Ако тя има всичко, подарете й по-голяма G точка

Това се постига с колагенова или хиалуронова инжекция
31 яну 2011 10:25, Елка Василева
74
Ако тя има всичко, подарете й по-голяма G точка
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Какво да подарите на жена, която има всичко в живота? Зарадвайте я с инжекция колаген, която ще подчертае нейната G точка.

Така преди три години британските медии писаха за лондонска клиника за интимна естетична хирургия, която първа на Острова започна да прилага процедурата G-Spot Enhancement, тоест подчертаване на G точката.

Става дума за процедура, лансирана преди 5-6 години от калифорнийския гинеколог и пластичен хирург Дейвид Матлок, наричан в американските медии доктор Секс.

„Преди две години бях в клиника за интимна естетична хирургия в Ню Йорк, където наблюдавах процедура по подчертаване на G точката.

В технологично отношение процедурата е много проста и продължава 15-20 минути, така че жената може да отиде в клиниката например в обедната почивка. След това нормално се връща на работа.

Процедурата струва 1000-1200 долара в зависимост от клиниката, в която се прави“, разказва известният хърватски естетичен хирург доктор Синиша Глумичич, цитиран от „Ютарни лист“.
 
Макар че за фамозната G точка се спекулира от времето на Аристотел, тя векове наред беше неуловима.

Че митичната G точка във вагината, чието стимулиране води до по-силен оргазъм, наистина съществува, установи през 2008 г. италианският сексолог Емануеле Джанини.

Заедно със свои сътрудници в списание Journal of Sexual Medicine той представи и ултразвуково доказателство за това, че някои жени имат изключителна G точка.

„Анатомично гледано, много специалисти смятат, че няма нищо специално около G точката. Оказа се обаче, че това е свръхчувствителна точка, тъй като там са съсредоточени гъсто преплетени нерви. Стимулирането на тази точка дава възможност на жената да получи по-голямо удоволствие и вагинален оргазъм“, казва Глумичич.

Той обяснява, че първоначално подчертаването на G точката се е правело с колагенова инжекция, а сега това става главно с хиалуронова инжекция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Учудващо е че човешкото общество оглупява все повече.И някой *** като измисли някоя идиотщина болшинството се юрват да я повтарят,а в последствие се оказва,че е грешка.
31
7
 
7
 
! Отговори
МЪЖ преди 13 години
Истината за Жената е Размера,всичко друго е бошлав,и ако го нямаш тя го търси с поглед към Пакета.Това е G точката за Жената.
30
10
 
15
 
! Отговори
!!! преди 13 години
...а една здрава сопа по кратуната,не може ли ???!!!
29
15
 
19
 
! Отговори
pet преди 13 години
Море една Г..оляма сопа.Тези дупки с бактерии и селски и градски пръчки взеха да ни дискриминират.Скоро ние мъжете ще тъгнем с плакати ИСКАМЕ РАВЕНСТВО.Бесен съм-на един приятел му взеха апартамента заради жена с дете от друг брак.G точка ли...мам....
28
2
 
10
 
! Отговори
А следващия път преди 13 години
какво ще й подарите, а???
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре де, какъв е смисъла да превръщаш жената в някаква пластмасова кукла, като ги има на пазара. По-скоро си търси нещо естествено, което винаги е по-доброто.
26
9
 
17
 
! Отговори
Дайте ми още.... преди 13 години
Ако тя има всичко, подарете и ..... Да така е,винаги само и единствено ТЯ ТРЯБВА ДА ИМА ВСИЧКО .Иначе имаме равноправие но мъжът никога нищо не получава от жената... особенно пък юридически! Тя има право да получава а той има право да дава и да е длъжен да дава ! ЕЕЕ....ами така ще бъде,да не се чудите после защо ислямът щял да ни залее.При такива закони и такова "равноправие" такава раждаемост.
25
1
 
9
 
! Отговори
галактика преди 13 години
до 11 - ЛЮБОВ ---- Дори жената да няма нищо, пак й подарете ЛЮБОВ - така тя ще стане най-богатата жена / не Ви опонирам, просто добавям / ---- Филип Киркоров пее в една песен *---- подари ми един твой поглед и една твоя целувка и аз ще стана най-богатият сред кралете и най-щастливият сред принцовете* ---- Поздравявам всички с песента * Просто подари* и приятен ден
24
11
 
39
 
! Отговори
ИВАН преди 13 години
КЪДЕ СТЕ ВИЖДАЛИ ДОВОЛНА ЖЕНА ? ВЪВ ВСЕКИ СМИСЪЛ НА ДУМАТА ?
23
9
 
30
 
! Отговори
Иван преди 13 години
АКО ТЯ ИМА ВСИЧКО ???? ЖЕНА ДА ИМА ВСИЧКО ? ТОВА Е НЕ ВЪЗМОЖНО. НА ТЯХ ВСЕ НЕЩО ИМ ЛИПСВА, ВСЕ НЕЩО НЯМАТ, ВСЕ НЕЩО НЕ ИМ ДОСТИГА, ВСЕ СА НЕ ДОВОЛНИ.
22
3
 
20
 
! Отговори
КуКу преди 13 години
прав си за всичко, приятелю, само дето си и малко назад: в меката на чалгата, ***, вече това се предлага -- бутат им силиконови импланти и в срамните устни. За чий дявол някой да ми обясни. По-красиво от естественото няма!
21
4
 
23
 
! Отговори
Mr.Porn преди 13 години
няма нужда от уголемяване, малко *** и всичко ще е супер
20
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
G-точката не съществува, според друга новина, която се появи наскоро
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
жената има три G точки
18
3
 
59
 
! Отговори
j преди 13 години
Къде е G точката ли? Най-в края на думата shoppinG...там е за жените G точката.
17
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 15 и 16:G-точката на мъжа е в Gъза !
16
4
 
8
 
! Отговори
малко момченце преди 13 години
Абе каде се намира тази "G" точка. Аз защо нямам.
15
9
 
9
 
! Отговори
Нова тема !!! преди 13 години
А къдее G - точката на мъжа ?
14
1
 
28
 
! Отговори
бау преди 13 години
и пак актуална снимка както винаги
13
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не стига, че "новината" е ***, ама и преводът е безумен. "Подчертаване" на G-точката? Как enhancement стана подчертаване? G-точката да не е на челото, че да се вижда, бе?А като цяло, не мога да разбера какъв е тоя нарастващ интерес на науката към идиотизмите в секса. Скоро ще се увеличават и срамни устни като част от "естетичната" хирургия.