Колаж на деня - Павел Чернев и Волен Сидеров

Главните действащи лица в най-заплетения трилър на българската сцена
20 апр 2004 10:18,
Колаж на деня - Павел Чернев и Волен Сидеров
Павел Чернев и Волен Сидеров. Снимки: Булфото
В последните няколко дни държавата стана арена на невиждан криминален сериал.

В главните роли – Павел Чернев и Волен Сидеров. Кратко описание на филма – побой на младеж на магистрала „Тракия“, опитан да бъде представен като атентат срещу депутатите.

Единият от тях първоначално имаше проблеми с паметта, заради които не можа да си спомни дали тялото му се е намирало в автомобила на Волен или не, и ако да – къде е седяло /тялото/.

Впоследствие се оказа, че депутатът лъже, защото партийният му лидер го е накарал, което е похвално, разбира се, защото от членовете на една партия се очаква да се държат точно толкова сплотено и солидарно.

Накрая Чернев си изблея вакло цялата истина, а пък неговият надзорник, идол и кумир Волен Сидеров почти обвини министър Румен Петков, че е автор на случката на магистрала „Тракия“.

След кратка рекламна пауза, в която на сцената изникна ново лице – Любомир Бакърджиев, шофьор на Волен, се оказа, че той /Любчо/ е истинският бияч.

Така зрителите малко загубиха нишката в заплетения трилър, който е достоен сценарий за Дейвид Линч и приятели.

По тази причина днес ви ви предлагаме двете главни действащи лица, комбинирани в незабравим колаж. Така те никога вече няма да се делят и ще бъдат заедно в скръб и радост, болка и тъга.

Атакувайте резултата тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание