46 са новите случаи на коронавирус, един човек е починал

В болница с ковид са 207, 35 - в интензивно отделение
13 фев 2024 07:30, Анисия Иванова
17
46 са новите случаи на коронавирус, един човек е починал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

46 са новите случаи на коронавирус за последното денонощие у нас по данните от Единния информационен портал. Един човек е починал.

Направени са 2774 теста, което е 1.66% положителни проби.

В болница с ковид са 207, 35 - в интензивно отделение. 19 пациенти с коронавирус са постъпили в лечебно заведение през денонощието.

Поставени са 12 дози ваксини.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: заразеникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
207 антиваксъра точат от касата нашите осигуровки. Все от много акъл!
14
5
 
1
 
! Отговори
207 кражби по пътеки преди 2 месеца
По-скоро 207 кражби по клинични пътеки :)
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
207 антиваксъра в болница! Ужас
12
0
 
7
 
! Отговори
ох бе, конспи преди 2 месеца
"умнико" - Озлем Тюречи има птоза - увисване на левия клепач от преди въвеждането на ваксините (дори още през 2016 г.) - да си беше направил труда да почетеш малко повече, не да шляпаш конспирации на килограм по цял ден
11
10
 
1
 
! Отговори
за тюх да му преди 2 месеца
Ще оспорваш решенията на независимата съдебна власт в САЩ? Щом са отсъдили вече ще и факт, и прецедент, но само за САЩ. ЩЕ РАЗБЕРЕШ ПЛАВНО И ПОСТЕПЕННО, ЩО ТАКА САЕНТОЛОЗИТЕ, ДАЖЕ В ДОКУМЕНТИТЕ ЗА САМОЛИЧНОСТ СА С КЕВГИР НА ГЛАВАТА - РЕЛИГИОЗНА СИМВОЛИКА.
10
8
 
1
 
! Отговори
мРНК Голата царица преди 2 месеца
Всички знаем приказката "Новите дрехи на царя" за царя, дефилиращ гол, но никой не смее да му го каже. https://dailysceptic.org/2024/01/09/biontech-pfizer-vaccine-creator-obviously-suffers-from-bells-palsy-but-no-one-talks-about-it/ Но какво да кажем за историята на Озлем Тюречи, прочутия турско-германски съавтор на ваксината на BioNTech-Pfizer, очевидно страдаща от частична парализа на лицето, широко съобщаван страничен ефект на мРНК, често я виждаме в New York Times, BBC и безброй други международни медии, но никой не смее да го спомене?
9
5
 
6
 
! Отговори
аха - аха преди 2 месеца
тюх да му се не види - да забранят мобилните телефони, за да не ни облъчват и пържат мозъците - ей затва си нося алуминиевата шапка, пък и пази и от пръскачните с ковид и грип
8
10
 
2
 
! Отговори
КонСпирации, нали бе преди 2 месеца
"Теорията на конспирацията просто е нещото, което правителството не иска да чуете и за което не трябва да мислите", казва Кенеди на митинг.Оказва се, че много от "конспиративните теории" на RFK младши всъщност са се оказали верни:1 - Три съдебни процеса със вече са постановили, че Roundup причинява неходжкинов лимфом и рак. "Ние сме отровени", казва Кенеди.2 - Освен това в шоуто на Роган Кенеди заяви, че излъчването от мобилните телефони причинява глиобластоми (вид рак на мозъка) и пропускане през кръвно-мозъчната бариера. Апелативен съд постанови, че това е факт.
7
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
слагайте МАСКИТЕ антивапсъри - да не замърсявате форума с конспирациите които бълвате - вредни са като самия вирус
6
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чакаме следващата ПЛАНдемия.В Укроленд с позволение на Зелето,но без знанието на укрите от PFIZER=REZIFP са започнали експеримет с нова ваксина като лъжат хората,че била немска.Има вече над 40 загинали,но няма да прекратят до май по план.Експериментите над хора без тяхно позволение са абсолютно забранени!
5
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 3: Мракобесие е превърнеш думата "ваксина" в нарицателно. Това постигнаха всички шамани от телевизионния екран с ежедневния тормоз. Не сме забравили как се къртеха пейки в парковете, как на едно кафе не можеше да идеш без да си "ваксиниран". А се оказа, че и ваксинираните разпространяват вируса, нали? Дискриминацията и унижението не може да бъде забравено. Никога повече!
4
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"продадоха душите си" - нека конспирациите запонат сега, да дойде човека с пръскачките, гущерите, фарма - мафията, червеите във ваксините и бил гейтс, който искал да им крадне мозъчето
3
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 3 Мракобесие беше изказването на Муфтаджийски на 13 март преди 4 години - "Към нас идва бедствие с нечувана ярост". Толкова хора продадоха душите си за пари и така ни принудиха да изгубим всякакво доверие в медиците - това е мракобесие.
2
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Докога, бе? На тебе какво ти пречи? Какво имаш против информацията? Който се интересува да чете, който не - да си кюта. Няма по-ценно от информацията. Обратното е мракобесие.
1
11
 
20
 
! Отговори
Докога, бе? преди 2 месеца
Докога ще ни информирате? Плащат ли добре? Цели 12 дози поставени? 1,66 % положителни проби? Направо цунамито ни залива, разбираш ли...