Принц Чарлз даде положителна проба за коронавирус

Той се изолира в замък в Шотландия
Обновена: 25 мар 2020 13:17 | 25 мар 2020 13:07, Нели Христова
69
Принц Чарлз даде положителна проба за коронавирус
Снимка: БГНЕС

След като от Бъкингамският дворец заявиха, че един от служителите им е дал положителна проба за COVID-19, докато кралица Елизабет II е била там, стана ясно, че един от монарсите също е поразен от вируса.

Принц Чарлз е дал положителна проба за коронавирус, съобщават от Кларънс Хаус, цитирани от BBC. Съпругата му, Камила, също е била тествана, но нейната проба е отрицателна.

Двамата ще останат изолирани в замъка Балморал, Шотландия.

71-годишният син и наследник на престола на кралица Елизабет II имал само леки симптоми на вируса, "и е в добро здраве", съобщават говорителите му.

Засега не е ясно точно как Чарлз се е заразил с COVID-19, но преди две седмици, той се срещна с принц Алберт от Монако, който също даде положителна проба за вируса. 24 часа преди това, Чарлз за последно е видян с майка си, кралица Елизабет II.

Въпреки пандемията, монархът продължи да изпълнява задълженията си към короната, но вместо да се здрависва с хората, той използваше поздрава намасте.

Навярно кралското семейство е предполагало, че е много вероятно поне един от тях да се разболее от вируса, за това всички монарси са разпръснати из цяла Великобритания и далеч от Лондон. Кралицата и принц Филип са в замъка Уиндзор, а принц Уилям и херцогинята Кейт Мидълтън са в Норфолк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долу монархията! Да живее Републиката!Аз не съм поданник! Аз съм гражданин!Vive la Republique! Vive la France! Vive l'Europe!
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това за 17 дни, че издържа е пак грешно поднесена информация. Намерено е Днк на вируса на кораба, а не живи вируси.Ама Мутафчийски заблуждава с изказването си.
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пред БОГ всички са равни, даже и да се родиш с късмет пак ще отидеш за смет.
53
1
 
4
 
! Отговори
Д-р Куин Охболи преди 4 години
До дядо от село Шегата си е шега стига да не е злонамерена, но проблемът е сериозен. Не само по хората, но и по животните ходи този вирус даже е тръгнал от животни като змии прилепи, жаби и др. които са били консумирани живи при това което е не само вредно за здравето но и опасно за живота да се яде живо месо дори е забранено от Господа и под Божия гняв и проклятие да се ядат някои животни оссбено нечисти влечуги и то сурови. Но няма съмнение че това ч Божие наказание за гревете на нечестиви
52
1
 
4
 
! Отговори
Като започнат да преди 4 години
*** Богопомазаните, може и да се промени света на бедните!
51
2
 
8
 
! Отговори
дядо от село преди 4 години
Камилата що са я тествали,този вирус само по хората ходи
50
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най накрая и тоя да се докопа до Корона!! След толкова години чакане.
49
1
 
2
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Строго секретно от МОСАД: При теста след срещата с мароканския принц се установило, че от захода му текат корони!
48
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Принц Чарлз е помолил медиите, вместо жалкото ковир да пишат АЙДС.
47
1
 
8
 
! Отговори
ооо преди 4 години
Това е отмъщението на кралското семейство за независимостта на Шотландия . Сега е моментът шотландците да изхвърлят гнусните *** от страната си и да се отърват от английското иго!
46
2
 
8
 
! Отговори
Чарлс преди 4 години
Ама как!! Това не може да бъде!! Не съм ли Бог!? Не съм ли безсмъртен?! Къф е тоя фейк!?
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Принца, ако се спомине, кой ще дава кинти на Хари и Меган? Представям си сега в каква паника са. Както и никой не ще да ги наема на работа заради Мегзит... ама каквото сам си направиш. Скаран и с брат си заради пари. А можеха тихо и просто да продължават да си се разхождат и да получават пари за това, ама нарцистичната Меган не можа да приеме, да е втора след Кейт. Хак да й е сега...
44
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дреме му на дядо Чарли .Шотландски замък Шотландски уиски. За пред хората язди камила ,но тия стари замази колко тайна крият.
43
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако аз съм на 70+ години и съм рискова група няма да си подам носа навънка, още повече ако имам безброй слуги. Сам си е виновен.
42
2
 
6
 
! Отговори
Православен преди 4 години
Рептилите посегнаха на един от своите!!! Нищо добро не ни очаква!!!
41
1
 
8
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Понеже има сили във Англия които са против спирането на икономиката и заключването на хората и се наложи сега да лъжат ,че видите ли няма защитени,СТОЙ В КЪЩИ. Англия не беше съгласна с това,даже решиха да създават общ имунитет,после явно са се спазарили за голямата игра и прибраха хората.Чарлс е толкова заразен колкото Том Ханкс
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо им няма на влечугите, змии, гущери.
39
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хигиена, принце, хигиена трябва! Виж ни нас! Да ви .. и мърлявите принцове!
38
3
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ДОКАТО БЕШЕ В ЕС БРИТАНИЯ ПОЛУЧАВАШЕ ОБЕДИНЕНАТА ЕНЕРГИЯ НА НАРОДИТЕ НИЕ БЯХМЕ СЕМЕЙСТВО!!!БРИТАНИЯ СЕ ОТРЕЧЕ ОТ НАС И КАЗА , ЧЕ НЕ СМЕ СЕМЕЙСТВО !АЗ ВЯРВАМ ВЪВ СВРЪХ ЕСТЕСТВЕНОТО И , ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ КОГАТО ГИ Е ГРИЖА ЗА ДЕЦАТА ИМ ИМ ГИ ПАЗЯТ ОТ ДАЛЕЧЕ С ТЯХНАТА ЕНЕРГИЯ!!!ИЗВОДА Е, ЧЕ БРИТАНИЯ СЕ РАЗВЕДЕ С НАС И ЗАЯВИ, ЧЕ НЕ СМЕ И НУЖНИ! ЕМИ ЩОМ Е ТЪЙ ДА СЕ ОПРАВЯТ САМИ!
37
6
 
14
 
! Отговори
Ексклузивно преди 4 години
Меган спала с Чарлс дедо да им даде малко пари и взела ,че го заразила. Чарлс искал крехко африканско и сега си плаща.

Спонсорирани публикации