Винс Вон си купи имение за 4 милиона долара

Комедийният актьор се обзаведе с нова къща малко преди появата на второто си дете
18 май 2013 10:32,
2
Винс Вон си купи имение за 4 милиона долара
Снимка: celebuzz.com

За холивудската звезда Винс Вон новината, че очаква второ дете беше отпразнувана с покупката на нов дом или по-точно имение.

Комедийната звезда наскоро обяви пред телевизионната водеща Елън Дедженерис, че той и съпругата му Кайла Уебър очакват второ дете през лятото. Ден по-късно стана ясно, че Винс е открил и дома, в който иска да отгледа децата си. Той се намира в южната част на Калифорния, на север от Лос Анджелис и по-точно в селището La Canada Flintridge.

Вон е купил къщата, която е разположена на около 600 квадратни метра, за сумата от 3 925 000 долара, тоест почти 4 милиона долара. Тази зона на Ел Ей е добре известна със своите елитни училища, в някое от които ще бъде записана и 2-годишната дъщеря на двойката – Локлин. В този, сравнително тих район, живеят много личности от развлекателната индустрия.

Новата къща на Вон е построена през 2000 година, разполага с пет спални, библиотека, кухня, официална трапезария, хол, кабинет, басейн и тенис корт.

Предишният дом на актьора в Ел Ей имаше четири спални и три бани - явно не достатъчно за разширяващото се семейство на звездата от хитовете „С жени на море" и "Ловци на шаферки" .

В миналото Винс излизаше с актрисата Дженифър Анистън, а малко след като приключи връзката си с нея, той срещна агентката на недвижими имоти Кайла и се ожени за нея през януари 2012 година.

Това лято ще гледаме Вон в комедията с Оуен Уилсън - "Стажанти" (The Internship).

Вижте новия дом на Вон в галерията нa Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: бебеимениеВинс Вон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
GRETA преди 10 години
CHUDQ IM SE NA KAKWO SE RADWAT??? TUHLI+ CIGLI...
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
haresva mi. blasia na horata i decata im, koito mogat da si go pozvoliat.