Лекарят на Джако прибрал улики по делото

Свидетел разказа, че докторът го накарал да скрие медикаменти
Обновена: 6 яну 2011 09:12 | 6 яну 2011 08:37,
21
Лекарят на Джако прибрал улики по делото
Доктор Конрад Мъри Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Служител на Майкъл Джексън свидетелства пред съда, че личният лекар на звездата го накарал да прибере медикаменти и медицинска банка в деня на смъртта на краля на попмузиката, предаде Ройтерс.

Обвинението се стреми да докаже, че доктор Конрад Мъри, който се грижел за Джексън към момента на смъртта му, е проявил небрежност в лечението и после се е опитал да прикрие грешките си. 

Алберто Алварес, който работел за Джексън като директор по логистиката, свидетелства на втория ден от предварително изслушване, което трябва да определи дали Мъри да бъде обвинен в непредумишлено убийство.  Алварес заяви пред съда, че Мъри го повикал и го пратил бързо в стаята на певеца, тъй като той бил получил "нежелана реакция".

Още по темата

"Тогава той (Мъри) грабна шепа шишенца или стъкленици и ми заръча да ги сложа в чанта", разказа Алварес.  Лекарят го накарал да остави медицинска банка, пълна с "млекоподобна течност" в найлонова торба, заедно с шишенцата. Торбата била сложена в платнена чанта. Алварес заяви, че не знае къде е
отишла тя. 

Прокурорът представи версията, че повече от 20 минути след като Мъри открил Джаксън безжизнен в леглото му, той все още не бил повикал линейка. Според обвинението през това време, както и по-късно през деня, той се опитвал да прикрие доказателствата за своята вина. Майкъл Джексън почина на 50-годишна възраст от предозирано лекарство в имението в Лос Анджелис, в което живееше под наем.

Съдебните лекари установиха, че пряката причина за смъртта му е остро натравяне с мощно обезболяващо - пропофол.  Лекарството, което прилича на течно мляко, обикновено се използва в болнична обстановка, но Джексън поискал да му го предпишат за домашно ползване, като приспивателно.

Мъри призна, че е дал пропофол на Джексън, но пледира невинност по обвинението в непредумишлено убийство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: лекармайкъл джексън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Майк преди 13 години
Майкъл беше най-добрия човек , той вярваше , че ние можем да се променим!!! Обичам те Майкъл! А тоя доктор Мъри да отива в АДА преди да съм станала на 28години , че ЩЕ ГО ПРЕБИЯ ОТ БОЙ , НАПРАВО МУ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА ...
18
0
 
0
 
! Отговори
fil преди 13 години
Balgarite sa kompleksari, izbivame kompleksi narichayki vsichki dugi ***, a vsachnost nie sme nay-golemite ***.
17
0
 
1
 
! Отговори
YOUR FUCKER преди 13 години
a може ли и на Jordan и на БТК да им е.ба майките in peace ? завистници нещастни!
16
0
 
2
 
! Отговори
SJ преди 13 години
За всички които наистина не знаят кой е Michael Jackson:На всеки е позволено да бъде невеж,всеки може да се роди глупав!За първите-могат да прочетат кой е Michael Jackson,за вторите-непоправимо е !Long Live The King
15
1
 
0
 
! Отговори
Jordan преди 13 години
Разбира се, че го доказахме. Вие самият положихте доста усилия, за да го докажете. А, и сам си го признахте. Най-важното е, че се гордеете с това, че сте "непоправим ***, запълващ скучното си всекидневие с мега-интелектуално пръцкане". Хубаво е, че се радвате на вътрешна хармония. За разлика от Джаксън обаче, при вас липсват талант, слава и богатство. Обожествяването на Джаксън няма да ви донесе нито едно от трите.
14
1
 
0
 
! Отговори
БТК преди 13 години
Браво бе Данчо!Кажи им как сточт нещата!Честит имен ден!
13
2
 
0
 
! Отговори
БТК преди 13 години
Болен мозък,откъде знаеш как е в БГ затвор?"DANCE IN PEACE" хахаххахахахаха!!!!А може ли да педофилства in peace?
12
1
 
