Принц Уилям се върна на работа

Меденият месец засега се отлага
Обновена: 3 май 2011 15:50 | 3 май 2011 15:50, Елка Василева
37
Принц Уилям се върна на работа
Снимка: Reuters

Принц Уилям се върна на работа четири дни след бляскавата си сватба с Кейт Мидълтън, наблюдавана от стотици милиони хора по телевизията и в интернет, предаде Ройтерс.

28-годишният младоженец се е явил навреме в базата на Кралските военновъздушни сили в Ангълси, за да поднови работата си като пилот на спасителен хеликоптер.

Херцогът и херцогинята на Кембридж бяха на кратка почивка за уикенда, след като стана ясно, че засега отлагат медения си месец.

Според медийните оценки сватбата на Уилям и Кейт на 29 април в Уестминстърското абатство са гледали между няколкостотин милиона и 2,4 милиарда души по света благодарение на живото излъчване по телевизията и предаването на събитието в интернет, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ave kato ne vi interesuva zashto izobshto go chetete? :)
30
3
 
3
 
! Отговори
Така е, когато една преди 13 години
нация се възгордее и не се интересува от обичаите на други народи, по-древни от нея. Човек може само да се поучи от традициите на другите - да ги анализира и да си направи изводите.Четох преди време, че при съдебни дела, някои близкоизточни народи не допускат свидетели да бъдат младоженци и пенсионирани учители. Считало се, че тези хора "не са с всичкия". Нищо обидно за принца не искам да кажа. За разлика от изнервените пенсионирани учители, младоженците са със замаяни глави от силна любов!
29
13
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
ами то и принца го боли за тебе кенефоводолаз такъв, така че плувай и света не го боли за тебе :D :D :D
28
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боли ме патката че принц уилям се бил върнал на работа, изобщо кой го интересува тази "новина" баси
27
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До28. Аз проблем със принца нямам, да си хвърчи с хеликоптера колкото си иска.Това че ти вярваш че лидерските качества вървят в комплект със синята кръв си е твой проблем. На човека може просто да му се свири на китара или да рисува или да спортист, ама нестава, той е роден с лидерски качества и ще бъде войник. Но не ми се спори с такива като тебе, видях ги да висят като сополи един месец преди сватбата пред оградата на двореца, та си го тачете принца и принцесата.
26
1
 
27
 
! Отговори
Зрител преди 13 години
На вниманието на генерал Владимиров - НСО,През цялото време наблюдавах церемонията по сватбата на Уйлям и Кейт и никъде не видях да се ползват светлинни сигнали от службите за сигурност и тези на колите на кралското семейство и на ВИП гостите.Дори в неделя вечер във филма за тях колите не бяха със свитлинни сигнали за специален режим на движение.Така че поучете се от кралските традиции и ги принесете в демократичните устои на държавата.
25
4
 
22
 
! Отговори
покана преди 13 години
Щом бърза толкова много да работи,защо не дойде при нас ,в БГ .Тук работа за 450-500лв.има ,не да няма.
24
3
 
10
 
! Отговори
Momchil преди 13 години
До 23: А на тебе какъв точно ти е проблемът, даже и да е така ?! Завиждаш ли или какво ?! - Ако беше малко по-умен например щеше да знаеш, че повечето хора със "синя кръв", в т.ч. и престолонаследниците, изкарват военни училища и са еблематична фигура на страната си, изразяваща се в лидерски качества в сферата на военните действия.
23
6
 
6
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
То голем...лукс;цялл полковник,пилот на...хеликоптер.Поне баба му,като го произведе предсрочно в този чин, да беше му зачислила и един кадриран..полк.
22
3
 
13
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Баба му му е прибрала кредитните карти.
21
4
 
11
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 13 години
ми нема пари човека ,криза е ,требва да се работи :)
20
3
 
27
 
! Отговори
kurentzo lapas преди 13 години
тоя уилиям така като го гледам взима над 500 лв. заплата :)
19
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да бе работел, как замазват очите на хората. Това за него е като хоби, да се прави на войник и да се разкарва с хеликоптера, кой ще го пусне в реален бой,а? Тази база сигурно е по-охранявана от държавния трезор,да може малкия да покаже колко смел войник е се бие редом със войниците, толкова ми са пошли тея крале, кралици, принцове и още куп тем подобни герои от приказките.
18
6
 
22
 
! Отговори
ЛЮБО ДО КОКО N19 преди 13 години
ВСИЧКИ НИ СЕ ПРАВЯТ НА ОТВОРКОВЦИ И ВАЖНИ, А НИЕ ГЛАДУВАМЕ И СЕ ЧУДИМЕ КАК ДА ВЪРЖЕМЕ ДВАТА КРАЯ. РАБОТЕЛ ПРИНЦА???? ХА-ХА-ХАХ
17
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо продължават да ни занимават с тия двамата?! Следващта новина очаквам да е: "Уилям е със запек. Трябва му разхлабително." На кого му пука наистина? Сватбата мина - спрете вече...
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сватбата добре, ама какво стана с благата ракия, чакаме новини.
15
3
 
17
 
! Отговори
Koko до 17 преди 13 години
Любо, ако мислиш че той ще я издържа със заплатата си голям оптимист. Нямаше да може дори да и плати сватбената рокля.
14
5
 
7
 
! Отговори
ринго преди 13 години
пак ще почнат да я бъзикат с прякора Уейти Кейти !
13
4
 
37
 
! Отговори
ЛЮБО преди 13 години
БРЯХ МНОГО ОТГОВОРЕН ТОЯ ПРИНЦ!!! ТРЯБВА ДА РАНИ ЖЕНАТА, А НЕ КАТО НАС БЪЛГАРИТЕ ДА ЧАКАМЕ ТЯ ДА НИ РАНИ, А НИЕ ДА СИ ПИЕМЕ ИЧКИЯТА И ДА ЧАКАМЕ НЕЩО ЧУЖДО ДА ПАДНЕ!!!
12
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нали сватбата мина, сега още ли ще ни информират за тия. Байгън.