Тесла за Кейт. Клаузите от предбрачния договор

Още не са се оженили, а е ясно кой какво взима при развода
28 апр 2011 19:13,
83
Тесла за Кейт. Клаузите от предбрачния договор
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Германският таблоид "Билд" твърди, че се e добрал до клаузите на тайния предбрачен договор, сключен между принц Уилям и Кейт Мидълтън в адвокатската кантора "Спиърс" в Лондон.

От него личи, че бъдещите съпрузи не са поставени на равна нога и ощетената страна във всички случаи ще бъде Кейт Мидълтън.

При евентуален развод Кейт ще изгуби попечителството над децата, ако имат такива. Бъдещата снаха на Елизабет Втора ще трябва да се откаже и от всички благороднически титли, които ще получи от британската кралица.

Няма да има право да живее в никоя от кралските резиденции и няма да получи и едно пени от състоянието на съпруга си, оценено на 13 млн. британски лири (което ще скочи на 325 млн. при кончината на кралицата).

Според "Билд" Мидълтън подписала клауза да не разкрива по никакъв начин подробности от живота на кралското семейство и от личния й брачен живот. В противен случай я грози "седемцифрена глоба".

Единственото нещо, на което ще има право една, не дай си Боже, разведена Кейт, ще бъде да се вижда с децата си без никакви ограничения.

Същата възможност се предвижда и за нейните родители.

Ако предбрачният договор наистина съдържа подобни клаузи, коментират световните медии, той в голяма степен ще лиши "сватбата на века" от приказния й ореол и ще покаже дългата ръка на Бъкингамския дворец, който доста се напари от скандали, свързани с кралските особи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: Кейт Мидълтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
1
 
! Отговори
Дрън - дрън преди 13 години
Ако тази глупост е вярна, то адвокатската кантора "Спиърс" вече е фалирала и адвокатите и ще умиришат някоя трънка! Някои *** не знаят кога да спрат с лъжите!
76
0
 
1
 
! Отговори
до дрън дрън преди 13 години
е,браво! твоят коментар най-много ми хареса. особено като смени *** им с пикочния им канал...те,ако бяха кадърни мъжете,господ щеше да направи - те да раждат. ама като не стават ,горките...не виждаш ли,че от минус 15 градуса в казармата се оплакват.
75
0
 
0
 
! Отговори
Dimiter USA преди 13 години
Abe Bai Kolio ( ili Bai Ganio)ti da ne bi da si advokat na William i Cate, a ?:)))HA HA HA
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПО ДОЛНО ЖИВО СЪЩЕСТВО(ЧОВЕК`от 58 НЯМА
73
2
 
0
 
! Отговори
Prince преди 13 години
do 75 Drama Queen. :)))))). Edno vreme jenite sa rajdali napravo na nivata i pak sa izdarjali. Savremennite vazmojnosti na medicinata praviat neshtata po-leki ot koiato i da e speshna hirurgi4eska intervencia - primer - koremnite operacii. I na teb sigurno ne sa ti vadili nerv bez upoika, no na men sa mi, poznai kade - v kazarmata. A neshto da kajesh za 12 4asovi nariadi pri minus 15? Kolko li jeni sa prekarali takova neshto. Ne se obiasniavai, 4e e smeshno
72
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За всички, които не разбират - мъже. Болката при контракции може да се сравни с вадене на нерв на зъб (но без да е умъртвен). Ако женчовци не знаете раждането може да продължи и повече от 24 часа. Таза на жената се разтваря, за да може бебето да премине през родовия канал. Понякога се използва - форцепс (щипки за изтегляне), вакуум (за изтегляне на бебето). "Най-хубавото" е, че болкоуспокояващи могат да се дават непосредствено преди раждането само. Ама какво ли знаете вие мъжете за болката.
71
0
 
6
 
! Отговори
Дрън Дрън преди 13 години
Много си остроумен, написах го защото ако ти си мъж и имаш ***, то нормално прието е мъжете да нямат. И така поради липса на дупка (от типа ***) съм написала за *** на мъжете. Все пак съм се смилила можеше да бъде и през пикочния канал ако предпочиташ.
70
0
 
