Обама свързан с извънземни?

Белег на главата на американския президент породи дебат сред блогърите
7 апр 2011 19:16, Елка Василева
61
Обама свързан с извънземни?
Снимка: Архив Getty Images/Guliver Photos

Американските блогъри сериозно обсъждат белег на главата на президента на САЩ Барак Обама. На срещата на държавния глава с комика Джордж Лопес Обама е сниман в гръб и на главата му може да се забележи белег, който върви от темето до дясното ухо.

Този детайл не остана незабелязан и в интернет се разгърна дискусия дали Обама не е извънземен, пише „Дейли мейл“.

Както отбелязва изданието, обяснението за това може да е безобидно битово: особености на растежа на косата, лошо свършена работа от фризьора или просто игра на светлината.

Американските блогъри обаче виждат в това нещо повече и вече започнаха да изграждат теории за заговор.

Според едни това е била някаква тайна операция на главния мозък, за която не е било съобщавано досега. Други твърдят, че тук не е минало без намесата на извънземни.

Във форума EscapeTyranny.com блогърът Бен Харт пише: „Може би това е от операция на главния мозък? Не е изключено това да е повлияло на неговия начин на мислене? Той наистина е пришълец от друга планета!“.

Белият дом отхвърли всички тези предположения, като ги нарече „смехотворни“.

NEWSru припомня, че през октомври миналата година синина под окото на руския премиер Владимир Путин предизвика силен интерес сред блогърите и журналистите, които я забелязаха при посещението му в Украйна.

Докато западната преса на шега предполагаше различни варианти за това откъде се е появила синината, като например: удар на джудист, посещение при зъболекар, последица от схватка с див звяр, украинските медии напълно сериозно предположиха, че 58-годишният премиер може би е станал жертва на борбата за младост и красота.

Журналистите сметнаха за най-вероятна версията, че синината се е появила на скулата на Путин след инжекция с ботокс.

Прессекретарят на Путин Дмитрий Песков увери медиите, че с руския премиер всичко е наред и сянка от лошо падаща светлина е била приета за синина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: Барак Обама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
6
 
7
 
! Отговори
бъзик преди 13 години
Няма извънземни. Има различни по вид и структура същества въ ввселената, които населяват отделните звезди. Вярвам, че на Земята има поне 200 и повече различни звездни цивилизации. Има и от невидимите, но не знаяк акви са целите им .реално няма нищо чудно Обама да се ръководи от същата тая организация, която е в съюз с една от тях. Въпроса е, не дали има извънземни, а кои са и какво искат от нас различните същества? някои са враждебни, а други приятелски настроени?
57
5
 
35
 
! Отговори
анкета преди 13 години
Вярвате ли в съществуването на извънземни?За - +Против
56
0
 
3
 
! Отговори
do 58 преди 13 години
Първо, как разбра, че хората не вярват в извънземни? Хората се смеят и поставят под съмнение идеята на статията, че Обама е извънземен. Това наистина е прекалено, още повече аргументирано по този начин, че видите ли имал белег на главата това доказвало всичко. Статията ако не си я прочел не коментира въпроса дали има извънземни или няма! Според теб интелигентността се равнява с наивност ли? Ако ти кажа, че Бойко Борисов е извънземен? Или и на това трябва да повярваме, за да не бъдем неандерталци
55
1
 
1
 
! Отговори
do48 преди 13 години
niama zna4enie ot koga e novinata,ne razbira6 li 4e taka praviat testove za da vidiat reakciata na balgarina kogato se govori za izvanzemni. A az prosto ne predpolagah 4e vse o6te v bg e palno s neandertalci koito reagirat skepti4no po temata za izvanzemni.Mili boje,kolko zombita ima o6te po toia sviat.PROGLEDNI VE4E NARODE,otvorete si o4ite i vijte deistvitelnostta.
54
2
 
17
 
! Отговори
ПРЕМИНАВАМ преди 13 години
На мен ми прилича на еволюирал МАКАК.
53
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Невероятният технологичен напредък на САЩ в последните години на студената война със Съветския съюз и рязкото излизане напред във военната надпревара на американците, наистина има извънземен произход ...Само *** не би разбрал това !
52
3
 
26
 
! Отговори
Анализатор преди 13 години
А пък на Иван Костов сините джуки са му по рождение!
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гледайте филмът The Obama deception и ще разберете с кого е свързан...
50
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
amerika nabata balgaria ko ste stane fsicki balgari ste biagat kat ofce
49
0
 
1
 
! Отговори
haha преди 13 години
evala misul!!
48
2
 
5
 
! Отговори
до 50 преди 13 години
Не съм казвал, че подкрепям статията, а само давам информация. В случая ставаше дума за белега на врата, за който в статията нищо не е споменато. Никой не ти е говорил за извънземни, това го казва само статията, не и аз! Освен това ти явно имаш проблем със зрението и те съветвам да посетиш офталмолог в най-скоро време.
47
4
 
4
 
! Отговори
ДО 49 преди 13 години
Очевидно Обама няма белег на главата още по-малко оставен от високо технологични извънземни които са забравили на го махнат :) И КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ КАТО ИМА БЕЛЕГ НА ВРАТА АУТО ТУН ЛИ СА МУ СЛОЖИЛИ ХАХА АМАН ОТ ***
46
0
 
4
 
! Отговори
... преди 13 години
мале мале...от сайта разбраха кви *** се навъртат тука и почнаха хептен с глупости да не занимават ... за да предизвикат интереса на "умните"...
45
3
 
0
 
! Отговори
лудостта на Емил преди 13 години
стигна и до Америка
44
1
 
6
 
! Отговори
50 преди 13 години
Tochno taka izvanzemen e oshte kogato se zaklevashe za prezident negovite hora minaha s letqshta chiniq imago po snn i cheliq svqt gi vidq kak letqha nad horata...
43
3
 
24
 
! Отговори
koko преди 13 години
май богоизбран искат да го направят.Щото искат да кажат, че около САЩ всичко се върти.Егати глупостта.Ония *** какво ли не пробват да втълпят, че са тия "които ще спасят света",точно тия които го унищожават.Много нагли, бе!!!Те и филмите им същите "САЩ винаги спасява света"Обаче номера минава , защото има кой да им вярва.Много *** народ- това е извода и за това си разиграват коня навсякъде.
42
0
 
5
 
! Отговори
лудия преди 13 години
елате свържете се с мен чакам ви да поговориме да избегате от земята!
41
6
 
0
 
! Отговори
до 38 преди 13 години
А ти прасчо със свинете 100%Ходи да ядеш помийка.
40
4
 
21
 
! Отговори
Kyky преди 13 години
От планетата на маймуните ще да е...
39
5
 
6
 
! Отговори
Бял преди 13 години
На мен всички небели ми изглеждат като извънземни. Така, де - нерде Ямбол, нерде.........друга боя