Съботен бис

Сериалът "Семейство Божинови", Преслава и тв звездите и таланти
Обновена: 28 сеп 2013 15:42 | 28 сеп 2013 15:06, Александър Попов
11
Съботен бис
Николета ще бъде главен герои в сериала следващата седмица. Снимка: Булфото

През тази седмица властваха телевизионните риалитита, в които би трябвало да прелива от звезди и таланти. Зрителите обаче са на друго мнение и донякъде с основание са доста критични към участниците в различните предавания.

Тази седмица стартира "Музикална академия" - шоуто, което залага изцяло на българското и има идеята да сблъска поколенията на родната музикална сцена. Още преди старта му мнозина се запитаха какво прави Коцето-Калки сред звездите на естрадата, след като в неговото творчество се откроява единствено песента "Векът на любовта". Зъболекарят обаче се оказа далеч по-малък проблем за слуховите възприятия на хората, решили да проследят концертите на трите петорки в шоуто. Оказа се, че актуалните ни звезди отстъпват и на "динозаврите", и на никому неизвестните изпълнители.

Лора Караджова получи номинация за изгонване, Сантра определено трябва да се върне към кариерата си на тв водеща, а Фънки определи Криско като "рецитатор на гаражно ниво". И на тримата, вместо да понатрупат имидж, ще им паднат акциите след "Музикална академия", дано хонорарите са си заслужавали. Най-бруталната оценка дойде от журито, което изрази надежда те да се развият в следващите концерти. Има обаче сериозно разминаване - след като са актуални звезди, не би ли трябвало да са се развили досега? С десет репетиции няма да пеят фалшиво ли? Едва ли...

Трудно събират доверие и оцеляващите в Африка. Дали такъв е сценарият или начинът на заснемане, но зрители вече започнаха да ги определят като лигльовци и позьори. А доколко наистина са звезди всеки сам може да прецени. Те губят по точки и заради възможността за сравнение с предишни участници от аналогичното шоу "Сървайвър". И докато има време да разберем дали има други "мъже" освен ясновидката Николета, то изкуствено изглеждащи състрадателни сцени с африкански деца само натоварват сюжета на играта. Всъщност дано тези звезди пренесат отношението си и към българските деца и да не е било тв поза. Защото и у нас има малчугани, които не растат по-щастливо от връстниците си на Черния континент.

След седмица на лицемерно приятелство започнаха драмите и във VIP Brother. Всички участници на влизане убеждават, че ще бъдат себе си. Без да съзнават, че това шоу е сред най-гледаните в цял свят, защото затворен в подобно пространство това няма как да стане. И е съвсем нормално, като те извадят от ритъма на собствения живот, да си изградиш съвсем друг образ.

След световната слава на ринга интересът към Тервел Пулев нарасна. Освен че е страшилище с боксовите ръкавици, той събра симпатии и като образцов баща, който полага основните грижи за наследника си, тъй като съпругата му също е спортист и се състезава в Русия. Този имидж обаче се поразклати благодарение на фолкпевицата Лияна. Жената на Пулев едва ли е във възторг от флиртовете на силиконовата бомба с мъжа й. Остава да видим дали еротичните закачки ще прераснат в нещо повече. Лияна също го играе самотна майка извън стените на Къщата, но определено затвърждава имиджа на фолкпевиците. Нормално е мъжете да въздишат по нея, след като роклите й са тип "колан", а потничетата й трудно удържат стотиците кубици силикон.

Отношенията в Къщата също ще търпят своето развитие, но продуцентите определено са събрали пъстри хора. Все пак не всеки ден можеш да гледаш на живо рапър-социалист или пък националист, който не познава сина на "цар" Киро. Единственият неприятен вкус остава участието на шампионите Станка Златева и Тервел Пулев. За шоуто е добре, но повечето хора остават с впечатлението, че водещи са платените им хонорари. Което не говори добре за държавата, която явно е по-бедна от продуцентите на VIP Brother.

