92 нови случая на коронавирус, един човек е починал

В болница се лекуват 149 души, 11 са в интензивно отделение
29 авг 2023 07:19, Елка Василева
35
92 нови случая на коронавирус, един човек е починал
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 92, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 1411 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 6,52%.

Починал е един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 149 души с диагноза КОВИД-19, от които 11 са в интензивно отделение.

През последните 24 часа са поставени 17 дози ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 449 души у нас са загубили битката с коронавируса от началото на пандемията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Престанете вече с тия тестове и геноцид няма да ви мине номера.Навремето затова е имало народен съд и Белене!
27
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Неваксинираните изкарали Ковид-19 сега всеки път треперят като качват стълбите дали няма да гои прасне някой тромб. На антиваксърите - весело изкарване следващите години, ако оживеете.
26
3
 
6
 
! Отговори
Всичко е ясно преди 8 месеца
Коалицията на иглата ни готви ново затваряне през ноември, след изборите..
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Изкарахме Коби преди 1 година за 4 дена с тежка температура и отпадналост. Слава богу не сме ваксинирани сега да трепетя всеки път като качвам стълбите дали няма да ме прасне някой тромб. На боцнатите - весело изкарване следващите години.
24
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
когато Дългия Джон Long Covid ви пипне няма да пърпорите антваксмаск глупости, ами ще кльопнете у форума някой да ви дава съвети как да се излекувате, щото лекаря ви ще ви натири с върлината да си одите у дома да се лекувате с чайче, но няма да ви минава и тогава се започва едно писане на молби за помощ - ама айде холай да не ви стига Дългия джон Лонг КОВИД или съкратено ДжлънГ
23
4
 
10
 
! Отговори
Янко Антивакс преди 8 месеца
Служебното правителство на Радев се хвалеше че е спестило стотици милиони на българските данъкоплатци като е отказало ненужни ваксини, подлежащи на утилизация. Кокорчо от Промяната козирува на Посолството и даде спестените пари за нови ваксини. После се чудим защо от нищото взех да се надигат нови статистически вълни, а вече в коридорите на МЗ вече да се коментира връщането на маските в градския транспорт и болниците на есен.
22
2
 
3
 
! Отговори
До 10,11 преди 8 месеца
Нормално. В началото на лятото правителството беше друго
21
4
 
10
 
! Отговори
Кунчо многоигленик преди 8 месеца
Помпим, помпим. Яко помпим бройки. Защото нови партиди ваксини има поръчани от Пфайзер. Специално за хремата омикрон. Ама нещо няма интерес. Няма напрежение. Може и едно връщане на масчици в транспорта да се измисли по въпроса.
20
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
пак е изпълзял безмозъчния антиваксър - мноо си пр0ст ве с тъпите си конспирации - не вървят вече - едно и също влачиш и повтаряш вече години, а всичките ти глупости ги оборихме и показахме че са ЛЪЖИ
19
6
 
3
 
! Отговори
ФРГ 161% БОЛНИЧНИ преди 8 месеца
https://merkur.de/verbraucher/berufsgruppen-besonders-betroffen-neue-hoechstwerte-krankmeldungen-70-gestiegen-zwei-92463208.htmlПовечето болнични листове се отнасят до заболявания на дихателната система. Инфекциите с грип са се удвоили. Но също така "значително се увеличават мускулно-скелетните заболявания и психологическите оплаквания. Изрично се споменава, че отпуските по болест за Ковид намаляват.
18
6
 
3
 
! Отговори
ГМО ПРОДУКТ модРНК преди 8 месеца
Естествената мРНК ще се разгражда в рамките на няколко дни след ваксинацията и се елиминира от организма. За разлика от нея синтетичната модРНК се задържа по-дълго в организма до 6 месеца и е по-ефективна при производството на протеин - в случая най-токсичният протеинът SARS-CoV-2 spike. Това е така, защото модРНК модифицира едно от четирите съединения генетични букви в РНК.
17
6
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 8 месеца
Вторник, Ковидовден. Черпят Витанката и Кунчо :))))))))))))))))))))))))
16
6
 
2
 
! Отговори
Роко преди 8 месеца
Имало сега некаф грип от короните,бил много лош.Засекли са го в Дания и Израел.Предния го локираха в Китай,*** тоя път е на други места.нали казваха че имало нещо гнило в Дания.Може за новия щам да се намеква нещо.
15
6
 
20
 
! Отговори
КОВИД Е ИЗМАМА преди 8 месеца
Докато не разберете НА КОГО В МОМЕНТА ПРАВЯТ 1400 "ТЕСТА" НА ДЕН, няма да разберете как ви ЛЪЖАТ И МАНИПУЛИРАТ С "КОВИД"!
14
6
 
4
 
! Отговори
модРНК преди 8 месеца
Според уебсайта на Pfizer, modRNA инструктира клетките да произвеждат желаните протеини. Той уточнява: "При синтеза на [modRNA], използвана в тази ваксинална платформа, някои нуклеозиди - които са важни биологични молекули, изграждащи ДНК и РНК - се заменят с модифицирани нуклеозиди, за да се подпомогне засилването на имунното избягване и производството на протеини." МодРНК обаче е синтетична съставка, която представлява значителен риск за човешкото здраве.
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Корона-та свикна с войната в Украйна и иска пак да й обърнат внимание.
12
5
 
1
 
! Отговори
епохална измама преди 8 месеца
Съобщава се, че ваксината на Pfizer срещу коронавирус Wuhan (COVID-19) съдържа модифицирана РНК (modRNA) вместо месинджър РНК (mRNA).За това свидетелстват документите, предоставени от базирания в Ню Йорк производител на ваксини на Агенцията по храните и лекарствата (FDA). Въз основа на издадената от регулатора информационна карта за здравните работници на ваксината COVID-19, всяка доза за деца на възраст между 5 и 11 години съдържа 10 микрограма (mcg) modRNA. Същевременно всяка доза за лица на възраст 12 и повече години съдържа 30 mcg modRNA.
11
8
 
17
 
! Отговори
До 12 преди 8 месеца
До 12: Сложи си две маски една върху друга, може и противогаз. Не излизай от къщи, гледай "новините" и мри от страх. Набий си поредния бустер. След три месеца нов бустер! Бъди сигурен и защитен, за да можеш да прегръщаш близките си. :)
10
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
почва пак да коси наред антиваксъри - аз си нос новата маска и не ми пука - но да му мислт антиамаскърите и конспираторите - ще напълнят гащчта и болниците
9
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Преди месец 92 нови случая имахме за една седмица.