7 жертви за денонощие на новия коронавирус в Шанхай

Властите са открили 390 случая извън карантинираните зони
19
7 жертви за денонощие на новия коронавирус в Шанхай
Снимка: БГНЕС

Китайският финансов хъб Шанхай съобщи днес, че през последното денонощие са починали седем души, заразени с новия коронавирус, предаде агенция Ройтерс, цитирана от БТА.

В понеделник също бяха регистрирани седем жертви на коронавируса.
За 19 април Шанхай съобщи за нови 16 407 асимптоматични случая на коронавирус, което е спад спрямо предишния ден, когато бе съобщено за 17 332 заразени без симптоми. Броят на потвърдените случаи, при които има проявени симптоми на болестта за 19 април, е 2494, което също е спад спрямо предходния ден, когато те бяха 3084.

Властите са открили 390 случая извън карантинираните зони.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Шанхайкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Това ли е името на новата "пандемия" - "новият вирус" ахахаха. Интерсно ми е защо ЕС не е загрижен за населението на Китай, където се извършва в момента показен геноцид и фашизъм - заваряват вратите на жилищните блокове в Шанхай и държат хората без вода и храна. Реколта на ориз тази година няма да има, избиват животните, дори кучетата и котките, изхвърлят тонове яйца и месо на сметището. И всичко това се прави заради "вируса", за наше добро нали.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От сайта за броя на ваксинираните по света в Китай на всеки 100 човека да поставени 235 дози ваксина.
11
2
 
2
 
! Отговори
йуХ преди 2 години
Интересното е, че от известно време сайтът за поставени ваксини в светивен мащаб не е достъпен.
10
2
 
8
 
! Отговори
Виготура преди 2 години
Новият вирус загрява на тъчлинията и чака войната в Украйна да спре, че да влезе в играта. Великия рисет продължава. Скоро няма да имате нищо и ще сте щастливи от това
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия лъжат та се късат, цифрата на болните е поне 10 пъти по-висока!! Да не сме карали вируса в 7 милионна България- да не знаем, а то тука при по-малко от 7 млн човека имахме по 5000 болни на ден.......тези негодници просто ***, като мухи . Китайските лабортории произвеждат новин щамове и ги тестват на овците, очаквайте скоро нова вълна по света.
8
2
 
21
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Отново подгряват стадото за вечна пандемия. Ковид-комунизма ще затваря здрави и ще спасява природата. Точно в Шанхай се води война между военните в партията и икономисти и останали цивилни с власт в чайника. Кучеядците заслужават ядрена зима и един да не остане.
7
1
 
19
 
! Отговори
Още ли вервате ? преди 2 години
Е нали са на 10000%%% ваксани хахахаха
6
2
 
13
 
! Отговори
Тия преди 2 години
Па не се кротнаха. Произвеждат ли произвеждат...
5
5
 
3
 
! Отговори
Мислете малко! преди 2 години
Докато запазните правителства вкл. българското, имат интерес от по-висок брой регистрирани болни и умрели, за да покажат колко важно е да се надупчиш с препарата на този, който ги е корумпирал, то китайското, руското, с. корейското и т.н., имат интерес да показват занижен брой, за да не си помислят другите и народът им, че не се справят успешно със ситуацията. Затова в Шанхай са 7, а България 700000000000000000000.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега това нов коронавирус ли е или sars cov 2, който е почти на 3 години?
3
1
 
20
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Аз мисля че тази нация трябва да бъде затворена и да не се допускат в други държави. Да си ядат плъхове и прилепи и да си живеят и разпространяват всякакви нови и стари вируси между тях си. Не може всеки път когато Джин Му реши да яде прилеп ние да страдаме
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подготвят ни бе хора ,лекичко така и са кат свърши войната как ще се развихри тоя ми ти вирус,сеч голема ще има и айде пак вкъщи да блеем от балконите....щото никой нема да каже нищо,и ще слагаме парцали на лицата си....а да и се ваксинирайте( да сте го чували скоро?) ....ако не ще почнете да го чувате пак....
1
1
 
26
 
! Отговори
x преди 2 години
Кога планират да дойде "новия вирус" и в България. В Китай тестват и после пускат финалния продукт.