От утре разхлабват COVID мерките в София

Всички ученици се връщат присъствено в клас С
Обновена: 14 фев 2022 06:19 | 13 фев 2022 21:18, Нели Христова
18
От утре разхлабват COVID мерките в София
Снимка: БГНЕС

Разхлабват противоепидемичните мерки в София. Това реши Областният кризисен щаб.

От 14 февруари всички ученици се връщат присъствено в клас при тестване веднъж седмично. Това решение е взето на базата на намаления брой заразени преподаватели и ученици, който се отбелязва след ваканцията.

От 14 февруари се подновява и плановият прием в болниците, както и извършването на планови операции.

На заседанието на Щаба в сряда – 16 февруари, ще бъде отчетено дали разхлабването на мерките не е довело до влошаване на епидемичната обстановка и, ако се окаже така, ще се решава дали мерките да не се затегнат отново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен---"Не се спазваха никакви мерки и Ковид има! Има и много жертви сред хората със заболявания! Тях трябваше задължително да ги ваксинират!"--- Брей!! Задължително казваш? А ти питал ли си ги всички тези хора дали са съгласни ти задължително да ги ваксинираш? Ти кой си точно, че ще решаваш заради другите? Упълномощил ли те е някой?
11
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се спазваха никакви мерки и Ковид има! Има и много жертви сред хората със заболявания! Тях трябваше задължително да ги ваксинират!
10
1
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Няма да мирясат, докато не се разболее всеки човек от този *** народ, за тях ние сме просто рая.
9
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пандемия има само по медиите, вече и на най-заблудените им стана ясно. Как пък не чух никой от безбройните ми приятели и познати да е изкарал нещо по-различно от грип за тези 2 години? Циркът е до време, в един момент става прозрачно малко.
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В БГ на практика няма никакви мерки с изключение на училищата. ПростоНаглия трябва на момента да бъде изхвърлен от страната ни там от където е дошъл. В противен случай децата ни ще бъдат неграмотници, а не дай Боже наркомани и безделници. Мерките този слуга ги подържа единствено и само защото така са му наредили началниците, на всеки вече е ясно че няма никаква пандемия, кой се излъгал - излъгал, така наречената "ваксинация" в България приключи поради липса на желаещи.
7
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Tъпите ученици се връщат на училище и това ще доведе до влошаване на епидемичната обстановка
6
1
 
15
 
! Отговори
Кръгла 0 преди 2 години
Ефекта от мерките е кръгла 0!След години ще проличи по интелекта на горките ученици и студенти.Вероятно няма да е 0,но някъде там..Просветният министър е за прокурор!
5
6
 
19
 
! Отговори
Анна преди 2 години
Време е да се отмени безумната заповед за присъствен учебен процес, защото пак ще излезем в карантина след 2 дена. Децата с маски по цял ден - престъпно! Освен това вече няма желаещи родители, които да съдействат за тестването в 7 сутринта преди часовете и май-май заради това утре ние ще сме онлайн - с любезното съдействие на РЗИ и МОН.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бошкей.
3
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Управляват ни терористи които измислиха да наложат извънредно положение за да накарат хората да се подчиняват на мерките. Само че извънредното положение не може да отменя човешките права. Никакви мерки не трябва да се спазват! Който го е страх от нещо да се пази, но да се налагат принудително мерки на тези които не искат няма да стане!
2
8
 
33
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Да махат и еврейските пропуски.. Не разбраха ли че така няма да изнудят хората да се инжектират...
1
4
 
24
 
! Отговори
И да не забравим преди 2 години
Че кирчо много обичаше да ни ваксинира