Вуду кукла, отвертки, секс играчки, камертони...

Всичко това може да бъде намeрено в една дамска чанта
8 юни 2011 07:04,
57
Вуду кукла, отвертки, секс играчки, камертони...
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тайната на дамската чанта е разкрита - жените наистина успяват да наблъскат всичко в нея, с изключение на кухненската мивка, пише "Дейли експрес".

Вампирска вуду кукла, отвертки, секс играчки, камертони - това са само част от по-нетрадиционните предмети, които се откриват в дамска чанта.

От скритите й дълбини могат да бъдат извадени още карти таро, бебешки зъби, кучешки бисквити, CD-та с порно, чужди лекарства и дори резервно бельо.

Повечето жени носят "утешителни" предмети в чантата си, като например първите обувки на децата си, кичури от косите им или часовниците на бащите си.

Дамите често "тъпчат" чантите си с романтични спомени - тапа от бутилка шампанско, камъчета от речния или морския бряг, конфети от сватбата си.

За сравнение - най-организираните представителки на нежния пол носят в чантата си паспорт, шофьорска книжка и копия от важни документи като акт за раждане или брачно свидетелство.

21% от жените споделят, че комплиментите за чантите им ги ласкаят. Една трета признават, че винаги забелязват чантите на другите дами, информира БТА.

"Безопасни игли, болкоуспокояващи, закуски - докато жената има своята дамска чанта, тя винаги ще е подготвена за всякакви ситуации", казва Катрин Айсман, автор на книгата "Как да преценим жената по дамската й чанта".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
26
 
! Отговори
gft преди 12 години
да не забравим, тухли, боксове , щанги и бухакли :Dизвинявайте дани, но просто не се стърпях :)
13
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз пък си нося котката и хладилника в дамската чанта
12
13
 
8
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Еми те една голяма част си правят черни магии и е нормално да има вуду куклу, но това е по-популярно на запад тук май други приоми се използват, човек трябва да бъде много внимателен с женитеправят се на крехки и безащитни, но това всъщност изобщо не е така!
11
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пълни простотии....я не слагайте всички жени под един знаменател!Вуду кукли имало, порно че и секс играчки!!!Портомоне, документи, очила, несесерче с козметика, парфюм, телефон, запалка, цигари, гребен, чадър, мокри кърпички, лепенки, хапчета,фибички и ластички,химикал и превръзки.Това най-често се среща в дамска чанта...Вие какво мечка ли търсите там!?
10
2
 
22
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Тоя който е писал статията не е добре
9
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Birkin
8
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
CD-та с порно?
7
2
 
53
 
! Отговори
ined преди 12 години
А пък Янето в дамската си чанта носи флашки с компромати.
6
1
 
25
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
На твое място срам не срам и без да ми пука пъпчето щях да го хврля в министерския съвет.
5
9
 
43
 
! Отговори
женска чанта преди 12 години
В моята чанта няма нито една от написаните вещи. 1 портмоне с малко пари, кредитна карта, 2 снимки и адрес2. лична карта която никога не поставям заедно с кредитната3. 2 калъфа с очила4. малка ботилка с минерална вода5. сандвич опакован за работа+1 ябълка6 . мокри кърпички, парфюмче,червило и комбинирано ножче с отверка и пиличкаЧантите ми винаги са с големи защото не обичам да нося отделно торбички и чантички с покупки.Веднъж месечно изсипвам всичко и правя чистка селекция
4
16
 
7
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Колкото една...дамска чанта е по-стара,толкова по-малко...багаж има;защотое...пробита повече и не може да...носи.
3
2
 
36
 
! Отговори
вувузела преди 12 години
вудо кукли , наред с таро карти има само в на днесаджиите атрофиралите сатанински мозъци .
2
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vie ste bolni ve...
1
7
 
22
 
! Отговори
Хахаха преди 12 години
Дам и аз , и аз... Месец и повече носех пъпчето на бебето си в дамската си чанта. Исках да го хвърля някъде и да го нарека такъв да стане. Все не избирах или не ми беше удобно да го хвърля ,например на сцена... накрая го хвърлих в една болница и приключих. :D

Спонсорирани публикации