Никой не завижда на бъдещата принцеса. А има ли защо?

86% от британките не искат да са мястото на Кейт Мидълтън
Обновена: 20 апр 2011 15:19 | 20 апр 2011 15:19,
75
Никой не завижда на бъдещата принцеса. А има ли защо?
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кейт Мидълтън е красива, богата и ще се омъжи за принц, но въпреки това повечето жени във Великобритания не й завиждат, съобщи Ройтерс, позовавайки се на резултатите от допитване на Острова.

Запитани дали изпитват ревност към бъдещата съпруга на принц Уилям, 86% от участничките в анкетата са отговори, че изобщо не й завиждат.

Повечето жени не искат да са на мястото на Кейт Мидълтън, защото смятат, че след като се омъжи за втория по ред наследник на британския трон, тя няма да може да води нормален живот.

"Според повечето британки на Катрин й предстои незавидната задача да се справя с това, че всяка нейна стъпка ще бъде следена от пресата. Обществото усеща, че животът на Кейт няма да бъде приказка", казва Карла Бивън, главен редактор на сайта MyDaily.co.uk.

Все пак има и представителки на нежния пол, които завиждат на бъдещата кралска булка.

Десет процента от анкетираните искат много да са на нейно място. За една трета от тях най-хубавото на това да бъдеш Кейт Мидълтън е богатството. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: Кейт Мидълтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
23
 
! Отговори
pipi преди 13 години
Не злорадствайте,момичето е страохотно,но никак няма да му е леко,дано да има късмет и да се справи със сложната ситуация,но тя трябва да си е направила сметката!На мен,ако ми предложат да стана принцеса няма да се съглася!Ха-ха-ха...
47
5
 
5
 
! Отговори
някой преди 13 години
Явно не си ходил в Британия, Мариянчо.Не говори глупости.
46
9
 
29
 
! Отговори
гошо преди 13 години
И за какво да й завиждат? Че цял живот ще стои изправена и ще пие чай редом с най-грозните хора в Англия? :))
45
9
 
8
 
! Отговори
гнад преди 13 години
е на тая снимка много ясно, че е грозна, това само пикливо жълтата медия може да пусне фото в движение
44
15
 
9
 
! Отговори
Мариян преди 13 години
Абе каквото и да говорите, те по принцип британците са грозни!!!
43
4
 
21
 
! Отговори
PLAM преди 13 години
Е,грозна била...Може да не е първа красавица,но нека погледнем и мъжът й.Той щото е големия хубавец,че да намираме сега кусури на момичета.Симпатична е-това е.
42
4
 
17
 
! Отговори
бг жена преди 13 години
Изобщо не е за завиждане! Освен пресата, ще я следи и мама кралица, мъжа й 100% няма да е само с нея /справка Даяна и Чарлз/, богатството не са само парите! Този брак, както и всички "кралски" са уредени 80%, едва ли любовта е била единствения фактор. Преди да се вземе решение, в такива сватби, кандидатката минава през голяма цетка. Хич и не искам!
41
4
 
9
 
! Отговори
AZ преди 13 години
Малък процент има в англия .... това ако беше в БГ 99.999% щеха да и завиждат.
40
7
 
11
 
! Отговори
Ценител преди 13 години
Кейт може и да е грозна, но добре че те има теб, за да види човечеството красотата и обаянието на целулита и стриите.
39
7
 
37
 
! Отговори
Заклещени кучета преди 13 години
Грозна била, незнам си каква била. Само критикувате, сякаш тази жена е причината да водите жалките си животи на малодушни гноми. Не е задължително да я харесвате, но е желателно да намерите друг начин да си избивате комплексите красавци и красавици, неземни.
38
7
 
3
 
! Отговори
Ra преди 13 години
Така ще кажат те - бледите плужаци.
37
4
 
13
 
! Отговори
do simona преди 13 години
на нея не й трябва богатството му, защото има родители милионери
36
2
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 13 години
Ами и аз не мисля, че е за завиждане. Романтично погледнато, звучи много добре - да се омъжиш за принц, и то красавец, да заживеете охолно - абе като приказка. Но реалността е друга. Известността, а още повече и животът в кралско обкръжение, се заплащат скъпо.
35
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На какво ли да и завидиш. Става едно послушно кученце на което като му кажат скочи и хоп скача, остава без никаква свобода и ще бъде вечно дебнена от папараци. Богадството няма да компенсира загубата на свободата и, но всеки си има глава на раменете. Щом иска известност и богатство ще трябва да плаща. Свободата Санчо, свободата е най-хубавото нещо.
34
6
 
14
 
! Отговори
Чужденец преди 13 години
Явно на британките им е чуждо съкровенното на българските женички желание да се омъжат за "принца на бял кон", демек някой *** с пари, който да ги издържа и отглежда, а те в замяна да му слугуват и да му търпят простотиите. Някои народи, които са по- напред в интелектуалното си, развитите, живеят по- добре, отколкото *** населяващи Балканите.
33
21
 
6
 
! Отговори
simona преди 13 години
Грозна е и няма красотата и чара на Даяна (лека и пръст) но пък ще се домогне до голямо богатство и ще си живее безгрижно и в разкош...да и завиди човек...
32
7
 
11
 
! Отговори
Малей! преди 13 години
То тва не е за завиждане. Сега разбирам защо британците толкова обичаха Даяна. Тя просто не беше като тия издънки на кръвосмешения...
31
8
 
20
 
! Отговори
Балабана преди 13 години
Няма ли найсетне да спрат с рекламата на тези кралски особи!Какво общо има българинът с тях.Ние едвам намираме какво да ядем, а те се въргалят в охолството си.С какво са поразлични или достойни от останалите хора - не ходят ли и те в тоалетната като всички други? А за всички останали, които не са живели в Англия може би трябва да са наясно,че половината от мъжете им са обратни и само тези, които са с еврейска религия, могат да разчитат да направят кариера...Но нали евреи и обратни управляват.
30
3
 
11
 
! Отговори
Kyky преди 13 години
Щом са обичат младитйе, да съ зйемът!
29
3
 
9
 
! Отговори
Фотографчу преди 13 години
Снимката дето сте сложили е ... уникална хахах!