Съпругата на канадския премиер се излекува от COVID-19

Софи Грегоар Трюдо споделя, че се чувства добре
29 мар 2020 09:35,
41
Съпругата на канадския премиер се излекува от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Софи Грегоар Трюдо, съпругата на канадския премиер Джъстин Трюдо, обяви, че се е излекувала от COVID-19. Премиерът беше две седмици под карантина, което му наложи да работи дистанционно.

Още по темата


Чувствам се толкова добре“, сподели Софи Трюдо. Лекарите са ѝ казали, че е изчистена от вируса. Тя даде положителна проба на теста на 12 март след пътуване до Лондон.

Софи Грегоар благодари на всички, които са ѝ пожелали скорошно оздравяване и сподели, че не е лесно човек да е сам. Госпожа Трюдо призова всички да спазват здравните предписания и да си останат у дома. Тя вярва, че всички заедно ще преминем през тежкия период.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И сега айде още 28 дни карантина. Или за тях не важи?
35
0
 
3
 
! Отговори
5 преди 4 години
За какви 5 дни оздравяват?Жената е била диагностицирана на 12, днес е 29(точно същите дати и за ски учителя от Троян).Нещо математиката ви куца.Стига с тази о мраза и иитриги.Релакс.
34
2
 
7
 
! Отговори
е? преди 4 години
И как точно са я лекували.Това сега е най -важното за всички
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако имах нейнит ресурси и аз щях да се заразят, да изкарам предварителни и да съм пред конкуренцията....
32
5
 
5
 
! Отговори
noFreeman преди 4 години
тая метиска въобще не се е заразявала... това е показно пред сбирщината живееща там, как и богатите се заразяват но няма страшно...
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Утре е ред на принц Чарлз да оздравее.
30
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вирусът очевидно е победим в началото. Вече е ясно, че има лечение и всичко зависи от това, кога ще започне. В началната фаза, с подходящите медикаменти има надежда. Къде са медикаментите? Защо тях не произвеждат? По-бързо ще бъде от производството на обдишващи апарати. Имаме фармацефтични заводи, имаме традиции в производстото на синтетичен хинин, нали?
29
3
 
5
 
! Отговори
Кочо преди 4 години
Хора става дума за Вируса, какви пневмонии, какви 5 лева. Киро Домусчиев и той си каза, няма го вируса в системата му, от пневмонията трябва да се възстанови човека. Той не е казал че е здеав като пушка, а че няна вирус в системата си вече. Тя ако е нямала усложнения, вируса като не е в системата е напълно здрава и незаразна. Какви 20 лекари, какви лекарства ви гонят. Освен усложнения и симптоми, лекарите нищо не могат да направят. Не били спасили 73 годишна с болно сърце, е да не са богове.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СлавчоСлавчо, Славчо... Никой не затваря граници, за да даде повод на някой да си прави пиар... Имаш ли гънки по мозъка?
27
2
 
13
 
! Отговори
Славчо преди 4 години
Те виповете всички се излекуваха много бързо и успешно не мислите ли ! Просто пиар !
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поне две дузини лекари само нея обгрижват, 100% има личен треньор, личен консултант по храненето и примерно 50 човека прислуга, която пере, чисти, готви и т.н., за да не се мори госпожа премиершата. Как няма да се излекува?
25
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и нея я излекуваха за 5 дни като Домусчиев,само дето в БГ днеска има още 2 умрели жени една на 76 ,друга на 53,сигурно са получили същата мед.грижа,като виждам смъртния им изход.
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се срамувай, моля! Продължителността на лечението и продължителността на възстановяването зависи от степента на увреждане. След двустранна бронхопневмония колко време мислиш, че трябва за възстановяване? А след интубация и т.н.? Моли се да се разминем леко, всички ще засегне тази гад. Да се смирим и да се надяваме, защото не сме Меркел, Трюдо, Домусчиев...
23
2
 
4
 
! Отговори
до 24 преди 4 години
Е, така е, но все пак Канада е много социална държава и е доста по-напред от нас в зачитането на индивида.
22
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално - 10 лекаря кражат около нея, почасови изследвания, прецизни специализирани системи и лекарства, при това още в момент в който е установено че е болна. Бая народ от богатите са така - частни болници, където лекарите им се обещават огромни суми, както и това, че те и децата им ще бъдат лекувани при нужда и така. Помните ли, кк СПИН беше смъртна присъда и умираха за п месец-два? В момента в който удари богатите, бързо се задействаха и откриха коктейли и прочие ...
21
3
 
4
 
! Отговори
Срам ме е от вас преди 4 години
Имам чувството, че само *** има в България. Какви са тези глупости 28, 37 дни и тн. Осъзнавате ли, че никъде нямаше да има възстановени до момента. В Германия се водят 8800, те имат потвърдени 9000 случая на 17 Март, Испания има 12 000 и 6000 починали демек 18000 те имат толкова отвърдени на 18 март. В повечето случаи трае около 7-10 дни след като е открит вируса.
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за Богатите има Способи и Медикаменти и ще живеят ,за бедните ..............ама ходи го обясни на овчия народ с кафето и кучето по улиците
19
4
 
10
 
! Отговори
zoro преди 4 години
За синята кръв лек има..Нали трябва да управляват тълпите? Иммунитет го имат вече,никой от върха няма да умре.Чистят само слаби,стари,бедни..Р.о.мите как ли са?Хигиена -нула,дистанции-няма,но и заразени няма много..В Индия са малко заразени,умират само европеиди там,Япония е добре,а Европа чезне,яко.Май жълтата раса ще управлява света-така пише в Библията..
18
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на мен ми е интересно как така богатите оздравяват бързо, а бедните се влачат дълго и накрая умират.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До дндМного просто... Всеки човешки организъм е индивидуален и при всеки болестта протича по различен начин.Някои заразени изобщо даже не разбират, че вирусът е в тях...

Спонсорирани публикации