145 нови случая на коронавирус, трима души са починали

В болница се лекуват 291 души, 29 са в интензивно отделение
29 мар 2023 08:15, Елка Василева
63
145 нови случая на коронавирус, трима души са починали
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 145, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 2593 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 5,59%.

Починали са трима души с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 291 души с диагноза КОВИД-19, от които 29 са в интензивно отделение.

През последните 24 часа са поставени 69 дози ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 253 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от началото на пандемията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
5
 
! Отговори
Глупи иглата преди 1 година
С ваксините караме ковид по няколко пъти в годината пъти но за това пък супер леко, а маските повишават имунитета. Каза го генерал Мутафчийски.
40
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, колеги, как смятате.. трябва ли увредените от експерименталната генна терапия да се третират с парите от нашите здравни вноски? След като са се натровили доброволно, че даже и съгласие са разписали, според мен те трябва сами да си поемат терапиите (терапии, защото за повечето странични ефекти реално лечение няма!).. как мислите? Също така трябва ли държавата да им плаща обезщетения или да се оставят сами да се оправят с фазер, модерррна и компания?
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как работи и РНК? Ами нормално. Имитира слабо това, което прави ковид. Ако те е страх от ваксина, трябва до се гръмнеш веднага от страх от какво ти прави целия ковид.
38
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С ваксина имунитетът е между 6 и 12 месеца. Без ваксина имунитетът е от 3 седмици до макс 3 месеца. Доказано с много различни проучвания в различни държави. Тона е положението. Вирусът ти изтрива имунната памет даже и за други болести.
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До как работи мРНК ----------- чудесно, а тук може да се види в кои органи и в какво количество се намират вълшебните сиропи след инжектиране https://tga.gov.au/sites/default/files/foi-2389-06.pdf&v=X-xss9K7kwQ . На печелившите честито! фазер благодари за участието.
36
3
 
3
 
! Отговори
как работи мРНК преди 1 година
https://preprints.org/manuscript/202303.0140/v1 Основното послание на нашата статия е да подчертае идеята, че всяка човешка клетка, която синтезира несамостоятелни антигени, неизбежно става мишена на имунната система и следователно са необходими точни изследвания на биоразпределението, за да се определи точно кои тъкани могат да бъдат увредени.
35
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Немският министър на здравеопазването признава, че на 10 000 сиропирани, един получава тежки, животопроменящи, странични ефекти! Чудно в България как така няма никакви странични ефекти от експерименталната генна терапия?
34
5
 
3
 
! Отговори
Всяка доза генна преди 1 година
терапия мРНК отхапва от жертвата си около 13 милиарда клетки, най рисковите органи са сърцето и белите дробове съответно нараняванията от ваксина са там. Можеш да разгледаш презентацията на патолога проф. Арне Бургхард от Военния клуб в София, има я преведена на български. Векторните ДНК вакси отхапват по 50 милиарда клетки на доза, затова не ги препоръчват за бустери. Ковид ваксините са болезнен начин за самоубииство.
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
39 и 40 - ти си пълна кукувица, графена ти е промил мозъка, а наночастиците са ти спихнали сивото вещество - пълна каша ти е в главата от антиваксърски ГЛУПОСТИ. Носи си шапката от алуминиево фолио със здраве.
32
6
 
1
 
! Отговори
35 К19 без миокардит преди 1 година
Ваксата с миокардит. Изследвания чрез аутопсия на заболяването COVID-19 изключват обширен миокардитСистематичен преглед на 50 проучвания с 548 сърца не установява, че възпалението на сърцето има значителен принос за смъртта (при ковид) https://petermcculloughmd.substack.COM/p/autopsy-studies-of-covid-19-illness. От Peter A. McCullough, MD, MPH
31
6
 
2
 
! Отговори
35Това не са ВАКСИНИ преди 1 година
https://eyewideopen.org/wp-content/uploads/2023/03/IsThereALinkBetweenEastPacificJ.pdf Анализът в 31 държави, претеглен според размера на населението, показва, че смъртността от всички причини през първите девет месеца на 2022 г. се увеличава, колкото по-високо е ваксинационното покритие през 2021 г.; увеличението с един процентен пункт на ваксинационното покритие през 2021 г. е свързано с месечно увеличение на смъртността през 2022 г. с 0,105 % (95% CI, 0,075-0,134).
30
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес.бг, защо пропагандирането на поставяне на ваксини е приемливо за вас, а съветите да се пият хапчета не е?
29
4
 
1
 
! Отговори
До 35 преди 1 година
"С ваксина имунитетът е кратък..." Това е напълно вярно. Мои колеги го изкараха месец след ваксинацията. Един от тях беше и с бустер и проплака:"Аз за какво се ваксинирах толкова пъти?" Един колега с два Пфайзер искаха да го пращат на курс в германия, където искаха да е напълно ваксиниран. Чудехме се какво значи това. Като му казахме, че може би искат и бустер, той каза: "Аз не искам да си слагам пак това нещо! Няма да ходя на никакъв курс!"
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С ваксина или без, имунитетът е кратък и пак се заразяваш. С ваксина оцеляваш, без ваксина го караш на гол ....Собствен избор? Или собствена глупост. Колко пъти ще го караш и ще се надяваш да ти се размине? Ваксината те кара да изработват имунитет. Имитира заболяване . Ти какво предпочиташ? Пълно разболяване с пълна програма или с ваксинационен имунитет, макар и на 90%? Не знам колко трябва да си проst за да отказваш ваксина.
27
1
 
0
 
! Отговори
До @30 преди 1 година
Бъркаш ти.
26
1
 
1
 
! Отговори
@30 преди 1 година
Бъркаш в данните за Германия. Новите случаи не намаляват, а се увеличават и през последните 354 дни са 103,5% от случаите през предишните 365 дни. В същото време броя на починалите не стои на едно ниво, а намалява и през последните 365 дни са 79,8% от броя им през предишните 365 дни.
25
2
 
1
 
! Отговори
@30 преди 1 година
В Германия процентът на починалите сред заразените е 0,23% през псоледните 365 дни, при 0,3% през предишните 365 дни, т.е. има спад на процента на починалите сред заразените.
24
5
 
7
 
! Отговори
Умен ваксър преди 1 година
Организирам се със загрижени граждани да ходим да къртим пейки за да смачкаме този вирус. Моля да се обаждат само ваксъри. Не приемаме второ качество хора като неваксинираните. Къртенето на пейки е отговорна обществена дейност.
23
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно, данните показват, че за последната година броя на случаите във ваксинирана Германия рязко спада. Но броя на смъртните случаи стои на едно и също ниво. Това означава едно - процентът на починалите спрямо заразените се покачва с всеки изминал ден.
22
5
 
7
 
! Отговори
ЕПМ преди 1 година
Маски и сертификати? Никога повече! Никога!