Нанси Карабойчева е Мис България 2013

Второто място е за 17-годишнатата Джулия Стоянова
Обновена: 19 авг 2013 09:15 | 18 авг 2013 09:44, Елка Василева
118

Снимка: Булфото

Нанси Карабойчева е Мис България 2013.

20-годишната блондинка, която е от Пазарджик, спечели короната в оспорвана надпревара, излъчвана на живо по ТВ7.

На второ място е 17-годишнатата брюнетка Джулия Стоянова от Пловдив.

Трета е 23 годишната Даниела Неделчева, чернокоса бургазлийка.

Нанси Карабойчева, която е студентка е по информатика и статистика в УНСС,  ще представлява България на конкурса Мис Свят в Индонезия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
4
 
30
 
! Отговори
сиганина преди 10 години
Пенка тряяше да е мис Булгария!
77
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на третата снимка прилича на мис пиги в лице, на четвъртата са й дали такъв бански, за да не й се вижда шкембето, а на шестата вече е готова за работа - чичковците да заповядат!
76
2
 
15
 
! Отговори
zz преди 10 години
То по-красиви момичета винаги ще се намерят, но се сещате, че се избира от явилите се. Като гледам класиралите се, красиви са си момичетата. Други години са били доста по-безлични.
75
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ДеоКва Нанси бе, в моцуната е като булдог ти сляп ли си? Излез от дома си и ще видиш поне 20-30 много по- красиви момичета само за 1 разходка...
74
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЖужаКой гледа предаването на Жени КУРконджиева... добре ли сте, по добре отиди на цирк там клоуните са по смешни....
73
10
 
21
 
! Отговори
манекен преди 10 години
Тези нагласени конкурси за нищо не стават - избраха *** от Пазарджишкото село Юнаците, повечето от кандидатките мязаха на коне ...
72
4
 
25
 
! Отговори
Део преди 10 години
Нанси беше единствената, която на сутринта беше красива без грим. А почти всички като ги гримират стават красавици, така че се радвам, че избраха нежно и красиво момиче. За Ингрид, наистина да се яви догодина, наистина в това момиче има огромен потенциал. Джулия също ми хареса, освен това изглеждаше интелигентно и скромно момиче. Адриана също е красавица, Боряна има уникално лице. Хубави са ни момичетата, но трябва да поработят над държание, тази година се видя, че е под всякаква критика.
71
1
 
23
 
! Отговори
???? преди 10 години
Нанси,Джулия,Ингрид!!!Все традиционни бългаски имена.Иначе са хубави.Дано се представят добре и за вбъдеще.
70
4
 
7
 
! Отговори
petter.bojinov преди 10 години
До мискаДа ако Ингред беше спечелила, първата тройка можеше да мине за мис Европа.
69
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех Ингрид върни се догодина :(
68
5
 
15
 
! Отговори
миска преди 10 години
За мен Ингрид е момичето, което трябваше да спечели конкурса. Обвиняваха я в наднормено тегло, но тя стои идеално на сцена и има красивите женски извивки. За лице ... просто нямам думи, красота, съчетана с очарование, пленителен поглед. Приковава вниманието с появяването си. Такава мис България ни трябваше ...
67
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нанси е приятно момие. Без грим е много хубава. Но тя според мен е от жените, които гримът загрозява. Не и стои грим, придобива селско излъчване. Ингрид снощи беше чудесна. Исках тя да спечели.
66
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До номер 63Ингрид наистина стоеше най-добре снощи. Иначе, като цяло мисля, че Нанси е сладка, приятна. Но има обикновена хубост (нарочно не пиша красота). Момичетата, които останаха да се съзтезават снощи бяха хубавки. Но истинска красавица липсваше. И аз съм виждала много по-красиви момичета да се разхождат по улиците. Адриана има отвратителна уста, направо гадна, Емел - също (криви си устата и си присвива устните, има надменно изражение), Даниела е безлична, за Велина - да не говорим.
65
3
 
13
 
! Отговори
ми преди 10 години
Нанси Карабойчева може да е далечна роднина на Ричард Груев
64
3
 
12
 
! Отговори
гост преди 10 години
таз па*авра Женито тя си ги наглася коя ще е 1ва..
63
7
 
20
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Каквато държавата-такива й конкурсите!!!! Хайде да не се лъжем,а да си го кажем:ТОВА ли е красавицата на България??? Та това си е най-,най-обикновенно българско момиче,което ако тръгне по улицата даже и захластнати от КРАСОТАТА й няма да има!!! Но явно критерийте на конкурсите в България са други,а какви са ние всички си ги знаем.Справка:конкурс Евроризия.Не тези момичета печелят КОНКУРСА,КОНКУРСА Е СПЕЧЕЛЕН ОТ ТОЗИ,КОЙТО ПРЪВ ГИ ВКАРА В ЛЕГЛОТО!!!!!
62
8
 
8
 
! Отговори
Чанкете преди 10 години
това се нарича PIZZA FACE по модерно му, а по нашенски мяза я на Карпуза в сурата..!
61
8
 
18
 
! Отговори
Пилето преди 10 години
А някоя Франческа Пенчева или Стейси Грудева нямаше ли?Нанси добре, ама това Карабойчева никак не й стои фьешън!Иначе девойката е средностатистическо изрусено и гримирано, кльощаво, не нетренирано дърво, каквото можеш да срещнеш във всяко кафене от Витошка до центъра на село Сусурлево, от което тя със сигурност е (дори да пише Пазарджик на акта й за раждане).Сори, девойко, но и по-Убави се разхождат по улиците. И слава Богу ;) (ама не са компан... пардон "модели" на Визаж)
60
4
 
3
 
! Отговори
IVAN преди 10 години
EI ALOOOOOOOOOO SELQNDURI TAQ PRACHKA SAMO DA VI UVEDOMQ NE E MISS BULGARIA MISS TV 7 E MEN TOVA JIVOTNO NQMA DA ME REPRESENTIRA PRED SVETA
59
5
 
4
 
! Отговори
d преди 10 години
maiko taq diva selqnka li izbrahte tolkova e glupavo momicheto che nqma nakade nishto nishto da sa radwa tam to i bez towa towa ne e oficialen konkurs a realiti format neka si misli che e miss bg shte q prizemqt mnogo burzo