Мъничък, сладичък... Медо

Семейство в Словения приюти малко меченце
2 юни 2011 20:52, Елка Василева
85

Снимка: Reuters

 

Кафяво мече, което най-вероятно е било изоставено от майка си или тя е починала, влязло един ден в двора на къщата на семейство Логар от словенското село Подвърх и там и си останало – като любимец на семейството, което го и кръстило със симпатичното име Медо.

Семейство Логар планира да задържи мечето.

Сладкото меченце междувременно спечели сърцата на всички в Словения, дори вече има 550 фенове във Facebook.

Словенската служба за защита на дивите животни обаче не е съгласна с желанието на Логар Медо да остане да живее при тях и да му направи къщичка, в която да живее и когато порасне.

Службата настоява симпатичното меченце своевременно да бъде преместено в резерват за диви животни, защото възрастните мечки са много опасни и са крайно непредвидими животни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: мечкаСловения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
6
 
9
 
! Отговори
Debora преди 12 години
Мъничък, сладичък...Медо Като порасне Медо семейството Логар от словенското село Подвърх ще бъде изпапкано по домова книгаВсички като сме мънички сме сладички.
63
2
 
21
 
! Отговори
Merlyn преди 12 години
Да е жив и здрав мъника!
62
1
 
9
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 12 години
(продължение от предишното)- Пич, знам какво трябва да направиш. Сутринта *** на първа буна, свали гащите, легни по корем и лежи така поне два часа.Пича, бил пробвал всичко, отишъл сутринта на първа буна, свалил гащите, легнал по корем и като го напекло слънцето - бирата станала на г4з...
61
1
 
7
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 12 години
Някакъв тип се родил дефектен. Вместо г4з имал каса бира. Супер проблем - навсякъде гаври, никакъв полов живот, гадните шишета - дрънчат, абе въобще - мизерия. Половината доктори гледали недоумяващо останалите се заливали от смях. Пича много депресиран. Една от поредните безсънни нощи се разхождал по плажа във Варна и срещнал някакъв ужасно напушен тип. Разказал му своята трагедия, джанката много внимателно го изслушал и му казал:- Пич, знам какво трябва да направиш. (следва)
60
3
 
7
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Те са много опасни, когато са на свобода, но отгледани от малки от хора, едва ли ще бъде такъв случая. В случая не съм много съгласен с твърдението на словенските природозащитници.
59
1
 
5
 
! Отговори
А ти ? преди 12 години
Я погледни снимка 3 бе " ***"
58
4
 
2
 
! Отговори
до ятчо преди 12 години
правиш ли разлика между ухо и вратле, ***
57
0
 
10
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Кафявата мечка е всеядно животно, и само понякога ловува, или се храни с леш. Случва се да се появи и силен хищнически инстинкт, тогава наричат такива мечки "стръвници", но това не е правило при *** мечки, а по-скоро изключение. Все пак кафявата мечка не е гризли.
56
12
 
4
 
! Отговори
ятчо преди 12 години
Мечо отсега пробва да пригризе врътлето на кучо! Ако успее го взимаме в софия, бая имаме...
55
2
 
23
 
! Отговори
Плуто за 53 преди 12 години
Мечето не е виновно бе? Природата го е създала така с предназначение. Те животните са умни, не са виновни, те просто са създадени така. като малки си играят, а когато пораснат стават агресивни защото трябав да си ловят дивеча сами и нападат. Всички животни си играят като бебета, а когато пораснат вече си тръгват по предназначението. няма виновна мечка. Има само непредпазливи хора. Трябва да се пазим от тях, но да не ги убиваме за кеф, но ако станат много на една територия те започват да нападат.
54
1
 
31
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Хахахах, голям симпатяга е този Медо, кучето вярно се е видяло в чудо с него :))))Мечешко дечурлиго, какво да го правиш :)))
53
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха ха, уникална снимка.
52
30
 
2
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Сладко как не егати злобстъра.
51
1
 
34
 
! Отговори
fsb преди 12 години
Сладур :)
50
1
 
56
 
! Отговори
ангел преди 12 години
след тези снимки ,днес денят ми ще е по-ведър!!!
49
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малеии майката е еб*ло на дивана обаче :) и как гледа горкото псе само :)
48
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко сладичко! Да е живо и здраво мечето. Пък като порасне или отдавна ще е свикнало с хората или могат да го заведат в близкия зоопарк и да му ходят на гости. Гуш!
47
6
 
23
 
! Отговори
az преди 12 години
сладко, сладко, *** глей как сладко отсега е налапало ушото на собаката... която май се е понас.ала, надниквайки в бъдещето ;))))))))))))))))))))
46
2
 
44
 
! Отговори
повече такива статии преди 12 години
:) Прекрасно животинче.....Зарадвах се, да го погледам...Уж хищник, но...спазва вселенските закони за разлика от много хора. Да е живо и здраво и един ден да има много меченца :)
45
3
 
26
 
! Отговори
Nasty преди 12 години
Жестоко, сладко мече:) и аз го искам:)