Калканджиева иска забрана за силикона

Не устните и бюстът ще задържат мъжа, казва модната шефка
Обновена: 23 дек 2011 12:44 | 23 дек 2011 10:52,
89
Калканджиева иска забрана за силикона
Жени Калканджиева Снимка: Булфото

Ако питате мен, бих забранила тотално силикона, закани се шефката на модна агенция "Визаж" Жени Калканджиева.

Тя е на мнение, че е необходимо едно момиче да се подложи на хирургическа корекция тогава, когато наистина има нужда или има голяма травма вследствие на катастрофа или на някакъв инцидент.

Според нея е нужно да има някаква възрастова граница, като предложи минималната такава да бъде поне 21 години.

"Дори едно момиче на 21 години не е достатъчно узряло да прецени кое изглежда добре и кое не. Моята идея е малко по-късно да започват с тези неща, за да могат да разберат разликата в количеството и колко много то може да промени техния външен вид“, разясни Калканджиева пред Нова телевизия.

Необходимо е момичетата в България да разберат, че не устните и бюстът ще задържат и ще направят една връзка стабилна с дадено момче. Самочувствието на жената не трябва да идва от това колко са й големи устните или колко й е голям бюстът. То идва от това какво постига, какво прави, какъв е нейният интелектуален потенциал, какво образование има, обясни бившата Мис България.

Нейният призив е родителите да не дават пари на дъщерите си, за да си направят бюста за абитуриентския бал, а за да отидат да учат в колеж.

Все по-малко станаха момичетата у нас, които нямат корекции, отбеляза Калканджиева.

Калканджиева сподели още, че пластичните хирурзи в Бразилия са по-скоро художници и че един хирург в чужбина би ни посъветвал реално колко кубика силикон би ни стоял добре в зависимост от фигурата ни и дали изобщо имаме нужда от такъв. У нас обаче било различно – за да се печелят повече пари, правят всичко каквото и да пожелае едно 16-годишно момиче.

Калканджиева не е първата известна жена, която обявява война на силикона. В началото на тази година певицата Белослава и нейната майка, актрисата Анета Сотирова, направиха неформален клуб на биожените. Идеята беше в него могат да членуват дами, които не са се подлагали на пластични операции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много права е жената!!
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе Жени, да си беше направила предколеден пиар с дарения за детските домове, както е редно. ама, пуста стиснатост....надувните кукли от твоята агенция сякаш не са напомпани със силикон отвсякъде.
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нейният призив е родителите да не дават пари на дъщерите си, за да си направят бюста за абитуриентския бал, а за да отидат да учат в колеж -КОЛЕЖ ))) -боже пребири си версиите...
77
2
 
4
 
! Отговори
25г момък преди 12 години
по-гадно нещо от силиконова гърда няма! изглежда добре само когато е облечена, а на голо е отвратително
76
3
 
7
 
! Отговори
Грозна като смъртта преди 12 години
Не беше ли Женчето Калканджиева тази,на която руснака плати да направят Мис пернишки крокодил Мис България?Я,как рязко зави само...
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Брех,днес няма новина за Ким, само за мъжа й
74
1
 
2
 
! Отговори
дади преди 12 години
хахахахх :ДДДмераклия, това е супер смешно :) само едната рима малко куца, но нищо
73
2
 
12
 
! Отговори
Мераклия преди 12 години
Гърда като една човешка длан,но по-голяма ти не си ми нужна.Достатъчна е твойта топлинаи твоите извивки нежни.автор: Мераклия - любител на малките гърди :-)
72
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а пък аз искам забрана на това злобно и алчно същество..
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Образованието и интелектът са ми помогнали точно толкова, колкото ме е спъвала и липсата на красота и сексапил. За жената е най-важно да е красива и жествена, останалото е просто още едина перла в корона й.
70
4
 
12
 
! Отговори
М21 преди 12 години
Обичам големите "балкони"!Но въпреки това смятам, че наистина вече се прекалява!Козметика, фризури, маникюри, педикюри, пластики и кво ли още не!Че то вече жените са някакви изкуствени създания!Нищо естествено няма по тях!
69
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много се бърка Жени. Точно циците печелят и задържат един мъж.
68
8
 
5
 
! Отговори
;-))))))))))))))) преди 12 години
tova samo ograni4en 4ovek kato neq moje da go poiska
67
9
 
9
 
! Отговори
да побързам да преди 12 години
си сложа златен зъб преди да е решила да поиска да забранят поставянето на златни зъби ! Аман от псевдоумници , които решават кое е добре и кое е зле за хората !
66
23
 
3
 
! Отговори
тя пък голяма преди 12 години
разбирачка !Не устните и бюстът щели да направят връзката стабилна! Ако за нейният мъж това не е важно ,за други мъже е важно !Кво е станала да се прави и тя на много компетентна? Ако приятелят ви ви харесва с малки барабонки , добре ,няма проблем ! Но ако много държите на този мъж , и ви е казвал ,че би било добре да си уголемите малко барабонките , по-добре го направете !
65
15
 
6
 
! Отговори
Дебора преди 12 години
64, нмного съм съгласна и затова че всеки е трябва да е индивидуален и да изпъкне и да покаже себе си. Затова сегашният ми приател ми купи голям джип , доста мощен , всички умират от яд като ме видят с него и аз сам много щастлива че другите ги е яд. Съшо ги е яд като видят гърдите ми които са големи и твърди а на всички останали жени са малки и меки
64
9
 
11
 
! Отговори
Цонка преди 12 години
Тъз камила пък кой я пита какво иска....а пък тоз сайт що не пусне една истинска новина.Ко ме интересуват мненията на разни долнопробни ***, прочули се с богат сутеньор и криви зъби...????!!!!!!!!!
63
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Saglasna sam s Jeni.Ne ustnite i bustat shte zadarjat edin maj do edna jena.Az li4no oba4e ne sam protiv korekciite.Spored men tova trqbva da se pravi ako naistina imash nujda ot nego.A ne zaradi majete da te haresvat pove4e.Ako edno momi4e e travmirano,sled nqkakav incident kakto kazva Jeni.Ako ima du6evna travma..Ne sam protiv korekciite.Nevijdam nishto losho v tova edna jena da iska da se 4uvsta po-dobre ako s4ita 4e kato ima silikon shte se haresva samata tq pove4e nevijdam ni6to lo6o.
62
23
 
6
 
! Отговори
chicago преди 12 години
г-жо Калканджиева, когато момичето узрее достатъчно за да прецени, дали може или не да си сложи силикон,бебоците вече са дошли.Всеки нещо иска да забрани .Каква е тази фелдфебелска държава ?Младоста е кратка, нека всеки опита това ,което мисли че ще му хареса и изтъкне като индивидуалност.С уважение.
61
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мисля си, че е лицемерно точно жена станала известна благодарение на външния си вид, участие в конкурс за красота и избрала за свое поприще агенция за манекени, да поучава младите момичета и да говори за постижения, образование и интелект.