартира програма,преименувана през 2004 г.на ,, Млади глобални лидери"Джъстин Трюдо е преминал през тази програма.
115
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашисткият мишок Тюрдо вече показа ли се от дупката пред тези, които му плащат заплатата или още кудкудяка в Туитър от бункера?
114
0
 
9
 
! Отговори
оставят ги преди 2 години
за да се уталожи напрежението и да се наиграят на протести - до 3 месеца вероятно ще отпадне и там нуждата.