10 съвета как да го съблазним по френски

Купете си жартиери, флиртувайте и пращайте мръсни SMS-и
Обновена: 29 мар 2013 22:01 | 29 мар 2013 22:01,
82
10 съвета как да го съблазним по френски
Снимка: Soft Paris

Когато става въпрос за съблазняване, французойките определено са експерти в това, пише "Дейли мейл". И сега те споделят своята тайна чрез компанията Soft Paris, която е специализирана в продажбата на бельо, секс играчки и аксесоари. Фирмата иска да окуражи жените да покажат своята сексуалност и да ги научи да разпалват отново взаимоотношенията между тях и партньорите им.

Soft Paris разкрива десет съвета за жените как да се научат на френски усет в леглото.

1. Всичко се крие в походката

Много жени се разхождат прегърбени и си мислят, че никой не ги гледа. Дами, това не е секси. Отделете си необходимото време, за да се научите да ходите гордо, с вдигната брадичка, раменете назад, а единият крак винаги трябва да е леко пред другия, за да подчертаете бедрата си.

2. Дръжте се като котка

Не бъдете лигави, шумни. Представете си, че сте елегантна котка – лека, пъргава, тиха и грациозна. Съблазняването се крие именно в движенията ви и как ги ползвате във ваше предимство.

3. Бъдете дама

Когато мъж държи палтото ви, не го вземайте от него, а му позволете да ви го облече. Оставете го да държи вратите и да дърпа столовете, за да седнете. Бъдете елегантна. Винаги! Не дръжте чашата си за вино сякаш е халба бира.

4. Кажете „сбогом“ на чорапогащниците

Вместо това изберете чорапи и жартиери, но се уверете, че той гледа, когато си ги слагате – спретнете му едно съблазняващо шоу, без дори да се усети. Обувайте ги бавно.

5. Използвайте го

Въпреки че в повечето случаи успяваме да закопчаем задния цип на роклята ни, позволете му той да го направи. Обличането на жената може да бъде също толкова съблазняващо, колкото и разсъбличането й.

6. Преобразете чекмеджето си за бельо

Заменете скучното бельо с черна дантела, панделки, жартиери, корсети. Лицето ви трябва да разкрива какво носите под дрехите си. Само с лека усмивка подскажете каква е тайната ви.

7. Отивайте в леглото като истински звезди

Забравете за памучните пижами и дебелите чорапи. Обличайте секси нощнички и сатенен халат. Той така или иначе няма да остане за дълго.

8. Бъдете сладка

Мажете тялото си със сладки ароматни лосиони. Това ще го накара да ви поиска за десерт.

9. Флиртувайте безсрамно

Дори и да ви е съпруг, не спирайте да го съблазнявате. На вечерното парти, вземете ръката му и я плъзнете по бедрото си. Пращайте му мръсни текстови съобщения, докато той е на работа. Интимността не трябва да си остава вкъщи.

10. И възрастните трябва да си имат кутия с играчки

Бъдете игриви и без задръжки. Започнете с проучване и с изучаване на собственото ви тяло. Интимните играчки могат да предизвикат фурор в спалнята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: съвет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
0
 
! Отговори
бай Миле преди 11 години
Оффф....драйфа ми се само като прочетох половинтата. После нямало мъже, ставали пеераси и онаисти.Е как да не станат с тиа кифленски съвети, който и без тях така си се държат.
48
0
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
стига с тези митове за сексапилни французойки, номера минаваше когато границите бяха затворени, сега се пътува и може да се види, че това е една химера, имат хубаво вино, но жени, ммммммм, НО
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази статия е писана от хора, които не са виждали нито една французойка на живо. Камо ли да са водили разговор с такива. Пълни измишльотини (може би без 8ма точка).
46
1
 
1
 
! Отговори
Нончо преди 11 години
Тук са описали Съпругата ми. Някой май е идвал у дома :)Опс, хлъцнах, извинявам се!Сега ще и занеса кафето в леглото
45
0
 
1
 
! Отговори
Моцарт преди 11 години
Най-добре е с МЕНОЕТ :)
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ФРАНЦУЗОЙКИТЕ СА ТОЛКОВА НЕЧИСТОПЛЬТНИ ЧЕ МИ СЕ ПОВРЬЩА НЯМА КАК ДА МЕ СЬБЛАЗНИ ТАКА СМЬРДЯТ! ПРЕДПОЧИТАМ СИ МОЙТА ПЕНА!!!
43
1
 
0
 
! Отговори
жаго преди 11 години
бе како , я се напий и му направи една свирчугания направо , стига стези сваляния , кой сега сваля направо се събаряме
42
1
 
26
 
! Отговори
Съветвате, ама коя?! преди 11 години
Ха сега си представете как 100-килограмовата леля Пена прилага тези съвети спрямо мъжа си Груйо бояджията, когато са в панелното апартаментче, а около тях припкат двете им дечица! Или как плъзга ръката му по бедрото си, докато са на гости у свекървата! Или как му праща мръсни есемеси, докато той боядисва стените на местната консервна фабрика! :)))
41
0
 
4
 
! Отговори
Бай ... преди 11 години
Какво да ви кажа... Нема дас губим време за такива глезотии - направо по същество!... Щото може да се върне мъжо й...А той ще ми дойде в повече...
40
2
 
7
 
! Отговори
Дедо Пенчо преди 11 години
Пена ме съблазнява с неколко ракии и една петорна салата.Иначе - чорапогащи нема (тя и *** нема), а за закопчаване - тя ни нахлузва фистаня... Мога да помагам, докато не го е хептен облекла.Позволявам й секакви работи, сртига да не боли....
39
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Когато става въпрос за съблазняване, французойките определено са експерти в това, пише "Дейли мейл". "Айде стига! Вие средностатистическа французойка на живо виждали ли сте? Или така, както си го мечтаете на село, така ви се види?
38
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Верно е малко кльощава за краварка не става. То и за ринене на обора не става че тя май за нищо не става.
37
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това на снимката има кух поглед, следователно не може да има въображение.
36
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази на снимката е грозна и кльощава. Нямам толкова мръсно подсъзнание.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българките се държат така рядко и само, когато имат някакви тесни интереси. Някои други европейки са по-отворени в това отношение.
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако съпругите ни изглеждаха като тази на снмиката, нямаше да има нужда да четем статията, а те да се опитват да ни съблазняват...
33
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Купете си жартиери, флиртувайте и пращайте мръсни SMS-и"===Леле, това звучи много к... Не, няма да го кажа, ще кажа просто, че звучи като статия от тИАлото.
32
0
 
11
 
! Отговори
. преди 11 години
Или бъдете медия или се кръстете Хай Лайф , Хай Клъб , Аз Жената , Ти мъжа и т.н.
31
4
 
24
 
! Отговори
Георги преди 11 години
Хубава статия, но за жалост вече такива жени почти няма. То и мъже няма, които да оценят такова поведение от страна на жените. Всичко се дължи на глобалното затъпяване на младите. След 90ти набор всичко отива на зле..
30
0
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
до 29 Може да го прави и на други, не знам. На мене го прави редовно и е много мокра, ако това ти говори нещо.