Тълпи от мераклийки за фермерски съпруги

Риалити шоуто тръгва този четвъртък по Нова
Обновена: 27 сеп 2011 14:27 | 27 сеп 2011 14:27,
66

Емил подготвя момичетата за изненада.

 

2500 любовни писма от различни краища на света са изчели десетте фермери, които си търсят половинка в риалити шоу. 

В първия епизод на „Фермер търси жена“ зрителите ще видят първата среща на един от участниците с момичетата, които искат да спечелят сърцето му.

Романтичното риалити стартира този четвъртък, 29 септември, от 20 ч. в ефира на Нова телевизия.

От всички любовни писма всеки фермер може да си избере само пет жени, с които да се види на живо.

Първата среща няма да закъснее за един от фермерите и още в първия епизод на предаването 30-годишният Емил от Велико Търново ще се срещне със своите пет избраници.

Още по темата
Той им е приготвил специална изненада, като дори ще завърже очите на момичетата, за да остане тя скрита до последния момент.

Минути преди да проведе индивидуален разговор с тях, ще ги накара да се почувстват като истински булки, пренасяйки всяка една от тях през прага.

Романтични искри ще прехвърчат още на първата среща, но накрая ще останат само три, с които Емил ще прекара една вълнуваща седмица в своята ферма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: Фермер търси жена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
cun kai h.. преди 12 години
стадо клито.и си тарси стопанин(фермер)..гледаите ...много е интересно
62
1
 
15
 
! Отговори
bot преди 12 години
*** си търси пара..
61
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Тълпи от мераклийки за фермерски съпруги " да се чете "*** от мераклийки за фермерски съпруги". От съавторката стрина Костадина
60
3
 
5
 
! Отговори
Дилма преди 12 години
Емо е сладур, ако не си намери жена, да ми се обади :)
59
0
 
6
 
! Отговори
bg преди 12 години
60, прав си, но има избор - кой те кара да гледаш ТВ? Преди гледах само новините, но вече и новините така са ги изродили, че нищо съществено да не съобщават, само глупости. Да не говорим как отразяват важни събития, като вълненията в страната в момента, против *** паразитизъм и дупедавските управлящи. Та стига само сме констатирали - решения трябва да търсим. Ограничаваме децата си от *** телевизия, възпитаваме ги да четат повече книги, да излизат и да се виждат с приятели, а не да висят
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
pff.. po RTL go vurtqt ot dosta vreme! Bg znae samo copy paste!
57
0
 
7
 
! Отговори
4332 преди 12 години
Ужасно сте прав ! Зомбирането на народа продължава Искат да ни доведат до пълно опростяване ! Жалко за младите хора, в които щат не щат се насаждат само тъпотиии! И най- жалкото че дори в училище си го коментират и като че ли няма т други теми за разговор Замислете се защо изкопираха най- тъпите чужди предавания ! За да ни управляват безвъпросно от наша страна, за да потъпчат и малкото интелигентност останала в семействата и обществото!
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нищо ново... В Германия това предаване върви от години и е пълна тъпня, кати "Биг брадър" и тем подобните простотии.Още едно средство за зомбиране на тотално изкуфялия народ.Въобще т.нар. "реалити"(какво ли общо имат тези простотии с действителността?) имат две функции: 1.Набиране на приходи чрез привличане на тъпата (т.е. по-голямата) част от публиката. 2.Създаване у обществото на чувството, че тия предавания са нормални/забавни с цел разширяване на тъпата част. Изходът? Не гледайте телевизия
55
0
 
9
 
! Отговори
зьцб преди 12 години
Сънуват мангизи женските, една жена само аванта й дай!
54
1
 
23
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 12 години
Да, поредната мозъкопромивна тъпотия.И как тия другарки, кандидат-фермерки си представят бъдещето си? Те цял ден на кичене, кафенца, шопинг и разкрасителни процедури, пък оня *** - да работи там на къра, че то... тия безмислени занимания на баш фермерката - бая пари чинат. Простотия, майко, простотия!
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредното глуповато предаване..
52
1
 
54
 
! Отговори
от МЕН преди 12 години
Тия девойки да не си мислят, че да си фермер, е като да имаш ферма у ФЕЙСБУКА ?! Едното няма нищо общо с другото> Фермер означава яко бачкане,без почивен ден и без празници. Особено, ако гледаш животни.Те не знаят /животните/ Нова година ли е, Великден ли е или че ти се ходи на море! Тия девойчета дали са на ясно със ситуацията ?!
51
1
 
29
 
! Отговори
SS преди 12 години
Да я вкарам в обора да рине фекалий цял ден и после да я питам дали още иска да се женим !
50
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия са измислени фермери, колкото за шоуто!
49
1
 
37
 
! Отговори
Мукавей преди 12 години
Следва"Фризьор си търси мъж"..
48
1
 
19
 
! Отговори
steve преди 12 години
На пръв поглед какво имаме на снимката: ПЕТ КОКОШКИ Златотърсачки които си мислят че знаят какво правят.Това ще го гледам само поради факта, че ще има много смях когато например някоя от тях вземе да пищи от страх петела да не вземе да я наклеца
47
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До МШ.Аз съм фермерска жена и не съм набита и яка,нито пък карам трактор.Висока съм 165 и тежа 66 кг и съм на 52 години.Не се чуствам втора ръка,живееме доста прилично без лишения,спокойно ,вече има няма 20 год.,преди живеехме в София вечно изнервени и макар с висше образование винаги без пари.Вече друг е въпроса че нямаме почивен ден ,но и винаги имаме гости и е доста претоварена програмата.А тези момичета ако знаят какво искат от живота не е необходимо да търсят съпруг фермер по този начин.
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Испания отдавна има такова предаване,но без успех,никой не гледа тази дивотия!
45
0
 
8
 
! Отговори
набито око преди 12 години
Тази втората на снимката от ляво на дясно какъв бански е бацнала, само да се появи на село с него не мож си вдигне гащите до зори.А последната разхлабила връзките на горнището току виж се показала некоя цица.
44
0
 
4
 
! Отговори
.. преди 12 години
май са объркали формата на реалитито