Над 47 милиона евро спечели късметлия от Франция

На 11 млн. евро пък ще се радва германец
25 авг 2012 18:00,
41
Над 47 милиона евро спечели късметлия от Франция
Лотарията привлича милиони хора, които се надяват да спечелят. Снимка: Reuters

Играч от Франция спечели от снощния тираж на Евромилиони 47 570 390 евро, съобщи френската компания "Франсез де жьо", цитирана от Франс прес. До момента това е деветата по големина печалба от тази лотария във Франция, посочва АФП.

Късметлията единствен обгради седемте печеливши номера, необходими, за да удари джакпота. Той разполага с 60 дни, за да получи своя чек.

Създадена през 2004 г., лотарията Евромилиони привлича за всеки тираж във вторник и петък поне по 20 милиона играчи от 9 европейски страни - Франция, Белгия, Великобритания, Испания, Люксембург, Швейцария, Португалия, Ирландия и Австрия. Всеки играч има шанс едно към 116 531 800 да отгатне седемте правилни числа, за да грабне голямата печалба.

Рекордната сума в Евромилиони бе спечелена на 10 август от семейство в Съфолк, Източна Великобритания - 190 милиона евро. От 2004 г. над 260 щастливци са печелили джакпота (минимум 15 милиона евро) или са го делили с други. В тази класация водят Франция със 70 късметлии, Испания с 58 и Великобритания с 57, добавя АФП.

Жител на германската провинция Бавария пък позна и седемте печеливши числа в новата европейска лотария Евроджакпот и забогатя с 11 милиона евро, предаде ИТАР-ТАСС.

До момента победителят не се е явил, за да получи печалбата, и може би още не знае, че е извадил късмет, писаха днес местни медии.

Първият тираж на Евроджакпот бе теглен през март 2012 г. Освен Германия в лотарията участват играчи от още 7 държави - Дания, Естония, Финландия, Италия, Холандия, Словения и Испания.

Играта Евромилиони е по-популярна, но поради разликите в правилата участниците в Евроджакпот имат по-високи шансове да спечелят, твърди руската агенция, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
7
 
! Отговори
предай по сайтовете преди 11 години
161 4 Анонимен преди 15 минутиАз работя на Wall Street и съм началник на престижна финансова групировка.Материално съм обезпечен благодарение на спекулативни финансови операции на световните борси.Отдавна живея в триетажен мезонет в Манхатън, имам голяма яхта и много милиони в банките.Бих искал да споделя, че като малък много обичах да решавам задачи от сборници по математика и още тогава изчислих, че вероятността да спечеля шестица от тотото е 1/13983816.Затова вместо на случайността аз заложих на способностите и дарованията си и приех с отворени обятия възможността да уча финанси в Харвард.Желая ви успех във вашите начинания и ако не ме надминете, поне наполовина да ме настигнете.
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз работя на Wall Street и съм началник на престижна финансова групировка.Материално съм обезпечен благодарение на спекулативни финансови операции на световните борси.Отдавна живея в триетажен мезонет в Манхатън, имам голяма яхта и много милиони в банките.Бих искал да споделя, че като малък много обичах да решавам задачи от сборници по математика и още тогава изчислих, че вероятността да спечеля шестица от тотото е 1/13983816.Затова вместо на случайността аз заложих на способностите и дарованията си и приех с отворени обятия възможността да уча финанси в Харвард.Желая ви успех във вашите начинания и ако не ме надминете, поне наполовина да ме настигнете.
15
0
 
4
 
! Отговори
Kasmet ! преди 11 години
Da ne e BG *** , oti6al vav Francia "DA RABOTI" ?! *** sa kasmetlii !!!
14
0
 
23
 
! Отговори
До 13 преди 11 години
Нашето нагласено ТОТО и европейските лотарии нямат нищо общо. Никога няма да пусна тото в БГ!
13
0
 
10
 
! Отговори
Трол преди 11 години
Какво е ТОВА? Освен платена публикация рекламираща ТОТОто ???(н(Вашето тото)(или тяхното)Това не е новина..
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не единя е микро - биолог произвеждащ винени сортове грозде в Калифориния, другият е строителен предприемач в Ню Йорк. Казах ти извади си главата от ***, прочети малко и тогава коментирай. И да ще бегам да пия една ракия и после отивам да си направим с *** и женати една тройка. Като гледа с каква агресия говориш за хората с пари усещам, че яко си го закършил и търсиш винта за проблемите си разни олигарси, мутри и тн. Горкия, съжалявам те ....
11
0
 
4
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Да не се окаже мениджъра Българин на запад дето пренасяше 3-те тона кокаин с кораб... а именно Брендо..а неговата пионка Дойчев изгоря като муха?Това ли са Българите за теб?Марш да пиеш една ракия, ***!
10
0
 
4
 
! Отговори
от 3 преди 11 години
да съм казвал че ги имим парите и че аз ще летя ?!?!?!? Ами не съм казвал, просто споменавам какво човек може да си позволи и за колко ако има тези пари. Пожелавам на всички да имат по толкова, че и повече!
9
2
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
Да ще летят скоро няколко българи и всичките са бизнес хора спечелили парите си в чужбина.Един съвет - не четете само този сайт и ще научите и нещо повече от това какво е направила Ким Кардашян и какво е мнението на Бойко марионетката за ядрената енергетика.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей 3-ти, ти си *** олигарха...само 250 хиляди долара казваш? А ти само след колко години тези пари ще ги изкараш без да харчиш? Колко живота ще ти стигнат, Бохеме?
7
1
 
4
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
то и първите автомобили са бил по 5 000 лири при годишна заплата от няколко стотин ама се колко струват, така че няма да ти коментирам глупостите. Айде като си толкова отворен ходи виж колко струват в момента цените на Върждин Галактик на Ричард Брансън. В списъка с хората, които ще летят са и няколко българи.
6
1
 
4
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
400 хиляди лева си е мечта да ти кажа...кой нормален българин има 400 хилядилева за един полет..за ей така разходка в космоса? Да не говориш за Ахмед Доган с 1 милиард дето има?
5
1
 
4
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Първият турист в Космоса плати 20 милиона долара. Хайде пак ела неподготвен.)))
4
2
 
19
 
! Отговори
от 2 преди 11 години
Ей Овце не се чудете че желая на един късметлия най-доброто, непонятно е за вашата завистлива ганьовска природа, нали? Скапани ***, обръщам се с наздравица към истинските българи за да полеем подобаващо късмета на човека, не към вас...дребни злобни елементарни душици. Марш на чалготека, ***! Тук говорим за друго..което ви е непонятно, ОВЦЕ.
3
1
 
8
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Грешиш... сбъдват абсолютно всички мечти, които можеш да си купиш. А да летиш в космоса сега струва само 250 000 USD и да си в добро здравословно състояние.
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Желая на човека да си сбъдне всичките мечти и да живее както той е мечтал преди да спечели тези милиони. А със сигурност 47 милиона евро сбъдват почти всички мечти.....като изключим да летиш в космоса.Наздраве за пича!Наздраве и за нас- дано някой ден бъдем в хармония със себе си, без толкова много пари!
1
9
 
4
 
! Отговори
бате бойко преди 11 години
кви са път тия бе??ами аз режа всеки ден ленти като гимнастичка ,те пари ще ми печелят от лотарии!!!бе как не ви е срам!!