80 нови случая на коронавирус, един човек е починал

В болница се лекуват 219 души, 36 са в интензивно отделение
14 юни 2023 07:51, Елка Василева
29
80 нови случая на коронавирус, един човек е починал
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 80, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 2 134 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 3,7%.

Един човек е загубил битката с коронавируса.

В болница се лекуват 219 души с диагноза КОВИД-19, от които 36 са в интензивно отделение.

През последните 24 часа  са били поставени 11 дози ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 406 души у нас са загубили битката с коронавируса от началото на пандемията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Маските нищо не предпазват. Аз се заразих именно със стриктно носене на маска. Вирусите преобладават в голяма концентрация в хранителните вериги, магазини. Храната която купуваме е буквално покрита с вируси по време на пик, защото там хигиената е много занижена и има вливане на огромен човешки поток. Също и заведенията.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз карах Ковид 19 , без ваксина, без болница. Оцелях с антибиотик и вит. С. , в дома си . Не ми е капала коса, но загубих вкусовите рецептори, които ту се възстановят ту изчезнат в продължение на 1 година. Забелязах смущения в дихателната и отделителната системи. Не се ваксинирайте, така организмът още повече се насища с вредни агенти.☝️
19
4
 
4
 
! Отговори
анонимен до 19 Анон. преди 10 месеца
Маските дали концентрират вируса или не , едва ли някой със сигурност може да твърди , но въглеродния диоксид, който се издишва и част от него се връща в организма когато е поставена маска, със сигурност вреди най-вече на белия дроб и на други системи в организма. Така ,че по-внимателно с маските.
18
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хахаха - шаралатанина Ръсел Блейлок беше писал, че "маските концентрират вируса и ви разболяват". Тоя е от най-радикалните шарлатани и отричащи ваксините
17
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До мРНК увреждания Това окритие обяснява бълнуванията на ваксърите в този сайт.
16
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Психологът Стенли Милграм е открил, че 80% от населението няма психологическите и морални ресурси да отхъврли нареждания от властимащите, независимо от това колко незаконни са те. Само около 20% от населението имат критическото мислене да направят това. Това обяснява много, включително и наличието на много ваксъри.
15
5
 
0
 
! Отговори
мРНК увреждания преди 10 месеца
https://citizens.news/726935.html Пенсионираният американски неврохирург Ръсел Блейлок наскоро сподели шокиращото си откритие, че протеините spike, предизвикани от ваксината срещу COVID-19-Ухан, могат да причинят неврологични увреждания. "Когато има системно възпаление или в организма възникне някаква травма, тя предизвиква възпаление и активиране на имунната система. Това изпраща сигнал до мозъка в рамките на няколко минути и започва да активира микроглията, която е възпалителна, цитотоксична клетка в мозъка", обяснява Блейлок. "Когато има стимулиране на имунната система, разклонената микро
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От край време антиваксърите са много злобни, още откакто бяха пpосто против маските. Сега храчат и плюят по нормалните хора, защото не са oвце като тях
13
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
най злобни коментари са от ваксърите, от 2019 до днес коментарите са едни и същи, което доказва, че ваксърите са роби и слуги на системата която защитават и са готови да убиват за системата всеки който не споделя тяхното виждане и не е като тях и най мразят ваксърите инакомислещи и нормални хора, буквално по бесняват от коментари на инакомислещи хора..
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На ваксинираните им се привиждат лелки :)))))
11
4
 
0
 
! Отговори
До 10 преди 10 месеца
И от къде точно е ясно? Една жена на пазара ли ти го каза?
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Виж кво, ЛЕЛЧЕ- никой не те кара да се ваксинираш - всеки е направил избора си - спри се най-накрая да пишеш глупости против ваксините - ходи се издрайфвай другаде -ама ха, ши те се не види и неудовлетворената от мъжки ласки лелка - по сто коментара против ваксините по всички теми - сектир оттука
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е, ясно е, че при заразяване с Ковид-19, ваксинираните имат много по-малко поражения, вкл. и на мозъка, от неваксинираните, на които мозъка става на пихтия.
8
6
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 10 месеца
А пък комбинацията от ваксини и прекаран ковид смятай какво причинява на мозъка.
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
науката отдавна е установила, че ваксините на Пфайзер със шиповите протеини карат вируса да заобикаля ваксината като много бързо мутира. Но Пфайзер е пренебрегнала тези данни, а на тези учени устите са запушени. Това обяснява продължаващата заболеваемост и смъртност във ваксинираните страни. разбира се печалбите са големи.
6
5
 
8
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 10 месеца
Ако ми докажете, че в болниците има 200 болни, ще ви черпя? Отдавна Света, забрави че е имало Пландемия(тази беше най-измислената)!!! А тука, продължават да броят, заразени, умрели, излекувани, поне е забавно да четеш тези глупости...
5
6
 
7
 
! Отговори
Муахаха преди 10 месеца
В нормалния свят от месеци не се говори за Ковид! В БГ още броите заразени, болни, че и починали! Що ли? Щото всички много ги разбирате вирусите и ваксините!
4
3
 
8
 
! Отговори
до 2 редовните... преди 10 месеца
Я чакай малко нали спайка от суропите също имитира леко и безсимптомно производство на спайкове за антитела, значи всички ваксъри сте жалки неудачници. Даже сте два пъти неудачници малцинството от прецаканите добичета на неваксинирана България. Давай бустъй децата си, че да спасиш баба им. Или ти е останало мозък да не ги тровиш?
3
8
 
14
 
! Отговори
Смех преди 10 месеца
В Белгия отпадна Ковид, като опция. Отдавна Ковид се счита за настинка. А в Белгия бяха най строгите мерки от Западна Европа. Ние пак недочули или пък лекарите те искат да пуснат леките пари?
2
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
как не ви омръзна бе, на мен ми се повръща от вашите глупости с които си запълвате броя