Награда за най-много свалени килограми – 125

Англичанката се стреснала, че със 190-те си кг няма да живее дълго
17 ное 2011 07:30, Елка Василева
61
Награда за най-много свалени килограми – 125

Англичанката Каръл Райт спечели наградата за най-много свалени килограми, след като успя да отслабне със 125 кг, съобщи Прес асосиейшън.

Жената се взела в ръце след лекарско предупреждение, че с подобно тегло не може да се надява на повече от две години живот. Това толкова стреснало Каръл, че тя се записала в местния клуб на отслабващите.

И от дебелана, която не не можела дори да си върже обувките и изобщо не можела да излезе от дома си, тя се превърнала в енергична работеща жена.

"Вече не ме болят коленете, не съм използвала инхалатора си повече от година. Мога да върша всички тези дребни неща, които хората приемат за нещо обикновено - да се обуя, да лакирам ноктите на краката си, да се качвам по стълбите. Всъщност вече
мога да ги взимам и на бегом" - похвали се Каръл. Сега тя работи в магазин за сандвичи и по цял ден е на крак.

Преди да отслабне, през 2009 г. за 9 месеца тя излязла от дома си само четири пъти. Тогава тя тежала почти 190 кг. Сега дрехите й са с 12 размера по-малки.


(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Неда преди 12 години
Като студентка тежах 56 кг.,но определено не мога да кажа ,че се чувствах добре.Според мен човек ,ако уважава себе си и е загрижен за здравето си, трябва да е на килограми,които му създават комфорт,това е определящото.При всеки човек това чувство е при различни килограми.Важно е да сме здрави,защото слаб не значи здрав,дебел - също.
60
0
 
2
 
! Отговори
ДО-ДЕБЕЛАНКА преди 12 години
Не прави експерименти. Вземи си направление за ендокринолог. Разпитай за добър ендокринолог и си запиши час. Ще ти направят изследвания и ще ти предпишат лечение. Не е въпросът само в яденето. Метаболитните проблеми имат решение в повечето случаи.
59
0
 
2
 
! Отговори
до 58 преди 12 години
Абе затворниците в концентрационните лагери хич не са били здрави. Стотици са умирали на ден от умора. А иначе спор няма. Не е хубаво нито да си кльощав нито да си много дебел.
58
0
 
19
 
! Отговори
@55 преди 12 години
Нали се сещаш затворниците и концлагеристите колко са били здрави? Въпроса не е да станеш кльощав и мършав, а да изгориш излишните мазнини и да си подобриш здравето. Затова трябва да се отслабва здравословно - умерено хранене и много спорт! Всичко друго е вредно за организма и не ти помага.
57
0
 
6
 
! Отговори
@51 преди 12 години
иначе да, можеш да свалиш килограми с волята си, но това е основно заради вътрешната промяна, иначе другото е изкуствено и не се задържа дълго и е известно като "напълнях след като спрях диетата"
56
1
 
4
 
! Отговори
@51 преди 12 години
според мен пък телосложението отговаря на психиката на човека, тоест външното отразява вътрешното. Така че някои като кажат, че са дебели и "нищо не могат да направят по въпроса", това звучи смешно, защото според мен си е до психика, иначе сумати народ ходи по фитнеси, но само някои имат нормален външен вид, жените или си стоят дебели, а пък мъжете правят някви много грозни мускулатури (на мен лично не ми харесва това, защото не е естествено)
55
9
 
16
 
! Отговори
д-р Хаус преди 12 години
До 52Точно с глад се отслабва най-бързо, ама не ви се гладува затова се чудите какво да измислите. Достатъчно е да погледнете малко снимки от концлагерите за да видите, че съм прав. Едно време мой учител се присмиваше на колежките си, които не ядяха хляб, за да не пълнеят, казваше им - в миналото затворниците били държани само на хляб и вода, а нито един не е напълнял... Отслабването е личен избор и въпрос най-вече на воля.
54
0
 
10
 
! Отговори
ss преди 12 години
za 2 godini sam sas 40 kilograma nadolo :) pravilno hranene i malko sport ( hi4 ne malko ) Koito iska namira nachin a koito ne tarsi si opravdanie
53
4
 
