Анджелина Джоли се похвали с нов татус

Изписано е stay gold, фраза от новия й филм
18 апр 2024 08:19, Петър Бойчев
6
Анджелина Джоли се похвали с нов татус
Снимка БГНЕС

Страстта на Анджелина Джоли към татуировките не е тайна за никого, като тя направи дебют на най-новата си придобивка само преди дни, при появата си на червения килим.

ТВ камерите и фотоапаратите на представителите на медиите успяха да уловят в кадър пресния надпис на ръката й, докато тя позираше и разговаряше с журналистите на премиерата на мюзикъла The Outsiders, на който е продуцент, предава НОВА

Новият й татус е разположен върху лявата й предмишница и има препратка към мюзикъла, адаптиран от класическия едноименен роман от 1967 г., написан от С.E. Хинтън.

Свежото й мастило изписва думите stay gold, което героят Джони казва на Понибой, за да му напомни винаги да остане верен на себе си.

Междувременно Анджелина каза, че за нея е "чест", че е работила по продукцията. Тя изглеждаше невероятно в метална златистата рокля, с която беше облечена, съчетана с ръждиво наметало.

В момента Джоли е въвлечена в съдебен процес с бившия си съпруг Брад Пит, заради френското им шато. Но въпреки драмите, които се случват в личния й живот, тя успя да ги загърби и да се появи с широка усмивка на събитието.

На премиерата към нея се присъедини и 15-годишната й дъщеря Вивиен. Двете са работили заедно по проекта, тъй като тийнейджърката се интересува от театър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Спорт
Съвети как да намираме топ оферти от казината в България?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
хахахаха преди 1 седмица
До АнонименИзумителна самозаблуда- на мъжете НИЩО не стои по-добре , ако не стои добре на жените и мъжете се сдухват по-рано от жените откъм стареене.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Таз Джолина е голямо ха-хо...добре че Брад Питката бега от тая лудница овреме.
3
1
 
7
 
! Отговори
До 3 преди 1 седмица
Това е от полезните мастила!Преди години намерих вкъщи едни супер луксозни зарове, подарени на тъста преди около 25-30 години.В луксозна кутийка,заровете от незнам си каква си кост.Като отворих кутийката и изненада - супер луксозната боя,с която бяха боядисани супер луксозните зарове,се беше втечнила и течеше в кутията.На стайна температура.Та до тук с боите. Днес са готини,органични,супер безвредни,та дори и полезни,докато човек не развие сепсис или рак след няколко десетилетия.Не е шега работа
2
5
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 1 седмица
Тая никога не ми е била приятна. И нали уж си махна гърдите ,защото я било старах да не развие онкозаболяване , но пък не спира да си вкарва химикали в кожата .
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Една колежка на дърти години (около 40) си надраска едната ръка с мастило. Сега е на 50 и определено не изглежда добре. Като говорим за поддържана жена около 55 кила. Не разбирам защо си съсипват кожата тие хора. Хайде на мъжете ни отива повече, дори на стари години. Мъж се старчосва обикновено след 60-65г, докато жените на 55 са си вече за пенсия. И като се надраскат и е смешно направо.