Вашингтон: Гответе се, зомбитата идват!

Кампанията цели хората да са готови за природни бедствия
7 сеп 2012 20:33, Елка Василева
105
Вашингтон: Гответе се, зомбитата идват!
Правителството на САЩ съобщи: Зомбитата идват! Снимка: архив, Reuters

"Зомбитата идват!", обяви правителството на САЩ, цитирано от Асошиейтед прес.

Министерството на вътрешната сигурност предупреди в четвъртък американците да се готвят за зомби апокалипсис.

Стряскащото съобщение всъщност е част от кампания, целяща да насърчи гражданите да се подготвят по-добре за природни бедствия и извънредни ситуации. Логиката е: ако човек е готов за нападение на зомбита, това ще му помогне при ураган, пандемия, земетресение или терористична атака.

Миналата година федералните Центрове за контрол и превенция на болестите със същата цел организираха за първи път в социални мрежи кампания за реагиране при зомби апокалипсис.

Властите препоръчват да се изготви план за спешна евакуация,всеки да има комплект дрехи за преобличане, да има запаси от прясна вода, допълнителни лекарства и електрически фенерчета.

Някои от препоръките се припокриват с 33-те правила за справяне със зомбита, популяризирани чрез филма "Зомбиленд" от 2009 г., сред които бяха "Винаги си носи резервно бельо" и "Когато се съмняваш, трябва да знаеш накъде да бягаш".

(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: САЩзомбита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
10
 
! Отговори
a преди 11 години
teai amerikanci napalno sa otka4ili i triabva da gi iz4istiat ot liceto na zemiata kato nacia
40
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
70Ако не бяха българите, руските славяни щяха да пишат на иероглифи.
39
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно Лилито пак ще ходи да изнася концерти в САЩ !
38
5
 
24
 
! Отговори
до 65 преди 11 години
Ако не бяха руските славяни, ти щеше да се казваш Хасан.
37
3
 
20
 
! Отговори
Дражко преди 11 години
САЩ са напълно зомбирана държава.Политиката им е на основата на агресията и въоръжаването.Скоро ще се давят в петрол но няма да има вода да пият.И нещастието за планетата ще започне от там!
36
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предупреждения за подготовка на населението за очаквани природни бедствия с включване и на зомбита? Ако информацията не е някаква *** шега, тези американци съвсем са луднали! А че нас непрекъснато ни бомбардират и зомбират с подобни писания, е повече от ясно. Вече е твърде късно да се върнем към трезвото мислене и действие. Но, все пак, да опитаме??? Българинът е доста устойчив към налагане на начин на поведение и разсъждение, но останаха ли самостоятелно мислещи българи на тази територия?
35
16
 
5
 
! Отговори
АТИЛА преди 11 години
Тепърва ще прииждат Заразно Болни, Гладни и Бедни Славянски Зомбита от *** ПутинстанНие БолгАриите знаем как да се предпазим от Славянската Чума по страшна от СПИНСамо братята Иранци да пуснат ГАЗТА от НабукоРусия е Долнопробна Българска ***, създадена и управлявана през по голяма част от временното си съществуване от БългариРуските *** обитават Български земи и Български градове, столицата им също е Български градРуските *** пишат и говорят на Български езикКАЗАХ
34
3
 
10
 
! Отговори
империя на...какво? преди 11 години
Четох, че в сащ имало някаква нова дрога, която превръща хората в зомбита. Явно това са имали впредвид и думата не е случайно казана . Явно това е част от някакъв техен сатанински план
33
3
 
0
 
! Отговори
простак преди 11 години
искам и аз
32
6
 
20
 
! Отговори
Алекс2 преди 11 години
Тия американци доказват , че и от прекалена свобода и много пари , човек също може да откачи...
31
2
 
25
 
! Отговори
Май нещо се мъти преди 11 години
Че природните катаклизми нарастват, както по количество, така и по енергийност, това е ясно. Но за да се намеси едно правителство на една мощна икономически, политически и военно държава, означава, че самото правителство готви нещо или има известие за някакъв бъдещ катаклизъм, бил той военен сблъсък или геологичен. А това трябва да е предупреждение за малките народи, като нашия, НИЕ също да се готвим за необозримото бъдеще. Изглежда нещата са много сериозни, щом са на правителствено равнище.
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не обичам такива филми
29
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
при нас зомбитата са дошли отдавна. спят в парламента, а като им покажат зелен флумастер, се събуждат и гласуват "да"
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ай стига с тези войни, ве м *** и червените ви балалайки...едно и също как не спряхте да мелите...бати пишман пасифистите дето сте
27
2
 
31
 
! Отговори
Somebody преди 11 години
Аз незнам за какви зомбита говорят, но изглежда или се канят да започнат опасна война, или отклонявт вниманието от 22 септември - да не забравяме, че има издаден и президенстки указ, налагащ цензура за някои неща в САЩ относно тази дата...
26
1
 
46
 
! Отговори
ddyv преди 11 години
Щатите се готвят за война. Нали разбирате че не могат да кажат на населението - гответе се за война, която ние ще започнеме без очевидна за вас причина.
25
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
идва краят на света...
24
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Глупостта ще убие света.Най големият враг на човека е самият човек.Зомбитата са в главите им , акъла в петите.
23
2
 
41
 
! Отговори
да преди 11 години
Зомбита, глупости............... Готвят се за война.
22
16
 
23
 
! Отговори
събирайте си багажа преди 11 години
От цялата информация с която разполагам, съм убедена, че на 22 декември 2012 г. ще има 3 дни, през които Земята ще премине в 5 измерение.СЪБУДЕТЕ СЕ!!! 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА Е ПРИСПАНО И ТОТАЛНО ЗОМБИРАНО. ОТВОРЕТЕ ОЧИТЕ СИ И ТЪРСЕТЕ ИСТИНАТА, ЗАЩОТО ВРЕМЕ НЕ ОСТАНА.