347 са новите случаи на коронавирус у нас

Един болен е почивал
12 окт 2023 07:25, Нели Христова
45
347 са новите случаи на коронавирус у нас
Снимка: БГНЕС

347 са новите случаи на коронавирус у нас. Направени са 2 513 теста. Това показват данните на Единния информационен портал.

Един болен е починал, а 579 е излекуван.

В болници за лечение остават 385 пациенти. От тях 26 са в иинтензивни отделения.

През последните 24 часа са поставени 4 951 ваксини.

Разпределението по области на новооткритите случаи: Благоевград - 9; Бургас - 30; Варна - 21; Велико Търново - 4; Видин - 2; Враца - 5; Габрово - 5; Добрич - 3; Кърджали - 2; Кюстендил - 2; Ловеч - 16; Монтана - 4; Пазарджик - 7; Перник - 2; Плевен - 3; Пловдив - 34; Разград - 4; Русе - 20; Силистра - 7; Сливен - 17; Смолян - 7; София област - 13; София град - 93; Стара Загора - 15; Търговище - 5; Хасково - 11; Шумен - 5; Ямбол - 1 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никой не е починал от... това-19. От обикновена настинка никой не е умрял.
30
4
 
5
 
! Отговори
До 9 лъжец преди 6 месеца
Що лъжеш че си пътувал по време на пандемия? Ако не си ваксиниран , трябваше не само тест , но и карантина . Не ми казвай, че си ходил на командировка 3 дни например, след като трябваше да стоиш в карантина 10-14 дни в съответната държава , дори и с негативен тест! Много лъжеш, драги! А пък за тестването , няма как да ти бръкнат с памук на клечка в носа, и да реагира лимфен възел на врата. Просто не става така. Лимфните възли на врата реагират на инфекция от друга област, не от нос или гърло.
29
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Един антиваксър ама на пълен работен ден. Дращи за рубли и пуска опорки. Сега събира пак конспиративни статии и след обед ще започне да бълва.
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
па кой ти е наложил нещо бре тарланкоолу - що не си гледаш живота ами ходиш да плюеш по сайтовете нормалните ваксинирани хора - какво сме ти направили - решили сме - ваксинирали сме се - някой да ти налага нещо - НЕ - тогава що звъниш -ай сектир ве
27
4
 
4
 
! Отговори
19,21,23,26,27 преди 6 месеца
Това са моите коментари,да! По-долу ме няма! Никога не лъжа! И да ,антиваксър съм,за себе си, а не ти налагам нна теб или на когото и да е било нещо!
26
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Май антиваксъра който дращи тук е само един, но пише с различни IP адреси, за да изглежда, че са много. Няма как всеки ден да се пускат едни и същи дивотии от години, ако са много.
25
4
 
3
 
! Отговори
И още нещо преди 6 месеца
Дявола не е в мен,а във промоутърите на сиропите и във самите вас!
24
4
 
6
 
! Отговори
До 26 преди 6 месеца
Спасявай се както искаш! Памперс на лице,абокат на десницата или каквото пожелаеш! НО...не ни забърквайте нас,тези които не искат глупостите на които вие казвате вакси!
23
10
 
7
 
! Отговори
до конспиратора преди 6 месеца
мерси за конспираторските мнения - задръж си ги за себе си дяволе - искате да навредите на хората да се заразяват отново и отново докато се скапят, а в същото време тайно се ваксате - нале така бе възрожденци. няма да ви се вържем нормалните хора - ще се пазим с маски, ваксини, дистанция, чист въздух
22
5
 
5
 
! Отговори
До она-нимника преди 6 месеца
Ти на туй де ви боцкат вакса ли му викаш? И у лево и у десно да ме пратиш .все ми е тая! Ама ти, ти трябва да си отвориш очите! Ни бъди лукав,а бъди човек! Никой от тук пишещите не ви месри злото,напротив- и на вас помагат с мнението си! Но е жалко когато не разбирате истини! Хайде жив е здрав и успешен ден!
21
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Айде у лево на всички антиваксъри!
20
4
 
13
 
! Отговори
Най елементарно преди 6 месеца
Беше за да усетите че сте лъгани- без пари ви спасяват, че и стимулират с часавничета, ваучери, и какво ли още не...., умираш това стълбите и не те е .ават,но от коронка ще си спасят обезателно! Стока сте! Ама не го разбрахте! И такива същества ще ми дават наклон на ....здравето! Айде у лево!!!
19
3
 
5
 
! Отговори
Един болен е почивал преди 6 месеца
??????
18
8
 
7
 
! Отговори
До наркоманята преди 6 месеца
Абе местя го ! Имам един въпрос само към вас: не е ли наркоманско и не се ли чувствате опитни мешки и излъгани? Беше само една,после 2, после......бустери..... абе вие имате лели акъл,че да давате на мен? Много тоталЩета ,много....зомбита!!!
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
12.10.2023 08:31 (БТА) Трима души са загинали, а 20 са ранени при катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. - Май има по-опасни неща .
16
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ахой, общество НЕлюбимо антиваксърско! Пак ли пъплите из форумите и бълвате змии и гущери и глупости - как пък не ви писнА все едни и същи опорки и конспирации да разнасяте. Слагайте маските и мУлчете! Аз казах.
15
5
 
5
 
! Отговори
Ковида*рчо преди 6 месеца
Олллииииии майнааааа... Ъъъхххххххъъъъъъъъмммм ..Здрава злобарка станА! Тръгвам за бууууууустер и ше къртим пейки! Ше се мре якооооо.... Ббууууууууусссссссссссдддддтттеееррррррр... бббббббуууууууууссссддтттеееррррррр
14
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Как па не спреха да се тестват, *** ваксаджийски.
13
6
 
20
 
! Отговори
Тц,ще къртим пейки преди 6 месеца
Снимчица на човек без *** на устата, пардон робски намордник, нямате ли? Сложете онези картинки с шипчетата за вируса, който още никой не е изолирал.
12
6
 
15
 
! Отговори
Ужасно Ужасена преди 6 месеца
УжасТ!Маски, каски, онлайн УбОчение, къртене на пейки, затваряне на планини, долини и реки.......