Наш учен от БАН в класация за най-вярващи в НЛО

Номер 1 е физикът Стивън Хокинг
Обновена: 23 фев 2011 23:13 | 23 фев 2011 23:10,
72
Наш учен от БАН в класация за най-вярващи в НЛО
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Български учен попадна в класация за 10-те най-прочути личности в света, които вярват в НЛО и извънземни.  Британският вестник „Телеграф” постави професор Лъчезар Филипов от БАН на трето място в списъка. Първи в класацията е физикът Стивън Хокинг, следван от кралския астроном Мартин Рийз.

Изданието припомня как астрофизикът от Института за космически изследвания на БАН проф. Филипов обяви преди две години, че вече е контактувал с извънземен живот.

„Извънземните в момента са около нас и ни наблюдават през цялото време. Те не са враждебно настроени, искат да ни помогнат, но ние не сме достатъчно напреднали, за да установим директен контакт с тях“, обясни той.

В класацията попадат още бившият астронавт от НАСА Едгар Мичъл,  американският военен генерал Дъглас Макартър, теологът от Ватикана монсеньор Корадо Балдучи и Маршал лорд Даудинг.

В нея влизат и политически лидери – американските президенти Джими Картър и Роналд Рейгън, както и последният президент на бившия Съветския съюз Михаил Горбачов.  „Феноменът НЛО съществува и трябва да се отнасяме много сериозно към него“, цитират от  вестника думите на Горбачов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: НЛОкласация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
37-ми, трябва и да си супер ограничен и неук, за да вярваш, че има, и че ще попаднете в едно измерение с ...
42
4
 
8
 
! Отговори
трети в света преди 13 години
Света тепърва ще чува за великите постижения и великите кадри с които БАН разполага. Света още не е чул за професор Вучков и професор Кушлев и много други български професори и доценти рожби на социалистическия златен период в България. Тепърва ще берем сладките плодове на плодовития социализъм в България.
41
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Светлината пътува от слънцето до земята за 8мин. Ако има извънземен живот, поради огромните разстояния, вероятноста човешкият индивид да се засече с извънземна форма на живот е пренебрежимо малка, или клоняща към 0 .Съществуванете на човешкия индивид от неговата поява до този момент за някои може да е огромен период от време, но за космическите разстояния и време е просто един миг !!!!!
40
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Справка за научна степен и научно звание. И напишете името. Това е. Моля, дайте линка на тази класация. Ако въобще е има, де. Иначе си пишете за извънземни, но не засягайте сериозните хора в България, които наистина правят нещо.
39
3
 
13
 
! Отговори
Репортер на БАН преди 13 години
Агент Мълдър и агент Скъли бяха оня ден в БАН за да присъстват на лекция за извънземните водена от проф.ст.н.с.гл.с.н.п.Филипов.От ФБР потвърдиха ,че агентите са изпратени на обучение при най-добрите в контактите си с извънземни и най голям опит във владеенето на извънземни езици.Агентите останаха "шашнати" от големия потенциал на БАН и заключението с което напуснаха бе ,че в БАН преобладават извънземните науки!
38
3
 
8
 
! Отговори
Чубака преди 13 години
Как няма да вярва във извънземни след като е БАН? Те са навсякъде около него.
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе то и аз вярвам и съм учен- ама що не са ме включили в тази класация? И защо за мен няма новина?
36
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първо, разбира се, че вероятността да има извънземен живот е голяма. Но и човешката манаия за величие е голяма. Като например самия факт, че тук говорим не дали има извънземни, а кой е включен в някаква класация. Пък този някой няма нищо издадено в сериозно научно списание. Както и това, че се провъзгласява за професор. Пишете наистина за учени със стойностни трудове. Това е. Иначе *** народ-слаба държава.
35
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
У БАН има само е-БАН на кухи стажантки.
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Баща му - Гриша Филипов пък вярваше , че е руснак и цял живот се правеше , че говори български и руски акцент. Нито стана руснак от това , нито синът му контактува с извънземни. Лъчко си е измислил защо да го държат в БАН
33
2
 
9
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
С това се обяснява експертизата направена от БАН за разговорите на В .Танов. " Манипулирани" са , ама са и истина.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Направи Филипов една пресконференция и написа две статии в ежедневнизите и веднага решиха, че е издалвеликите трудове за извънземни. Сега, сериозно - Филипов ли ви излъга за това? Я си направете труда-проверете и тогава пишете. Че простия народец вярва. Щеше да е комично, ако не е трагично.
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе хора, престанете с този Филипов бе. Той не е професор. Влезте тук: vak.acad.bg:8888/index.jsp?p_mode=6напишете му името и проверете колко е професор. Второ, той нищо не е издал по въпросът с извънземните. И затова направете справка с SCI. Днес.бг, много ви харесвам, но като тръгнете да пишете от тук-оттам и да заблуждавате хората ви се ядосвам. Както и писахте как един казал, че бета лъчите имат скорости по-големи от тези на светлината. Ама моля ви се - не се заблужвадайте.
30
3
 
4
 
! Отговори
kam Sliven 75 преди 13 години
Absoliutno si prav. I az viarvam, che ne sme sami v tazi planeta, no ako vzema da si razgovariam s tiah....shte spechelia jaltata fanelka i shte si ostana s neia dokato sam jiv.
29
8
 
9
 
! Отговори
галактика преди 13 години
Съсредоточавам се само върху част от първото изречение на статията - *Български учен попадна в класация за 10-те най- прочути личности в света---* ---- Много съм горда, с този нас учен ---- Това, че е в такава класация означава много / останалото са подробности, които всеки коментира по свой начин /
28
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много кандидати за 4-ти км!!!
27
4
 
9
 
! Отговори
Разбирач за НЛО преди 13 години
Нормално е да вярват в зелени човечета нашите хубусници от БАН, ми то мухъла е зелен и им се привиждат зелени човечета. Хахахахахаха. Мухлясали старчета!
26
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно доста трудно може да достигне до ниско вибриращите ви "все още" съзнанийца тази новина !!! Но нищо това ше се промени скоро (y) :)
25
3
 
4
 
! Отговори
ренде преди 13 години
По-дърат клюка не можяхте ли да пуснете бре?
24
3
 
7
 
! Отговори
онбашията преди 13 години
едно е да смяташ че космоса е населен и земята не е уникална, друго е да твърдиш че си говориш с извънземни.