1
 
! Отговори
MJGeorge преди 13 години
до Jordan:Е, смятам, че вече доказахме кой е "непоправим ***" , запълващ скучното си всекидневие с мега-интелектуално пръцкане. Със здраве!
11
3
 
3
 
! Отговори
Джвако преди 13 години
Абе, шоу да има... Фамилията Джексън са започнали от нищото и пак се върнаха там.
10
8
 
4
 
! Отговори
Jordan преди 13 години
И от къде произтичат интелекта у културата на Майкъл Джексън, уважаеми? От знатния му произход и възпитание от негърското гето или от сериозното му образование по "тротоарно право"? За мястото му в историята на музиката никой не спори. Но, останалото също е безспорно. Непоправим ***, доказал за пореден път, че парите не са за всеки ;) Сега ви оставям на ехото в собствената ви кухина, която да продължите да запълвате с немощното си квази-интелектуално пръцкане. Със здраве!
9
4
 
6
 
! Отговори
MJGeorge преди 13 години
до Jordan:Ти явно си завършил Майкълистика, много дълбоко се изказа. Само че зад тази дълбочина се крие само кухина. Майкъл беше измежду хората с най-развит интелект, а за богатството и необятността на културата му може да се говори с години. Така че, моля те, поспри се с тия недомислици, дето ръсиш, защото хората може да си помислят че някой друг е "непоправим ***", нали се сещаш.
8
4
 
6
 
! Отговори
bambi преди 13 години
Майкъл е легенда, велик човек, с много много врагове и естествено е бил убит... хора като него и лейди Даяна са твърде добри за този свят.
7
11
 
3
 
! Отговори
Jordan преди 13 години
Майкъл Джексън написа една от вечните стреници в историята на музиката и шоубизнеса. Жалко, че си отиде млад. Но, трябва да признаем, че Майкъл Джексън е и непоправим ***, който не можа да понесе върху крехкия си интелект и още по-крехката си култура тежестта на милионите и известността. До такава степен реши, че може да контролира "материалното" (в широк смисъл), че си въобрази, че може да контролира и собственото си тяло, здравето си, живота, времето, пространството и космоса. И сбърка.
6
2
 
7
 
! Отговори
YOUR FUCKER преди 13 години
до НЕмаймуна:нали се сещаш че ако те пипна точно като *** ще ми подскачаш между шамарите! мало.умник !
5
3
 
6
 
! Отговори
MJGeorge преди 13 години
ама вие от днес.бг наистина ли сте толкова *** ?! 1000 пъти ви казаха хората: НЯМА ДЖАКО, ИМЕТО МУ Е МАЙКЪЛ , М А Й К Ъ Л !!!!!Набийте си го веднъж завинаги в тиквите!А тоя лекар заслужава да го тикнат в някой БГ затвор, сред ***-рецидивисти. Ей тогава ще усети най-добре наказанието си.DANCE IN PEACE , MIKE !
4
4
 
11
 
! Отговори
Дани преди 13 години
Няма по- добър от Майкъл! На този "лекар" и 50 години са му малко.
3
36
 
13
 
! Отговори
НЕмаймуна преди 13 години
Стига с тоя ***, бе!! Като дете пееше добре, ама после само се държеше за слабините и ревеше като изнасилен! Шоуиндустрията го издигна като звезда, ама има ДЕСЕТКИ певци с категорично по- добри песни от неговите!!И никой не го е карал НАСИЛА да пие лекарства! Сам си е виновен!Защо занимавате хората с глупости???
2
28
 
5
 
! Отговори
kiko преди 13 години
kvo mu e velikoto na toia
1
4
 
33
 
! Отговори
ЕЛ преди 13 години
Дали той ли някоя друга бедушна "акула" е убиец .... вече е все едно...Важното е, че един от най-великите ХОРА, които са се раждали някога вече го няма ... Ще ти помним вечно Майкъл - теб и музиката ти ... Той е един от малкото изпълнители от които сцената имаше нужда, всички останали имат нужда от сцена ....

Спонсорирани публикации