През есенния сезон продължава и сапунката "Семейство Божинови". Валери на няколко пъти призна, че Николета е затворена страница за него, очакваме и нейния отговор в предаването, което тя ще води по ΤV7. Новото в сериала обаче е първата поява на спряганата за любовница на футболиста - Моника Валериева. След като Николета й спретна няколко черни PR-а в медиите, Моника премина в атака и определено унизи плеймейтката в интервю пред седмично списание. Тя директно атакува семейството, че са я използвали за собствена популярност, макар да не отрече категорично, че е мачкала чаршафите с Валери. Очакваме следващия епизод, в който има закани за съдебно дело, ще се решава коя е преспала с повече мъже за някой лев в повече, ще избяга ли Божинов далеч от този тип жени и т.н.

Завършваме обзора с фолк певицата Преслава. От седмица насам медиите тръбят за проблемите й с теглото. Била болна от анорексия, заприличала на скелет, защото прекалявала с наркотиците, а някои побързаха да бият камбаната и да съобщават скръбната вест, че гасне. Представителките на този жанр никога не са се оплаквали от допълнителен PR, но явно и на Преслава й писна да я погребват и се обади от съседна Македония. "Намалих килограмите си, но не е истина, че съм анорексичка. Водя здравословен начин на живот и му се наслаждавам", твърди Преслава и категорично отрече слуховете за дрогата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
5
 
! Отговори
blah преди 10 години
Kefi me tozi ***, vinagi pishe s humor i sarkazam! Jalko che ne sa mu dali po-interesni temi, a vse go nabutvat s glupavite "zvezdi". No sam ubedena che potenziala mu ste bade zabeliazan i savsem skoro ste go chetem i v intelektualnite rubriki!
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо се загрози така това момиче,а беше хубава преди.....явно с напредването на годините ще е така..... сега е на 26 ......... а как ли ще изглежда на 36....... оуууу майчицееее ......
8
0
 
18
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Николета Лозанова също като Ким Кардашиян е известна точно с нищоправенето си. Тоест не е постигнала нищо значително в живота си (като изкл. хилядите счупени мъжки атрибути и неколкото фотосесии за плейбой). Това само по себе си показва, че човечеството върви по лош път. Вече никой не се вълнува от хора, които умеят да пеят, да рисуват, да играят в театър, а такива със силиконови бюстове и фалшиви гласове. Жалко. Много жалко.
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мен пък ми противна Лианка (Лиана?? Тарзан не те ли търси? Що за име?) Ясно е, че е набедена за хубавица, но на мен ми лъха на селско девойче - кръглите обеци, дългата косица, има си такива класически елементи. Но най ме вбесява как се мацоти, слага си силикон, обича се с 2 пръста поли, а после кърши пръсти как "красотата й била проклятие"??? Ми ако не се държиш като лек ***, може би все един СВЕСТЕН мъж в живота си ще имаш. Има много такива моми като нея,разберете, че ВИЕ грешите, не друг!
6
2
 
20
 
! Отговори
az преди 10 години
ai sprete da ni zanimavate s Podobni Otrepki
5
2
 
28
 
! Отговори
Ззз преди 10 години
Кво са я цъкнали тая проста ***
4
2
 
28
 
! Отговори
M'dolla преди 10 години
Това граничи с порно - статия. До тук стигнахме да четем за ниско-пардящи-силиконови-секс кукли...Дикавъри е за предпочитане.
3
3
 
60
 
! Отговори
Теме-рут преди 10 години
Малко ми е странно самочувствието на Лозанова-не стига, че доста е погрозняла, не стига, че е безкрайно ***, не стига, че внушила на малките си фенчета да работиш е грях, освен ако не е с трите/двете си дупки, а на всичкото отгоре се мисли за Хера слязла от Олимп да види какво правят простосмъртните. С такива "вселенски звезди", България скоро няма да се оправи. А Преслава е зависима кокаинова изпълнителка. Жалко за нея
2
3
 
37
 
! Отговори
ГОРД БЪЛГАРИН преди 10 години
Мале колко ли трябва човек да е закъсал да си легне с тази... ? Ама сега като я разгледах жената е на 43 г и изглежда в пъти по-красива от нея . На Михайлов а и на Божинов дето и дете и направил няма ли кой да му каже че тази е ГРОЗНА а за поведението не искам да коментирам в чужбина българите и викаме глезено СВИРКОЛЕТА . След ритни топковците май само Кърбовски може да я уважи той си пада по дрека но за него чувам че е минал на другия бряг . Падал си по *** с големи ......
1
2
 
48
 
! Отговори
чарли преди 10 години
Николета тази сутрин се е изакала / *** / нормално.