Всеки четвърти британец редовно сънува бивша любовница

В сънищата на жените обаче най-често е любимият партньор
Обновена: 9 дек 2011 07:38 | 9 дек 2011 07:38, Елка Василева
21
Всеки четвърти британец редовно сънува бивша любовница
Снимка: Reuters

Всеки четвърти британец редовно сънува бивша любовница, дори и да е щастливо женен, установи британско проучване, цитирано от в. "Дейли мейл".

Изследването било поръчано от веригата хотели "Премиер ин" и е обхванало 2000 поданици на Нейно Величество.

Какво друго сънуват мъжете на Острова? В никакъв случай не и благоверните си. 26 на сто признали, че на сън им се явяват колеги и колежки от работата, шефът, дори и тъщата.

Много по-верни в сънищата се оказали британките. Една трета от тях са казали, че най-често сънуват любимия партньор. Следвали сънищата с главни герои родителите и децата. Една трета от запитаните дами заявили, че най-близките им приятели и приятелки най-често спохождат сънищата им.

Анкетата още веднъж доказа, че жените са по-добри във фантазиите. 20 на сто от запитаните дами са доверили, че сънуват лица, които никога не са срещали в живота си.

И британците, и британките са заявили в 31 на сто от случаите, че важните проблеми от живота и трудното всекидневие им се явявали дори и на сън.


(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: сънища
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей това не мога да разбера, мама му стара,британеца друго животно - само розови сънища сънува, а нас аборигените - кошмари.