Обама черпи със сладолед за Деня на бащата

Американският президент празнува с дъщерите си
20 юни 2011 08:41,
58
Обама черпи със сладолед за Деня на бащата
Обама разпусна с дъщерите си в неделния следобед. Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Барак Обама и дъщерите му отпразнуваха  Деня на бащата в сладоледена къща в Джорджтаун, преди момичетата да отпътуват с майка си на обиколка из Африка,  предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. 

Обама и дъщерите му Саша и Малия пристигнаха с кола в неделя следобед в Томас суит кафе, на около 20 преки от Белия дом. В  менюто на заведението присъстват сладолед, замразено кисело 
мляко и домашен фъдж.  
 
По-късно Саша и Малия заминаха с майка си Мишел Обама и с  баба си Мариан Робинсън на едноседмично посещение в Африка. Днес те ще пристигнат в Йоханесбург, Южна Африка, и ще посетят също Ботсвана.
 
Целта на обиколката - второто солово пътуване на Мишел в качеството й на първа дама - е подобряване на отношенията между  САЩ и Африка и промотиране на ангажираността, образованието и  здравеопазването сред младежта. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 12 години
Какво правят педофили във форума ? В зандана ще ти покажат кое къде се завира.*** !!
56
2
 
0
 
! Отговори
За Деня на бащата преди 12 години
Преди 9-ти септ.1944 г. е имало брожения по този повод. В тогавашна България много хора се питали защо да няма и такъв празник, след като по подражение някои се опитвали да наложат да се празнува Ден на майката. Пак по онова време, празнуването на Ден на детето било прието със симпатия от българите,макар че и този празник проникнал у нас под чуждо влияние.Все пак, за да са спокойни мъжете,може и у нас Денят на армията да се чества и като Ден на мъжа - Гергьовден е подходящ, св.Георги е воин.
55
1
 
2
 
! Отговори
въпрос преди 12 години
Ний защо си нямаме ден на бащата ???Имаме 2-ри февруари, 8-ми март, а бащите ???"Ден на бащата" има в много страни.
54
1
 
2
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
! /браво/.
53
2
 
1
 
! Отговори
S. преди 12 години
Ei, sposobni ste da nahrachite, da obidite, da opliuete i neshto tolkova choveshko i hubavo: bashta, pak bil toi i Prezident, praznuva s decata si Deniat na bashtata! Tova e edin mnogo mil praznik v USA i horata si go otbeliazvat, sashto taka milo, s podarak za tatko, iznenadi...Maimuni bili, ne znam kakvi si bili...A vie, koito vse pliuete i ne ste maimuni, vse se podigravate na tova kakvo pravili maimunite i kade hodili, vie do kade ia dokarahte? Tolkova ste jalki v zlobata i prostotiata si!
52
2
 
1
 
! Отговори
50 преди 12 години
52, ! .
51
2
 
3
 
! Отговори
Жо преди 12 години
До 50 галактика: Прав/а/ си, но не съвсем. Незавесимо, че в случая не е подлог, "Денят на бащата" е наименование на нещо / календарно събитие със свое име/ и винаги са пише с пълен член. Напр. "Властелинът на пръстените" може да не е подлог в някое изречение, но винаги трябва се пише с пълен член.
50
2
 
2
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
46...тъпчо...не ме интересува как е в щатите....тук имаш право да спиш с 14 годишна ако е с нейно съгласие и никой не може да те пипне ако ще да си на 50.
49
2
 
1
 
! Отговори
галактика преди 12 години
до 3 - Жо - Не трябва ли *Денят* да е с непълен член ?
48
1
 
0
 
! Отговори
Е И? преди 12 години
До 47В София идва всичката *** ,която без друго няма как и къде да се реализира.Аз лично не бих се заселила в толкова чистата и подредена София почти при никакви обстоятелства.Иначе и от "кореняците Софиянци" има доста ***.Не става дума за градове и села а за манталитет и възпитание.Преди години отивам на гости в кв."Младост",едни хубави,големи лъскави,нови сгради а под тях кал и свинщина.Всичките "граждани" паркирали колите си в онова що трябва да е зелена площ:))))))))
47
3
 
4
 
! Отговори
$$$ преди 12 години
аааа тая малката е мн добра да ! мхмммм <3 ^^
46
2
 
4
 
! Отговори
44 браво преди 12 години
Добре казано ! И дано има повече хора като теб ! И наистина е кофти названието "***" защото обижда хора като теб които не са го заслужили! Аз съм от софия и мога да ти кажа от къде идва тази ненавист : просто тук дойдоха много прости хора които хвърляха *** направо през балкона , а други колеха агне пред блока ! Но наистина не е редно да ги наричаме селяци ,те са си *** които и на село най вероятно не са ги харесвали !
45
2
 
3
 
! Отговори
Е И преди 12 години
До 45Ако си в щатите и задиряш 15 год. девойчета ще те приберат.Те са още деца пич.Е ако е твоята дъщеря няма да говориш така де.Колкото до това момиченце "Barack and Michelle Obama have two daughters: Malia Ann, born on July 4, 1998,and Natasha, born on June 10, 2001."Смятай,ако не можеш де.
44
10
 
1
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
44...точно това имах предвид под селяци...хора с селски манталитет...относно момиченцето...не мисля, че е чак толкова малко че да ме наричаш педофил :) изглежда ми на 15...нормална възраст за започване на полов живот...
43
3
 
5
 
! Отговори
Е И?! преди 12 години
До 40 от 38Моля да правиш разлика между "селяци" и хора със селски манталитет.Вторите не са задължително от село,а са продукт на всеобщата ширеща се простотия и чалга в нашата мила родина.Аз съм от село,гордея се с това и коментари като твоя ме обиждат.Колкото до изказването ти какво би направил не девойчето,пич едното момиченце е на 9 другото на 12 години.Аман от педофили и извратеняци в БГ!!!
42
4
 
9
 
! Отговори
eeeeee преди 12 години
Това е най-готиния президент братче !!!!!
41
2
 
5
 
! Отговори
2 преди 12 години
Айде събудиха се и педофилите. Визирам #39.
40
9
 
3
 
! Отговори
на сапун преди 12 години
Още 100 000г и тези маймуни ще се научат да ходят изправени !!!
39
9
 
4
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
39...да бих и навирил крачетата сладка изглежда....38...хейтъри са...пишат ми за джапанки, а 100 % от тях имат анцуга за официално облекло...айде нали ви гледам по софийските улици селяци тръгнали все едно сте си на село на мегдана :)
38
2
 
21
 
! Отговори
Е И?! преди 12 години
Хейтъри много тук бе!!Маймуни били,по джапанки били,не знам си к'во били!спрете се бе,човека си е скромен,образован държи си на семейството и явно се опитва да възпита децата си добре.Завел ги на сладолед по джапанки,жена му се появила на соаре с рокля за 30 долара...голямо чудо станало!!!Дано и ние някога имаме толкова скромен и земен президент!