С учените не се спори: Размерът имал значение - точка!

По-големият пенис помагал за прелъстяването на жените
8 апр 2013 22:33,
75
С учените не се спори: Размерът имал значение - точка!
Снимка: архив, Reuters

Размерът на пениса е анатомична черта, която помага за прелъстяването на жените, заявиха австралийски биолози, които дадоха своя принос към темата, обсебила мъжката част от населението открай време, предаде АФП.

"Тази тема вълнува въображението на хората от много отдавна - каза Майкъл Джениънс, професор по биология в Австралийския национален университет в Канбера. - Ако разгледате списанията, често ще видите статии със заглавие: "Важен ли е размерът? Ние потърсихме отговор на този древен въпрос с надежден научен метод.

Биолозите мислят, че преди мъжете от Хомо сапиенс да облекат дрехи, жените са използвали размера на пениса като един от факторите, с които са избирали най-добър потенциален партньор за възпроизводство, но имаше малко данни в подкрепа на тази хипотеза".

Предишни изследвания показаха, че жените предпочитат по-едрите мъже, с широки рамене и тесен ханш. Новият труд добавя към тези критерии и размера на фалоса. Самият размер обаче не е достатъчен. Важни са и другите физически показатели.

"Ако сте дребен и с тяло като круша, големият пенис няма да увеличи сексапила Ви", пише Брайън Мауц от екипа.

Учените правят изводите си след експеримент, при който показват на голям екран на 105 жени на 26 години 50 снимки на мъже с различен ръст и анатомия, включително и пенисите им в невъзбудено състояние. Участничките е трябвало да реагират, натискайки бутони. Така учените са отчитали по-скоро рефлексите, отколкото мислите им, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: пенисразмер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
4
 
! Отговори
мммммммммм преди 11 години
най-добър е средният като големина и, също така, "работлив" инструмент - и го чувствам, и не ме ограничава в пози, и до сливиците ми стига, и, къето си поиска :)))... обаче голям, ама наистина голям, като отношение , трябва наистина да бъде мъжът, защото съм такава, каквато мъжът ме провокира да бъда. толкоз! радвайе се на живота!
50
5
 
15
 
! Отговори
Статистик преди 11 години
Жена с малки гърди няма морално право да иска голям ****ис от мъжете!
49
0
 
12
 
! Отговори
Сърдечен преди 11 години
Разбира се че размера има значение.Трябва да е точно толкова голям ,че да стигне до сърцето.
48
5
 
7
 
! Отговори
Ханът Сюбиги преди 11 години
Ако ти е дебел портфейла, ще ти е голям и .... ако ще и с лупа да го търсиш, ако ти е тънък портфейла и отделен крачол да имаш за него, ще бъдеш сменен от чичко паричко. Братя сиромаси тия думи ги пиша лично аз, макар и да НЕ Е собственоРЪЧНО!
47
7
 
6
 
! Отговори
бивол преди 11 години
Размера не е толкова важен. Важно е да е като на малко биче рогчето. Да *** от където мине. Може да е и 25 см но когато си греда пръстите ка краката каква е ползата.
46
0
 
14
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
А, бе тия учени нямат ли си п*ки да си играят, ами се занимават с глупости :D
45
3
 
6
 
! Отговори
жена преди 11 години
Ммм, и аз така мисля - като учените.
44
4
 
10
 
! Отговори
Торанага преди 11 години
Има една японска поговорка - "Не е важно да ти е голям меча, важното е да следва пътя на ИзБушиГо!". И катаната е по-малка от рицарския меч например, ама сече яко. :)
43
2
 
6
 
! Отговори
Мариана преди 11 години
До Пегас И само заради това?....Не вярвам
42
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А защо нищо не пишат за женската лакомия? Че желанието за по-голям е свързано с женския манталитет.
41
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Размерът няма никакво значение, стига да е голям.
40
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е важен размерът, важното е да се използва кадърно. А и тия с малки *** поне винаги могат да си поискат *** секс, щото г*зът на жената все пак не е разтегателен.
39
2
 
12
 
! Отговори
Turbolover преди 11 години
Така е, Галя ама тези най-много се перчат - искат да си скрият комплексите зад джипове...
38
6
 
13
 
! Отговори
Turbolover преди 11 години
Ако знаеш как да го ползваш и с джобно ножче ще можеш да победиш дълга шпага...
37
1
 
6
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
Абе пич, никой не е виновен че си с малък "войник" ...Не мислиш ли че и ти си от тези "коментиращите" тук ?!
36
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За размера на пиш.ите не знам дали има значение, защото не се интересувам от пиш.и, обаче за размера на ци.ите ще кажа, че в никакъв случай най-големите не могат да се смятат за най-сексапилни. Вярно е, че по-големите ци.и често допринасят за повече сексапил на женското тяло, обаче аз мисля, че всичко е въпрос на пропорции т.е пропорциите правят красотата, а различните вкусове при хората са всъщност различен вкус към различна комбинация от пропорции. Аз харесвам секси дупе с нормални ци.и :)))
35
2
 
39
 
! Отговори
ха ха преди 11 години
Като се огледате хубаво ще видите че в цял свят размера на банковата сметка има най-голямо значение...Ако не е така-натиснете "-" веднага :) За да се стигне до показването на сантиметрите трябва да си поне симпатяга, добре облечен и т.н. Така че има няколко бариери преди показването и меренето...
34
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 11 години
А, то за това много мозък не трябва. Пък и за всеки по нещо трябва да има...нали?! То защато тези с много ГОЛЕМИТЕ МОЗЪЦИ само за работа мислят!
33
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези "учени" трябва да са големи пед*руги. Цял живот да мериш на хората пи.ките и да си вадиш изводи не е лесно.
32
0
 
27
 
! Отговори
жена преди 11 години
И аман от такива изследвания, за какво изобщо комплексирате мъжете, то и на жените ни се връща после от комплексари. Всички сме свързани, стига с такива статии, от които на мъжа може да му се отще да такова.

Спонсорирани публикации