"За какво мисли мъжът освен за секс" – бяло поле

Книга без съдържание надмина по продажби Роулинг и Дан Браун
Обновена: 10 мар 2011 14:37 | 9 мар 2011 08:32, Елка Василева
92
"За какво мисли мъжът освен за секс" – бяло поле
Снимка: what-every-man-thinks-about-apart-from-sex.com

Ако някой се опитва да ви убеди, че не е лесно да станете автор на бестселър, питайте го дали е чувал за Шеридан Симов.

Неговата книга „За какво мисли мъжът освен за секс“ (What Every Man Thinks About Apart From Sex) се състои от меки корици и празни листа.

Британските студенти първи откликнаха на шегата и започнаха да купуват „произведението“ един на друг, което се превърна в лавина от поръчки. Сега продажбите на книгата на Шеридан са по-високи от тези на хитовете на Дан Браун и „Хари Потър“ на Джоан Роулинг.

Студентите използват книгата, за да си водят записки на лекциите и всички искат да я имат. Някои от коментарите в Amazon гласят: „Не можех да я оставя“, „На някои места е трудна за четене“, „С нетърпение чакам продължението“.

Шеридан Симов, 39-годишен психолог от Оксфорд, който преди това е натрупал не малко пари от търговия с откачени подаръци, казва, че и в най-смелите си мечти не е можел да си представи, че ще надмине „Хари Потър“ по продажби.

„Британските студенти смятат, че книгата ми е вълшебна, кой съм аз, че да се противопоставям?“, казва Шеридан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
25
 
! Отговори
Аврора преди 13 години
Идеята си е супер, и "книгата" изобщо не цели да уязви мъжкия пол и да покаже, че мъжете не мислят за друго освен секс. Напротив, авторът е оставил на всеки да запише и сътвори своя собствен литературен свят "без секс". Естествено, че мъжете размишляват над много други неща, затова са им оставени бели страници ;)(жена съм)
25
1
 
17
 
! Отговори
До ! преди 13 години
Тази книга за която говориш, я имам. На мен ми е интересно как ще се развие спора с авторските права, защото иначе си е "ограбване на интелектуалната собственост"! :)
24
7
 
30
 
! Отговори
соколов преди 13 години
*** сексизма , чудно ми е ако бяха написали книга със заглавие за какво друго мисли жената освен за гъзъ си , каква щеше да е реакцията
23
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днес отбелязваме 26 години от протурския атентат на гара Буново!!!!!
22
12
 
6
 
! Отговори
Чукча преди 13 години
Неговата книга За какво мисли мъжът освен за секс (What Every Man Thinks About Apart From Sex) се състои от меки корици и празни листа. ------ Абе тоя Шеридан Симов сигурно е с меки китки да еа и психолога Оксфордски да еа.
21
2
 
29
 
! Отговори
ustime преди 13 години
Към 1: Светът не е сбъркан, Драги! Това е предизвикателство и самата истина!Помисли за държавата, в която живеем и на хората в нея. Помисли на какво се радват, какво харесват и т.н. - темата е дълга.Дали у нас нещо не е сбъркано, че позволяваме инфантилни хора да са по върховете.И да се радваме например, че днес има какво да сложим на масата....Помисли за бездуховността, в която живеем.Някой беше казал, че мисленето е луксозна дейност и не всеки може да си го позволи
20
10
 
18
 
! Отговори
само 2 секунди преди 13 години
Британски изследвания показват, че мъжът мисли всяка 58-*** секунда за секс. Значи му остават само 2 секунди за самия секс!
19
2
 
35
 
! Отговори
Българин ВБ преди 13 години
"Един дядо вървял по улицата и вадел от торбата кутийка с презервативи, отварял я, изваждал един презерватив, хвърлял го на земята и започвал яростно да го тъпче, така през всеки 10м. Заинтригувано младо момиче не се стърпяло и попитало дядото защо ги тъпче презервативите, а той и отговорил:Ех дъще, навремето така спрях цигарите, сега и е....то ще пробвам"
18
2
 
35
 
! Отговори
ined преди 13 години
Това е пълна глупост, че мъжете мислят само за секс. Мъжете са като малките момчета, просто и играчките им са по-големи и по-скъпи.
17
8
 
18
 
! Отговори
T преди 13 години
Ae стига бе. Тая книга мъжете и жените само си я прехвърлят един на друг. Кой безмозъчен чи***джия изобщо го е измислил това?
16
1
 
56
 
! Отговори
Batkata преди 13 години
Книгата е много подходяща за четене в WC-то, особено когато ти свърши тоалетната хартия!
15
9
 
44
 
! Отговори
българче преди 13 години
Въпрос -какво прави жената след секс в леглото ?-(само пречи на мъжа да спи).
14
4
 
22
 
! Отговори
онбашията преди 13 години
журналята пак не са в час. това че е имало един два дена интензивни продажби далеч не стига дори да влезе в класацията за най-продавани книги, камо ли да стигне хари потър, която е ... я да проверим в интернет (нещо което журналята не знаят явно че може)...ха, на първо място в света с 400 милиона продажби :) е може и да не са упдейтнали още базата данни хаха ;)
13
1
 
85
 
! Отговори
Stoyanski преди 13 години
Дано да я преведът по-бързо, че отдавна я чакам ...
12
1
 
36
 
! Отговори
! преди 13 години
На българския пазар имаше подобна книга не помня автора , за съжаление , но заглавието беше "Какво знаят мъжете за жените" и бели страници .. т.е. концепцията беше същата :)
11
5
 
19
 
! Отговори
Хохдойч преди 13 години
Стига с този секс, бе. И този за секс. Да беше пуснал някой книга с бели листа.
10
22
 
38
 
! Отговори
$ преди 13 години
Тази книга е предизборната програма на ГЕРБ.
9
3
 
22
 
! Отговори
xaax преди 13 години
много по добре от хари потър ... трябва повече такива книги да се пишат хаха
8
5
 
25
 
! Отговори
ученик преди 13 години
Учител проодава тетрадки - звучи по-добре
7
12
 
10
 
! Отговори
da be, da преди 13 години
Hah, shto za glupost... shte q kupq na moq priqtel - toi shte q zapulni za nula vreme, zashtoto misli za vsichko drugo, no ne i za sex. Tvurdenieto che mujete mislqt postoqnno za sex e veche otjivelica - tqh gi boli glava, podut im e korema, preqli sa, izmoreni sa, gladni sa, murzi gi, mislqt si za problemi ot rabotata i tn .... Veche ne jenite, a mujete sa frigidni - tochka.