5
 
! Отговори
Дона преди 13 години
В много страни по света се подписваттака наречените"брачни договори"Няма нищо не естествено и 55 номер ви казваточно за какво става въпрос.Хубаво е когато правиш коментар да имаш и малкоинформация.Няма нищо опорочено,това е напълно законнои прието.
69
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дрън Дрън, тежко на децата ти ако си ги родила през гъ3a си, както го описа! Това е на нещастие.
68
2
 
3
 
! Отговори
Крисчън преди 13 години
Дрън Дрън, по добре си смени личния акушер-гинеколог .. ако това което написа ти се е случило ;-)
67
3
 
3
 
! Отговори
Дръндръръръъъъън преди 13 години
Ауууу моме, ша умреш девствена така бе... Само като ти чета изблиците и НАПЪЛНО ОСМИСЛЯМ идеята за предбрачен договор... Бааа мааму, опръска ми монитора с отрова от вътрешната страна, нема чистене :)
66
2
 
3
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
До Дрън ДрънКакво си родила ти, девойко?!?
65
3
 
7
 
! Отговори
ринго преди 13 години
тя идва от низините и има право само да бъде оплодена за величие на короната.Навремето Даяна ги изложи и и видяха сметката и то бременна от арабина което щеше да е голям срам за цялата Англия ако беше родила.Така че още отсега правилата са ясни.Фалшиво но само за нас обикновенните хора за ония с многото ритуали си е в реда на нещата.
64
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако е хитра преди да се разведе ще си натъпче устата с бисквити, лешници и шоколадчета така че да й се надуят бузите. За повече не бива да се лакоми, примерно ако реши да изнесе едно бурканче със сладко от МИ-5 ще я засекат веднага.
63
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Още не са се оженили, а е ясно кой какво взима при развода" - Това учудва ли ви, днес.бг?! По принцип предбрачният договор затова е ПРЕДбрачен, защото се подписва ПРЕДИ брака...
62
2
 
9
 
! Отговори
завист преди 13 години
МНого е добре да се правят предбрачни договори.И тук ще дойде- в мнго стари страни от Европа разводът се оказва "златна мина " за жените"- те получават издръжка, освен онази за децата.А за Кейт- не плачете. Тя ( ако не дай, Боже,...) ще има толкова много привилегии.Мислете за българските мъже...а и жени...Парите не са всичко, но правят човек да се чуствува СВОБОДЕН!!!Ако има и договор... още по-добре.А сега се сещам!!! Избройте ми името на една БОГАТА и КРАСИВА банкерка в РБ,омъжена.Няма
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дрън Дрън първородния и син ще бъде престолонаследник. Ти как мислиш дали кралското семейство ще разреши престолонаследника да бъде отгледан от някаква си *** при развод? Това не са хора. Помисли малко от тяхна гледна точка.
60
22
 
16
 
! Отговори
Дрън Дрън преди 13 години
Как така да изгуби попечителството над децата си? Никога няма да подпиша... или ще подпиша, ако аз докато раждам на мъжа ми му забият цилиндър с размери - обиколка 38 см и дължина 54 отзад, да му извадят няколко нерва на зъби без да ги умъртвяват, да му праснат след това няколко шева, да му разтегнат таза в продължение на няколко часа, а и да не забравя да носи торба с пясък по време на цялата ми бременност. Тази как е подписала - толкова ли е алчна незнам!?
59
5
 
28
 
! Отговори
ха преди 13 години
Нищо ново под слънцето.Тази сватба е комерсиална,а този брак е по сметка.Кралските особи винаги са си вземали не съпруги,а облекчителки за междудругите.Всъщност за мен тези монархически идиотщини са отживелица.Всички хора са равни и тези измислени благородници с измислинените си титъли са паляци.Аз не признавам титлите им и тъпанарщините им.
58
5
 
9
 
! Отговори
до 53... преди 13 години
предполагам си от жена, толкова неориентиран коментар...какви богати страхливци ти се привиждат? по какъв начин съпругата ми е допринесла за къщата на дядо ми?