31 нови случая на коронавирус през последното денонощие

В болница се лекуват 109 души, 8 са в интензивно отделение
12 авг 2023 07:52, Елка Василева
19
31 нови случая на коронавирус през последното денонощие
Снимка: архив, БГНЕС

Трийсет и един нови случая на коронавирус са били регистрирани през последното денонощие в България. Сред регистрираните заразени няма починали, показват данните от Единния информационен портал.

Трийсетте и един нови случая са установени от 889 теста (3.49% са положителни).

Броят на хората, починали в България след заразяване с коронавируса, остава 38 443.

Хоспитализираните с диагноза КОВИД-19 са 109, 8 от които - в интензивно отделение.

През последното денонощие са били поставени 19 дози от ваксини срещу КОВИД-19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аха, сигурно. Я СИ НАВРИ ПЛАНДЕМИЯТА ОТЗАД!
16
2
 
1
 
! Отговори
Divide et impera преди 8 месеца
Всички вие, които отказахте да се ваксинирате и критикувате безопасността и ефективността на ваксините, без да имате адекватни доказателства, не бива да забравяте, че отказвайки доказани и клинично одобрени ваксини, вие застрашихте не само своя живот и живота на свои близки, но и живота и здравето на много хора, като подкопахте стадния имунитет и позволихте на заразата да се разпространи.
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
наскоро бях в планината а кажете ми защо на няколко стотин метра надморска височина има непознати блутут устройства в хижата?около 20 тина наред с видимите официялно телефони смарт часовници и джаджи останалото какво беше?
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На Бойко еврото в чекмеджето да не беше процент от парите, които дебелия нарина на Урсула за ваксини до 2025г? Отворете си очите, роби, този същия заедно с гологлавия и с Кунчев все още не са наказани!
13
2
 
8
 
! Отговори
До 12 преди 8 месеца
Забравил си, че и Личната хигиена води до изнежване!:)))))
12
4
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 месеца
Простичко е ! Поставянето на човек в стерилна среда води до изнежване и податливост към куп болести. Маските, дезинфектантите и дистанцията водят до това. *** и лична хигиена! А медийните атаки са за тормоз на населението! Но парите не миришат, нали г-жи и г-да журналисти?
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не искам да предизвиквам съдбата, ама вече 4 години не се пазя особено. Принудиха ме да нося маска, че инак и в магазина не пускаха, но иначе въобще безсмислено.
10
3
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 8 месеца
.... са били поставени 19 дози от ваксини .... Хахаааааа, още ли има бaлaми?
9
16
 
5
 
! Отговори
Факт преди 8 месеца
Имаме официално регистрирани 38443 починали от "този "опасен вирус" причиняващ температура, хрема и болки в мускулите за няколко дни", а реално починалите заради Ковид-19 са няколко пъти повече.
8
7
 
20
 
! Отговори
Дейвид Айк преди 8 месеца
Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това на снимката да не е НЛО? Нали американците казаха, че НЛО съществувало.
6
6
 
24
 
! Отговори
Янко Антивакс преди 8 месеца
Карантината няма да се отмени, защото на власт вече са политическите ментори на лекарите- изверги Мутафчийски, Балтов, Кунчев и други, които направиха бизнес за милиони по време на пЛанденията и съответно пълниха партийни каси и чекмеджета. Излишно е да споменем издевателството върху дребния и средния бизнес довел до безброй фалити и разчистил пътя на протектираните от ГЕРБ немски търговски вериги, за които си работеха без проблем и в най-мракобесните времена на локдаун.
5
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
докато беше служебно правителство, нещата си бяха нормални, както дойдоха на власт тези фашисти поставени от краварско посолство и се почна отново тровенето и избиването на хората според плана и квотата..
4
8
 
3
 
! Отговори
иРНК Турбо Рак преди 8 месеца
Протеинът на ваксината COVID-19 Spike в мозъка? Най-добрият нюйоркски лекар по онкологични заболявания, COVID Vaxxed, 40-годишната д-р Кристъл Касета застреля 4-месечното си бебе, след което обърна оръжието срещу себе си в шокиращо убийство и самоубийство.https://globalresearch.ca/covid-19-vaccine-spike-protein-brain/5827991Окръг Уестчестър, Ню Йорк - На 5 август 2023 г. 40-годишната д-р Кристъл Касета застрелва себе си и 4-месечното си бебе в дома им в Уестчестър в резултат на убийство-самоубийство, което полицията нарича "убийство".
3
5
 
28
 
! Отговори
Долу алчните доктори преди 8 месеца
Стига сте ни занимавали с този "опасен вирус" причиняващ температура, хрема и болки в мускулите за няколко дни. Отменяйте карантината и задължителното тестване! Спирайте се вече с тази статистика!
2
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бихме 4 ваксини и Ковид няма.
1
5
 
25
 
! Отговори
в САЩ и Канада преди 8 месеца
Все по-малко тийнейджъри все още приемат ваксини COVID-19 mRNA, но спортистите тийнейджъри на високо ниво все още продължават да умират внезапно в САЩ и Канада с безпрецедентни размери! https://globalresearch.ca/teenage-athletes-dying-suddenly-unprecedented-levels-us-canada/5828481 Ето 15 смъртни случая на спортисти на възраст от 16 до 19 години през последния месец, които са попаднали в новините (представете си колко от тях не са попаднали в новините!) Родителите трябва най-накрая да се събудят и да работят заедно, за да сложат край на ваксинирането на деца с ваксина COVID-19 mRNA. Изпрат