90 новозаразени с COVID у нас

Няма починали
25 дек 2023 09:15, Нели Христова
24
90 новозаразени с COVID у нас
Снимка: БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 90. Това сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са общо 585 теста. Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция за последното денонощие.

Към днешна дата в болница са 357 души с диагноза КОВИД-19, от които 30 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 5.

През последното денонощие няма излекувани пациенти.

Общо от началото на пандемията са излекувани 1 289 796 души. Активните случаи към момента са 4693.

През последните 24 часа не са поставяни ваксини срещу КОВИД-19, а общо от началото на ваксинационната кампания поставените ваксини са 4 724 299.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
5
 
! Отговори
Златеноооооо преди 4 месеца
Златейюно, ти си на снимката, признай си! :)
20
2
 
11
 
! Отговори
мда преди 4 месеца
Спрете се бе.Тоя цирк не работи. Прости фалшиви медийки.
19
6
 
3
 
! Отговори
Златена преди 4 месеца
Затваряй веднага! Локдаун, маски и задължителна ваксина!
18
2
 
9
 
! Отговори
На снимката преди 4 месеца
Тази дама на снимката ако си мисли, че се предпазва по някакъв начин с носа извън маската, жестоко се лъже. А ако някой си мисли, че ваксините и маските предпазват, трябва да иде да се прегледа на психиатър.На всички останали - Весела Коледа!
17
1
 
5
 
! Отговори
Победихмемаркетинга преди 4 месеца
- Първоначално ваксините се продаваха по модела на недостига или дефицита, но така че възможно най-много хора да могат да ги получат. - След като моделът на недостига престана да работи, те традиционно се продаваха на обществеността. - След като този пазар достигна насищане, бяха раздадени подкупи (например карти за подаръци), за да се насърчат повече хора да се ваксинират.Забележка: много от тези подкупи бяха толкова нелепи (напр. наркотици, понички и секс), че много хора разбраха, че много нещо не е наред с ваксините. - След като този пазар се насити, бяха въведени облекчаващи правила (
16
2
 
3
 
! Отговори
Маркетинг 2 преди 4 месеца
- След като и този пазар беше наситен, бяха въведени строги правила (например загуба на работа или изключване от образователна програма). - След като този пазар беше наситен, тихо изтеглиха от пазара алтернативните конкуренти, векторните ваксини - След като този пазар беше наситен, започнаха да предлагат ваксината на деца. - След като пазарът отново беше наситен, те решиха, че ваксината всъщност не ви защитава напълно и са необходими подсилващи ваксини. - След като този пазар беше наситен, те решиха, че са необходими допълнителни подсилващи ваксини, както и разрешиха, конкурентна пептидна вак
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Някои се нагушиха с пачки за поне два живота с тези тестове и боцки. Частните медицински центрове в моята зона така загладиха косъма от тестовете, че вече не ходиха на адрес на нуждаещи се от грижи, въпреки парите, които им се предлагаха.
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Никое друго новинарско издание не е публикувало днес, на светлия празник, натъманената, лъжовна статистика за измишльотината-19. Имайте страх от Бога, списвачи.
13
1
 
9
 
! Отговори
ръгай бустер в боба преди 4 месеца
"Стотици възрастни на средна възраст умират всеки месец след края на Ковид" - През първите шест месеца на годината в Обединеното кралство са регистрирани 28 000 смъртни случая, или повече от 1000 на седмица, съобщава Mail. https://dailymail.co.uk/health/article-12862953/Hundreds-middle-aged-adults-dying-month-Covid-ended.html
12
2
 
11
 
! Отговори
мРНК бустерира преди 4 месеца
https://tkp.at/2023/12/23/die-krankenstands-krise-der-geimpften-in-deutschland/Кризата с болестите на ваксинираните в Германия, вестниците са пълни с кризисни съобщения за недостиг на персонал поради увеличения брой болнични листове [пример: 1]. Здравноосигурителните дружества съобщават за рязко нарастване на броя на болничните листове, като най-честата причина са респираторните заболявания [2, фиг. 14]. Както обикновено, ваксинацията с Ковид-19 не се споменава като фактор, въпреки високият процент на заболеваемост сред силно ваксинираните професионални групи [3].
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бустеризираните как са мърдате ли още ? хахаххаааааааааааааа
10
2
 
14
 
! Отговори
Двойна ваксодемия преди 4 месеца
Нови данни на канадското правителство разкриват, че броят на смъртните случаи, посочени като "неуточнени причини", се е увеличил със 135%. Статистическата служба на Канада, агенция на канадското правителство, току-що публикува нов доклад, който показва, нов рекорд по брой на смъртните случаи през 2022 г. https://www150.statcan.gc.ca/n1/en/daily-quotidien/231127/dq231127b-eng.pdf Канадците, починали от "неустановени причини" са се увеличили с 135%, но страната е регистрирала и рекорден брой смъртни случаи от Ковид увеличени с 36%, въпреки високия процент на ваксинация и факта, че пандемията е
9
2
 
14
 
! Отговори
ВисокоефективенБуйст преди 4 месеца
В България бустерът е най-високоефективен при едва само 2% новосиропирани вълната не ще да прави пик. Явно методът за корумпирано поставяне на вакса - директно през мивката дава прекрасни резултати, не като в западните Ковид гета, дето и вълните бушуват и свърхсмъртността вилнее. Ха Наздраве и Честито Рождество Христово! За ваксинираните, намаляйте алкохола, че след тихия миокардит внезапната дебне и на дъното на чашата.
8
1
 
13
 
! Отговори
До 9 преди 4 месеца
Чакаме я, за да ви тушираме навреме опитите за измама. Щото, ако не бяхме ние, досега цяла България да се е ваксинирала. Ъндърстенд?
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тая си е запушила устата доброволно.
6
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До И днес ли? Хайде стига сте истерясвали дори на Коледа. Не разбрахте, че от 3 години това е една обикновена справка. Като не ви интересува, не ви интересува. Но вие я чакате всяка сутрин и букваално се подмокряте - дали от страх или перверзно сладострастие не е ясно.
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Снимката е произведение на ковидизкуството! Намордникът допълва стайлингът на пластмасовите перли и червената плюшена жилетка. А погледът..., ах погледът на овчедушието....
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За пореден ден никой от Ордена на ваксинистите не си е поставил такова... "ваксина", вместо за празника да има рекорд по набодени с компот... Срам.
3
2
 
24
 
! Отговори
Как може без ваксини преди 4 месеца
Вижте жената на снимката: Това е профила на типичния ХИПОХОНДРИК !!! Вижте я добре.
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Глупова безбожна нация., вместо да прочетеш на 25 декември Честито Рождество Христово четеш:Коронавирус,Путин щял да ни нападне и глупостите на Стефан Цанев.