66 нови случая на коронавирус, трима души са починали

В болница са 206 души, 31 са в интензивно отделение
Обновена: 9 юни 2023 07:42 | 9 юни 2023 07:40, Елка Василева
20
66 нови случая на коронавирус, трима души са починали
Снимка: архив, БГНЕС

66 са новите случаи на коронавирус за последното денонощие в България, показват данните на Единия информационен портал.

Новите случаи са установени от 1569 теста (4,20% са положителни).

Починали са трима души с потвърдена коронавирусна инфекция.

 В болница се лекуват 206 заразени, от които 31 са в интензивно отделение.

През изминалото денонощие са поставени 6 дози ваксини срещу Ковид-19.

Общо 38 402 души са починали от началото на пандемията у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Умните си слушат ангелите, глупавите вярват на пропагандата ! ЗАКОНЪТ ЗА ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР В ПРИРОДАТА ДЕЙСТВА БЕЗОТКАЗНО !!!
16
1
 
1
 
! Отговори
Златена преди 10 месеца
Затваряй веднага държавата! Новото правителство и най-вече Кирил Петков знаят как да се справят с антиваксерчетата! Жандармерия, полиция и ваксинирай принудително! Няма заради някакви антиваксърчета, които са гледали видео в ютуб, в което са видели, че Ковид е измислен и не съществува, ние да умираме! ИЗключително важно е да се проверява сертификат за ваксинация във градския транспорт, като най-силно трябва да се прилага в метрото!
15
0
 
1
 
! Отговори
Додо преди 10 месеца
Браво, 3лк3, че ни броиш всеки ден като, черна станция от моргата, колко "души са починали от Ковид-19 от началото на пандемията у нас"! (всъщност, края на пандемията не беше ли официално обявен още преди година?) Ще ни кажеш ли обаче, колко "души са починали у нас" от метастазите на комунизма, от 1944г до ден днешен и последвалата му след 1989г мутация - евроатлантическата, неолиберална, банкерско-ционистка демокрация?
14
3
 
3
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 10 месеца
Ковид увреждал мозъка...хахаха мисля че това е вярно!Щом още има ковид вярващи ,те са с увреден мозък...
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До КЪДЕ Е БЕ? - е вируса не може да се види (ако това имаш) предвид - няма да го срещнеш в метрото да седи до тебе я :), ама внимавай, че един ден леката ти настинка може да ти докара гооооолеми глаболия от всякакво естество, а и по-важното - може да затриеш живота на някой твой близък ако го заразиш когато си се перил и пъчил колкото леко ГО караш
12
4
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Любопитни ли сте? Аз чета и гледам всичко свързано с коронавируса . Последното е : "Цензурирано видео на д-р Дейвид Мартин" ----Това го напишете на гугал, има и бг суб.
11
7
 
6
 
! Отговори
sport преди 10 месеца
До КЪДЕ Е БЕ?То и този, който лежа на леглото до мен в болницата беше от невярващите, ама после не можеше 5 стъпала да изкачи без да се задъха. Що за kpeTeHu са отричащите, не знам. Радвай се на живота и на късмета, че не си се заразил, че не е ясно.
10
5
 
8
 
! Отговори
КЪДЕ Е БЕ? преди 10 месеца
До 10: къде е този вирус бе? Всеки ден пътувам с метро в час пик по два пъти на ден, ходя на концерти на закрито, срещам се с десетки хора всеки ден. Не познавам НИТО ЕДИН "заразен". Спрете да крадете по клинични пътеки, алчни бели престилки.
9
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
няма как да се спре, след като все още сме в пандемична криза, колкото и да го отричат някои, вируса не се интересува от желанията ти
8
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
АХА. Сигурно :) АЙДЕ ДА СПРЕТЕ С ТАЗИ СТЪГМИСТИКА ВЕЧЕ!
7
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Още 3 антиваксъра дали фира.
6
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Със и без язовира Украйна си беше и си остава най мизерната страна на света със най мизерните хора.Ненапразно Запада наля пари там защото други такива *** да се бият с Русия другане не могат да намерят.Сега всичкото украинки са на Запад да си търсят западни мъже льловци да ги издържат а мъжете им загиват на фронта всеки божи ден.
5
4
 
17
 
! Отговори
Обективен преди 10 месеца
Не е нужно да си много умен, за да разбереш, че СЗО не са "премахнали ковида". СЗО отмениха извънредната епидемична обстановка свързана с Ковид-19, което е нещо съвсем различно. За българските болници лечението на Ковид-19 струва доста повече отколкото са парите по пътеката на НЗОК и болниците са на загуба от лечението на пациенти с Ковид-19.
4
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ковид 19 може да слее мозъните клетки заедно, според едно ново проуване - ей затва казваме че мозъка на антиваксърите е станал на пихтия, каша, която се лашка от ухо до ухо, а на някои им изтича и през ушите
3
11
 
9
 
! Отговори
Гиги преди 10 месеца
Дори., умната" сзо премахна ковида а в *** продължава да стои Други болести не съществуват Защо ли ЗАЩОТО КЛИНИЧНИТЕ ПЪТЕКИ ОТ КОВИДА СТРУВАТ СКЪПО И ТАКА БЕДНИТЕ ЛЕКАРИ ЗАБОГАТЯВАТ ВСЕКИ ДЕН ДРУГИ БОЛЕСТИ НЯМА В ДНЕШНИТЕ ДНИ БЕДНИ ЛЕКАРИ НЯМА И ВСЕКИ ДЕН ВИКАТ ДА ЖИВЕЕ КОВИДА
2
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
мисирките не са лекари. за 3 г медиен фашизъм трябва да има наказани
1
11
 
12
 
! Отговори
Бургас преди 10 месеца
Така ли? Въйййй.