Ръст на новите болни от COVID-19, 2987 за последните 24 часа

В болници са настанени 891 души
66
Ръст на новите болни от COVID-19, 2987 за последните 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

2987 са новите случаи на коронавирус за последното денонощие в България спрямо 489 случая в предходното денонощие, показват данните на Единния информационен портал.

10 653 са направените тестове (31 процента от тях са положителни), активните случаи на зараза са 20 081, в болници са 891 души, от които 44 са в интензивно отделение. Излекувани са 1432 души, а починалите са 12.

За последното денонощие са поставени 2455 ваксинни дози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: болницикоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САМО ДОБАВЕТЕ ИНФОРМАЦИЯ: "ТЕСТВАНИТЕ ЗА КОВИД СА ПОРАДИ СИМТОМАТИЧНИ ОПЛАКВАНИЯ" И КАРТИНАТА ЩЕ СТАНЕ НАПЪЛНО ЯСНА!!!...
52
0
 
1
 
! Отговори
... преди 1 година
... Мите, изолираха ли вируса?...
51
1
 
1
 
! Отговори
вълнисти папагалчета преди 1 година
Утре е сряда, хубав ден за начало на спад, след вторнишкия пик.
50
1
 
2
 
! Отговори
... преди 1 година
... жалко за това младо момче Димитър... жалко
49
2
 
5
 
! Отговори
Димитър преди 1 година
Аз съм ваксиниран с две дози на Пфайзер, скоро мисля да си поставя и трета доза, също на Пфайзер. Аз нямам никакви притеснения от ваксините. Не вярвам на простотии, че имали графен, били експериментални течности, образували рак и безплодие. Аз вярвам на ваксините.
48
2
 
3
 
! Отговори
Димитър преди 1 година
Не знам докога ще вярваме на дезинформациите, конспирациите и фалшивите новини? Ковид е тук, съществува и мутира. Стига вече с тези глупости, че някой някъде ги бил пускал новите варианти на ковида. За мен вече трябва да е задължително да се носят маски на всички закрити обществени места в цяла България. Аз съм на 21 години, студент, не ме бърка и да продължим с онлайн обучението. На всичкото отгоре вече сме свикнали с него, даже е по-лесно и по-удобно.
47
2
 
4
 
! Отговори
Мечо Кух преди 1 година
Колкото повече толкова повече. Повече боцки повече положителни на отрицателния тест за интелигентност. Иначе си знаем. Вторниик. И имат поръчение да наплашат стадото за новата кампания боцки на боцките. Мери гоес раунд въртележката.
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Питам една служителка от едно училище в Германия, където пращаме колега на курс, дали с две ваксини на Пфайзер ще го приемат. Тя ми отговаря - да, но че трябвало да има и тест, защото много ваксинирани идвали, а се разболявали. Не знам дали осъзнаваше каква глупост беше всичко това. Та ето колко работят ваксините.
45
3
 
7
 
! Отговори
муш боц, буст бууст преди 1 година
По-голямата част от света, която се заразява и/или умира от COVID-19, е тройно ваксинирана и продължава да си прави още ваксини за съсиреци, като бустери. Тези "жертви" на генната терапия си мислят, че протеините на тромбите им помагат да избегнат COVID-19, и нямат представа, че тези токсични, имитиращи вирус, лепкави приони в цялата кръвоносна система,нахлуват в жизненоважни органи и ги изключват...
44
8
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Маските в транспорта и магазините отново задължителни.
43
2
 
2
 
! Отговори
тва щото преди 1 година
руските туристи са се увеличили многократно, ся и симиррска маймунска треска ще се появи
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха
41
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Купили са позитивни тестове от Китай да плашат отново населението. Не знам каква е тая истерия за една хрема. Аз го минах вече 3 пъти и си беше точно като обикновена настинка.
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дванадесет човека починали?! Браво! Още един добър ден за българската демокрация. Аре сега чао, че отивам да пазя баба и дядо от вируса.
39
3
 
8
 
! Отговори
Нормален преди 1 година
И какво ни интересува това нас, нормалните хора?!
38
3
 
11
 
! Отговори
777 преди 1 година
Надувайте бройката давайте. Какво ви заповядаха повелителите от СЗО, ваксините да се похарчат, че инак мангиза от Гейтс ще секне.
37
2
 
4
 
! Отговори
АЗ , ТИС ? преди 1 година
НЕ СЕ ЧУДИ ! И,Д,И,О,Ти КАТО ТЕБЕ НЕМА ЩО ДА СЕ ЧУДЯТ ! НАПРАВО СКАЧАЙ !
36
13
 
3
 
! Отговори
иво преди 1 година
АЗ СИ ИМАМ 5-6 ВАКСИНИ , ДА МУ МИСЛЯТ АНТИ-НЕЩО СИ РЕВЛЪОВЦИТЕ !
35
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От щаба ми дадоха 5 хиляди лева и аз се ваксинирах. Сега вируса не е страшен за мен, разпускам си на морето с държавна пара, първа линия топ. Кеф
34
3
 
15
 
! Отговори
АЗ преди 1 година
Ужас хахаха Да взема да скоча от моста ли :) Цирк. Държавата няма сила с която да ме накара принудително и насила да нося маска, та камо ли да се "ваксинирам". Всеки сам избира какво да прави с тялото си. Демек, личен избор. Не ми пречат останалите, ако искат и с чували да се разхождат :)