11
 
! Отговори
Ha ha haaaaaa преди 12 години
Чудно как още доктор Емилова не си е преписала това постижение?
52
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С глад не се отслабва, нито с диети. Пробвала съм по много и от двете. Златното правило е "Няма вредни храни, има големи порции". Хранете се 4-5 пъти на ден, но по малко, и се движете повече. Това трябва да стане ежедневие. Няма друг начин. Като начало намалете порциите си наполовина. Резултатът ще е налице след седмица - две. Това ще ви мотивира да продължите. Яде ви се шоколад? Няма проблем, купете си възможно най-малката опаковка (25 грама) и т.н.
51
1
 
21
 
! Отговори
Минаваща преди 12 години
Браво на жената - за да се свалят толкова килограми се иска здраво постоянство. На тези, дето се оплакват, че не могат да свалят, а нямат сериозни здравословни проблеми, мога да кажа, че явно се чувстват достатъчно добре така, както са. Ако наистина се чувстваш зле/депресиран/ограничен от теглото си, ти просто действаш, за да промениш нещата. Единственото решение е леко отрицателен калориен баланс, повече движение, търпение и превръщането на "диетата" и спорта в начин на живот.
50
0
 
14
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
И аз съм била цял живот (45г) слаба, но от щитовидната жлежа качих 10кг.Пия хапчета 3 г и сега пак съм слаба.Не се отчайвай!
49
1
 
13
 
! Отговори
bez преди 12 години
90 дневната диета е ефективен и щадящ организма режим,съчетан с двигателна дейност прави чудеса.Не гладувайте,а спортувайте и се хранете разумно.
48
0
 
15
 
! Отговори
до Дебеланка преди 12 години
На тези си въпроси можеш да дадеш отговор само и единствено ти. Ако отслабнеш и пак нямаш самочувствие едва ли някой ще се заинтересува сериозно от теб. А за отслабването, със сигурност трябва да го направиш, това че в рода ти имате склонност към напълняване не е извинение да тежиш 100 кг. на 28 години, пък и никак не е здравословно. Успех и дано намериш сили и самочувствие за да се чувстваш добре в кожата си.
47
1
 
13
 
! Отговори
Дебеланка преди 12 години
Искам да ви питам нещо и ви моля да подходите сериозно с отговорите.Тежа малко над 100 кг,ръст 170 см,години 28.Предразположена съм към пълнеене,в рода ни всички са така.Не мога да кажа че ям повече от моите приятели,даже напротив,в компанията най-слабите ядат най-много.Знам,че всичко е до метаболизъм и че някои хора имат бързо изгаряне ,други бавно.Въпросът ми не е как да отслабна а дали като отслабна ще се почувствам по-харесвана,по-женала,ще имам ли и аз приятел,ще правя ли секс?
46
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега на всички дебелаци лекарите трябва да им кажат, че им остава година живот, ако не отслабнат. Явно само това ги стряска.
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Anglichanite sa ujasno murzeliv narod.Obezdvijeni sa totalno.Ako moje i vutre v magazina shte vliazat s kolata ili skutera.Sreshtat se razbira se i takiva koito sportuvat redovno.Kato tzialo obavhe na anglichanite ne im puka kak izglejdat.
44
1
 
8
 
! Отговори
vse edno преди 12 години
do 24: това ти е грешката. има промени от хормонално естество, но те са преодолими. хапване веднъж на ден е просто убийство. 4 пъти на ден с намаляващо количество от сутрин към вечерта, вечер - най-добре супа. 3 пъти седмично - спорт - плуване, 1 час - басейните ги отварят в 7 часа или фитнес, и то кардио - 1 час. всеки ден ходене мин.40 минути, стълбите - пеша. Flax Oil - задължително 2 ампули всеки ден. всеки сам си кове бъдещето, особено в тази област.
43
0
 
1
 
! Отговори
булгар булгар преди 12 години
Вижте тук снимките на жената - fishki.netment.php?id=101185
42
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурна съм, че български мъж ще спечели наградата за най-многокачени килограми...:)