89 нови случая на коронавирус, един човек е починал

В болница се лекуват 246 души, 30 са в интензивно отделение
6 фев 2024 07:15, Елка Василева
34
89 нови случая на коронавирус, един човек е починал
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 89, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 2977 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 3%.

Един човек с потвърдена коронавирусна инфекция е починал през денонощието.

В болница се лекуват 246 души с диагноза КОВИД-19, от които 30 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са 24.

През последните 24 часа има поставени 12 дози ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 733 души у нас са загубили битката с коронавируса от началото на пандемията.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
овцата си ти, защото продължаваш да боледуваш, а аз слагам маската и 5 години ни грип, ни ковид, а такива неудовлетворени лелчета като теб, ни надуха главите с конспирациите си - облаци, пръскачки, наноботи, бил гейс, гущери и т.н. и т.н.
9
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 5: на такива като теб и съчинение с картинки и стрепки да им направиш, пак няма да вдянат за какво иде реч. Чакаш ли новата пландемия, за да покажеш каква овца си? Беее, беееееееее
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Я, колко бързо И как ще съществуват вашите незадоволени конспиративни мозъчета, когато ковид изчезне напълно? А, да. С трепет ще очаквате новата епидемия "Х". Или някаква друга глупава дъвка, която услужливо ще ви натикат. Няма радост за вас иначе. Така ви минава живота.
7
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
когато ви пипне дългата ръка на Дългия джон КОВИД друга песен че запеете анваксърчета, ама ся лаете - оредяхте и вече има няма двама-трима в сайта - вземетесе в ръце и сложете маските
6
10
 
7
 
! Отговори
До 5 анонимен преди 2 месеца
. . . Така сте устроини, защото не можете да възприемете действителността, такава каквато е - и хубава и лоша.. . . Спирай тези хапчета или прах е? Самогонката, която пиеш има много метилов алкохол и освен, че ослепява те прави напълно неадекватен, като при тебе може би е вродено?
5
6
 
10
 
! Отговори
Я, колко бързо преди 2 месеца
спаднаха!!! "....В болница се лекуват 246 души с диагноза КОВИД-19, от които 30 са в интензивно отделение...." просто да не повярваш! А можеше и още!!!
4
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До МИЖАВ кромид ИНТЕРЕС Не ви стоплиха квадратните мозъчета, че се отчита обикновена база данни и толкова. Нищо повече. А това се прави със статистическа цел и евентуална превенция в случай, че се увеличат. Но вие във всичко виждате конспирация, включително и в ходенето до тоалетната. Така сте устроини, защото не можете да възприемете действителността, такава каквато е - и хубава и лоша.
3
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе, къде са разните рептили и кромиди - копейки? Къде са пиещите белина и напръсканите с кемтрейлс? Не им харесва бройката ли, кво ли?
2
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Общата бройка на "загубилите" битката с кромида си я пляскате както ви дойде на акъла. То не само тази бройка де....хора без работа.
1
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нема курона що лъжете - Путин я утрепа :)))