Костенурка ще познава мачовете от световното по хокей

Двуглавата Магдалена ще бъде в ролята на октопода Паул
Обновена: 14 апр 2011 20:24 | 14 апр 2011 20:23,
7
Костенурка ще познава мачовете от световното по хокей
Снимка: Reuters

Двуглавата костенурка Магдалена, която живее в аквариум в словашкия гр. Жилина, ще предсказва резултатите от мачовете на световното първенство по хокей, съобщи Sportbox.ru.

Тя ще изпълнява същата роля, каквато навремето октопода Паул, познал резултатите на някои от мачовете на световното по футбол в ЮАР. Преди мач костенурката, която има не само две глави, но и пет крака, ще бъде поставяна на централната линия на хокейната площадка.

Тя ще трябва да допълзи до една от сините линии, избирайки по този начин отбора - победител. Ако Магдалена не допълзи до нито една от сините линии, резултатът ще се смята за равен.

Организаторите на мероприятието ще примамват Магдалена към сините линии с листа от салата. Тренировките на костенурката вече са започнали.

Първият мач, чийто резултат ще предсказва Магдалена, ще се играе между Словакия и Австрия на 21 април. По всяка вероятност двуглавата животинка ще трябва да прогнозира само как ще завършат срещите на словашкия отбор.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: костенуркаХокей
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Гоци,Сергей преди 13 години
А има ли вероятност да познае резултатите от президенските избори щото сме много притеснени,че народа ще ни нарита задниците.
4
1
 
0
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Na klenovite lista v s tezi pleiofi v momenta samo do svetovnoto im e. Pozdravi za fenovete na Canadians, kak go vzeha tozi mach dnes ne e mnogo qsno.
3
2
 
2
 
! Отговори
Юберменш преди 13 години
Не очаквайте милост от братята тази година. :)
2
2
 
2
 
! Отговори
само Канада преди 13 години
давайте кленови листа
1
2
 
5
 
! Отговори
Мартин преди 13 години
Хахаха, тоя път ако развие кариера поне няма да умре следващите 30-40 год.