Най обичам... гол да тичам!

4-годишно китайче тича полуголо в снега, принудено от родителите си
Обновена: 8 фев 2012 21:14 | 8 фев 2012 20:48,
25
Най обичам... гол да тичам!
Мечтата на китайския родител. Снимка: Ройтерс

Любителски видеоклип с 4-годишно китайче, принудено от родителите си да бяга в снега в Ню Йорк само по гащи и обувки, предизвика разгорещени дебати в китайското интернет пространство. Краткият материал (www.tudou.com/programs/view/geBPh4pII3U), предизвика възмущението на интернет потребителите.

Родителите се оправдали с необходимостта да укрепят характера и здравето на детето си.

Видеоклипът показва как китайчето, обляно в сълзи, върви бързо по заснежения тротоар и моли родителите си да го вземат на ръце. Те го окуражават да продължи да бяга и го насърчават да легне в снега.

"Аз съм против това, малките трябва да имат щастливо детство", заяви интернет потребител, критикувайки "ужасните родители".

Бащата, който е директор на предприятие в Нанкин, източен Китай, заминал със семейството си за Ню Йорк миналия месец на почивка около настъпването на лунната Нова година.

"Той беше съгласен да бяга гол по улицата, иначе нямаше да мога да го съблека. Не беше много доволен, когато усети студа", заяви Хъ и обясни, че учи сина си на кунг фу, да танцува, кара велосипед и алпинизъм, за да развие в него "мъжки характер".

"През зимата му давам сладолед, за да свикне стомахът му със студа. Той рядко боледува", допълва Хъ.

Детето, родено преждевременно и в лошо здраве, е подложено от ранна възраст на много строг режим, който трябва да го кали и предотврати евентуални усложнения, обяснява лична асистентка на бащата.

"Детето се съгласи и преди да започне да тренира съблечено в студа, то загрява с половин час бавно тичане", разказва тя.

Още от съвсем малко, 4-годишното момче тренира различни видове спорт. От 1 годинка започнало да плува във вода, която била само 21 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: каляване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
кетаец преди 12 години
не виждам, защо трябва да съм във възторг от поредната китайщина. техните щуротии са всеизвестни.
20
0
 
0
 
! Отговори
dim преди 12 години
eto vi klipa vbox7/play:26ee9bb3d0
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Директор на предприятие в Китай е висш държавен служител и като такъв взима заплата според статистика Китай-92 минимални заплати,там все о=е се изучава марксистко ленинска философия,с такива изпити кандидатсваш в висш институт и минималната заплата е около 100 долара-за справка 20 000 долара минимална годишна заплата и 40 000 средна годишна заплата в САЩ-къде ли е по социална системата в загниващият капитализъм в САЩ или в действащият социализъм в КИТАЙ....
18
0
 
0
 
! Отговори
do 18 преди 12 години
евала поета, разсмя ме :)
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Убий ме Боже, ама ако на снимката е 4-годишно - то аз съм трамвай! :)))))))))Че и часовник на лявата ръка има!Абе вие дете на 4 годинки, виждали ли сте изобщо?Разказвате за клип с дете, а показвате голи *** на дърт пергиш......
16
3
 
11
 
! Отговори
до Чан Кай Ши преди 12 години
БРАВО!Един обективен коментар!Защо мислите, че китайската цивилизация и култура е оцеляла над 5000 години? Дисциплина, каляване и добро здраве най-вече.Когато хората там са имали лекари и са се къпели всеки ден, ние сме били още в пещери.Нищо шокиращо няма в тая "новина" :)
15
3
 
19
 
! Отговори
Charlie преди 12 години
Те затова *** са такива здрави, от бебешори ги пускат по снега боси, голи и нищо им няма. Да дойдат тук да видят за какво става въпрос...
14
1
 
29
 
! Отговори
Charlie преди 12 години
Е, не, просто....снимката ви е уникат!
13
10
 
6
 
! Отговори
СЕДЕРАСТ преди 12 години
Най обичам гол да тичам. Но и да се спирам понякога.
12
10
 
22
 
! Отговори
Чан Кай Ши преди 12 години
Колко деца са убити от ненормалници-демократи в сащ? Колко майки са разплакани? Колко смъртни присъди са издадени за убийци на деца в САЩ? САЩ, най-демократичната страна в ЦЕЛИЯ СВЯТ? Така че, спрете с тази пропаганда за "неприятната" страна Китай. Вижте си насраните демократични г..зове и тогава говорете за великата страна Китай.
11
0
 
20
 
! Отговори
Никола преди 12 години
Заглавие на снимката "Мечтата на китайския родител." - *** *** сте, честно! :D А това за 4-годишното дупе ме разби, честно :D
10
7
 
9
 
! Отговори
do 9 преди 12 години
Не мисля че е особено трудно да се научиш да убиваш.Може би един нетрениран средно развит физически мъж ще стане *** терминатора след едва 3-4 години усилени тренировки.Сега си представи същият и да е въоражен със автоматично оръжие ,1-2 пистолета 500-600 патрона и 10-20 гранати,мини и прочие.Не е нужно да се намесва КГБ за да създаде супер-войника.Всеки с желание и оръжие може.
9
8
 
5
 
! Отговори
Простака преди 12 години
Най- гот на заден ход!
8
5
 
46
 
! Отговори
Ази преди 12 години
Да ви припомня, тоест да ви кажа, по времето на СССР, имаше програма на кгб за трениране на боен елит, като ги взимаха на по 3-4 години от домовете за сираци и ги тренираха докато умрат. После от сума ти деца около 20% издържали и ги направиха полковници на по 16-17 години, но научени да убиват. Кой знае дали има още живи, ако има ще са станали главорези. Има и сума ти истории за цели села избивани в Афганистан от тия ***.
7
17
 
7
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
A NIE UCIHME V RUSIA NA DARJAVNA IZDRAJKA KAK DA SASIPVAME BALGARIA
6
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За някои родители може да е прекалено, но аз споделям възгледите на семейството. Детето трябва да се тренира отрано.
5
1
 
23
 
! Отговори
White Rabbit преди 12 години
от едната крайност в другата.......... толкова ли е трудно да се намирате в златната среда ?
4
2
 
12
 
! Отговори
преди 12 години
И линка не бачка, абе въобще кой си ги измисля тия *** истории?
3
3
 
17
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Тези китайци са...вундеркинди;още от...едногодишни им се...разбира какво искат и казват това, на...китайски.
2
5
 
60
 
! Отговори
????? преди 12 години
Това дупе не е 4 - тири годишно....

Спонсорирани публикации