328 са новите случаи на коронавирус, трима души са починали

Делът на положителните резултати е 14,04%
19 окт 2023 07:40, Анисия Иванова
42
328 са новите случаи на коронавирус, трима души са починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 328, според данните на Единния информационен портал. Направени са 2336 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 14,04%.

Починали са трима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.В болница са 435 души, от които 26 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са 59.

Активните случаи към момента са 4719. През последните 24 часа са поставени 4745 дози ваксина срещу ковид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
2
 
! Отговори
Жал преди 6 месеца
! Мисля да се ваксинирам тая вечер с 2-3 чаши вино! Вие одете да се бодвате,умно красиви и зависими сладурковци. Ай почвай с минусите бе,льольо! Хората вече знаят какво им напарвиха!!!
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Коритаров умря от ковид. Късно се ваксинира, не беше направил още имунитет.
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
31, кажи го на Коритаров и на друго с диагноза: ВНЕЗАПНО и НЕОЧАКВАНО
32
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе всички починали са неваксинирани. Що ли тъй? Истината боли, да!
31
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ее, на времето какви антиваксъри имаше.....ама всичките ги отнесе дългата ръка на ковид. Само профилът им във фейса остана.
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ахой, общество Нелюбимо антиваксърско. Само маски ще спасят положението, нужно е и да въведем задължителни маски навсякъде и дистанция. А антиваксърите - за тях яки глоби - ама глоби до дупка.
29
8
 
4
 
! Отговори
до 27 преди 6 месеца
Вакс пропагандатора не се отказва. Всеки, който иска да се боде вече разбра къде и как. Не е нужда всеки ден да тормозиш хората за надника си. Шефчетата в бели престилки плащат ли добре или си много "загрижен" за здравето на хората?
28
8
 
3
 
! Отговори
за кого бият камбани преди 6 месеца
https://t.co/PUYlLN4jDr 8 г. момче рекламно лице на мРНК в Израел. Му спряло сърцето при вземане на вана и починало в болница.https://t.co/90HSBhsnvI 4 г. момче рекламно лице на мРНК от Аржентина починало миналата година след пневмония.
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Конспито не се отказва. Продължава да пише лъжи за ваксините. Абе контрол срещу дезинформация няма ли?
26
7
 
3
 
! Отговори
мРНК внезапна ..... преди 6 месеца
https://kirschsubstack.cOm/p/the-died-suddenly-vax-vs-unvaxxed Съотношението между неваксинираните срещу COVID и ваксинираните при хората, които са починали внезапно след въвеждането на ваксините COVID, се оценява на по-малко от 1 на 1000, но 25 % от американците не са ваксинирани. Ако ваксината COVID не е свързана със смъртните случаи, тогава приблизително 25% от хората (в САЩ), които умират внезапно, би трябвало да не са ваксинирани. Това не е така. Те са по-малко от 0,1 %.
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никой не е обявявал край на пандемията. На друго нещо свързано с Ковид-19 обявиха край.
24
8
 
4
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 6 месеца
Отдавна,обявиха край на ПЛАНдемията,само някои медии,продължават да броят,умрели и болни .Това вече не е Ковид-19,който върлуваше 2020година,а Корона вирус,който винаги го е имало.А относно починалите,аутопсия може да докаже че са починали от Ковид.
23
9
 
4
 
! Отговори
В момента преди 6 месеца
Имам такива симптоми, боли ме гърлото,отпаднал,чат пат главоболие и обърканост в тиквата.....и какво? Снощи пих 3 бири, днес ми малко по-кофти,но това не значе че трабва да ида да ми бъркат в носа и да участвам във фалшивите статистики,камо ли пък игра да си сложа! Нивгаш!!! Насищянето от небето продължава!!! Мисля да почна детокс днес! Лек ден тигри!
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В последните три месеца имахме един ваксиниран постъпил в интензивното, но вчера и втори ваксиниран постъпи в интензивното. Иначе за последните 7 дни 13 човека да постъпили в интензивното.
21
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Още три неваксинирани жертви на антиваксърите.
20
0
 
9
 
! Отговори
До евростат преди 6 месеца
Личи си, че не си разбрал какво показват данните на Евростат. Опитваш се да доказваш нещо за смъpтността, използвайки данни за друг разрез на смъртността.
19
8
 
1
 
! Отговори
Евростат преди 6 месеца
https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Excess_mortality_-_statistics#Recent_data_on_excess_mortality_in_the_EU Сред петнадесетте държави - членки на ЕС, в които е регистрирана свръхсмъртност, най-високи стойности са наблюдавани в Ирландия (21,1 %), Малта (16,9 %), Португалия (12,7 %) и Нидерландия (9,4 %). Сред дванадесетте държави - членки на ЕС, в които не е регистрирана свръхсмъртност, най-ниските нива (- е минус понижена смъртност) са отчетени в Румъния (-8,3 %), България (-6,3 %) и Словакия (-5,7 %). През юли 2023 г. в шестнадесет държави - членки на ЕС, е реги
18
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
евтина, смешна, жалка пропаганда :))))
17
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ясно е, държавата прави ли се на много загрижена, има нещо не в ред.
16
8
 
6
 
! Отговори
Чао вакса... преди 6 месеца
Никой - ама никой - вече не иска да прави мРНК инжекции. Дори и това, че Травис Келсе се усмихва за Pfizer, не може да спаси тези дози. Хората знаят, че те не спират инфекцията, знаят, че страничните ефекти често са жестоки, и не ги искат.Известната някога биотехнология за ваксини официално почина миналата седмица след дълго боледуване. Може би миокардит или диабет тип 1. Може да е била инфекция от херпес. А може би просто смесица от безполезност и неприятни странични ефекти. https://alexberenson.substack.COM/p/nobody-but-nobody-wants-mrna-jabs