До вчера мъже, днес мераклии за кралица на красотата!

В Бразилия си направиха първи конкурс за транссексуална мис
31 окт 2012 18:30, Екип на Dnes.bg
74

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
werti преди 11 години
До БАЙ ГРУЙО Картината, дето описваш е ясна на всички ни. Така е, неприятна гледка са такива показни. Такива жени отблъскват, а не привличат, могат да се погрижат да изглеждат по-женствени и нежни. Лошото е, че някои дори не искат, а други не знаят как да го направят. Гледах един травестит по ТВ, който се занимава с мода, казваше: "Жените по даденост разчитат на междукрачието си, а аз на това, което изглеждам, което сам създавам и поддържам." Има истина в това.
50
0
 
0
 
! Отговори
ОТ БАЙ ГРУЙО До wert преди 11 години
Виж, werti, разбира се, че и ненадарените с телесна красота жени имат нужда да дават и получават ласки. Но.. бъди честен - всеки избира първо с очите си!!! ВСЕКИ БИ ИЗБРАЛ КРАСИВОТО при равен начален старт за останалите неща!!! А на повечето грозни жени сякаш много им се иска да си подчертаят паласките, големите широки гърбове и късите крака, върху които е поставен плосък ***. И сложили няк`ви блузи с деколтета до пъпа, навирайки в очите ни големи селски цОци. Е, ако това е женственост...
49
2
 
6
 
! Отговори
Discovery преди 11 години
Прости Бг-та... психологията на човека е сложно нещо, това че тея хора им харесва да са такива, само те разбират защо и вие нямате право да ги оплювате!!! Всеки има право да е такъв какъвто иска стига да не натрапва идеалите си на другите!!! А и, ако не беше написано, че са трансексуални надали щяхте да разберете!!!
48
0
 
3
 
! Отговори
жена като жена преди 11 години
Големи мъжкари се събрали тука! И само разсъждават върху дилемата жена като Арнолд Шварценегер и мъж без ... Ами щом това са двете възможности, между които можете да избирате, давайте!
47
1
 
0
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
Tulski е от Горна оряховица и разбира от ИП-та защото премести небостъргачите на Сидни в задния двор на коптора си. Айде мий си краката и си лягай че се омазаЕто тука Tulski го нахранвам доволно коментар 41, 42, 44 (махнете интервалите)dnes . bg/world/2012/09/05/bylgari-obvineni-v-nezakonno-pritejanie-na-hladno-oryjie-v-italiia.167656,1
46
3
 
4
 
! Отговори
werti преди 11 години
До Бай Груйо 51Виж с'а: Жените, които, цитирам думите ти са "С тесни тазове, тяло на бойлери/бройлери - без талия, късокраки и коремести!" също имат нужда от любов и ласки и могат да отвърнат пълноценно със същото. Те са родени за това и имат право на обич, нищо че не са с манекенски мерки! А на тебе, ха да са ти честити ласките с обърканите създания, които със сигурност не са жени, макар да искат да ги възприемат като такива!! Не може дългия избръснат крак да замести една истинска мека в**ва.
45
2
 
2
 
! Отговори
Sramejliv преди 11 години
Simpatqgi sa , i az na piqno kato i braknah pod polata pomislih 4e e kl..r vikam nie sme za Gines ? Mani mani , dobre 4e ne se poznavame 4e da ne me e sram , iztreznqh po barzo ot policeiska palka !
44
3
 
6
 
! Отговори
... преди 11 години
Абе сичкото това добре ама само си представям да забиеш такава мадама (щото те си изглеждат като жени, че даже и с моето любимо - ГОЛЕМИ ЖЕНСКИ Ц.ЦИ) в дискотека примерно и почвате да се натискате и изведнъж усещаш надървена - пи.ка ба си маата ей! Измамен става и е станал светът ей и то много!
43
8
 
10
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Както си очаквах, дебилските коментари тук не ме изненадват. Щях да се изненадам ако ги нямаше.Като че ли най-много ми допадна мнението на "Бай Груйо" - харесването и нехаресването е въпрос на личен избор. Демонстрираното "отвращение" от транссексуалните по принцип, намеква за това че някой мъж би предпочел жена която да изглежда като Арнолд Шварценегер, но да има матка и яйчници за да може да ражда. Защото има и такива.Лично аз не бих избрал транссексуална за жена, но нека уважаваме другите.
42
4
 
7
 
! Отговори
Даката преди 11 години
Грозна работа,не сме за този извратен свят. Дано Бог дойде скоро да си ни прибере,че разврата много се сгъсти вече!
41
4
 
2
 
! Отговори
do 48 преди 11 години
videoto e dokazatelstvo kak
40
5
 
19
 
! Отговори
Бай Груйо преди 11 години
Женствеността била излъчване - ВЯРНО! Но има много жени по-мъже от мъжете. С тесни тазове, тяло на бойлери/бройлери - без талия, късокраки и коремести! К`во като имат детеродни органи и то функциониращи! Такава не бих оправил и на 100 ракии.
39
8
 
10
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 11 години
Не нормална работа стигаща до лудост , щом хората намират това за нормално значи човечеството е обречено на гибел , в случая естественият подбор не важи , след време медицината ще направи така че такива *** да раждат деца , това не е нормално , не е , не е , такива извращения заплашват човешкият род , както и религията .
38
2
 
2
 
! Отговори
я надуй дедо кавала преди 11 години
Абе, тия като ги гледам не мога да си представя да ги ръгам ама за флейтистки стават.
37
7
 
2
 
! Отговори
PR преди 11 години
na jenstvenite hora sa tova dori i po jenstvenni ot jenite shtoto tova im idva ot vatre iskat go i vinagi nosqt poli ili rokli i s visoki tokcheta do kato povecheto jeni si slagat pantaloni dankita i sportni ili niski obuvki
36
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бедна ви е фантазията, колко мъже си падат скришом по това...
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
преди време Бг пластичен хирург, извършващ такива операции, разказваше в Горещо че имало депутат женен за такава фалшива жена, без да знае истината за нея/него
34
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе на 3 ракии даже убави ми се струват.А на 5 може и да ги пробвам....
33
1
 
9
 
! Отговори
Етиен преди 11 години
Тате аз не съм , аз съм принцеса! И отивам на бал!
32
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съжалявам, че ще трябва да ви разочаровам, драги т-дами, но не сте като другите жени. Другите жени имат способността да раждат! А вие сте просто едни осакатени (и физически, и психически) мъже.