Къде и как живее супермоделът Хелена Кристенсен

Вижте нюйоркския апартамент и новозеландската й вила
Обновена: 10 фев 2014 09:39 | 27 окт 2013 08:58,
2
Къде и как живее супермоделът Хелена Кристенсен
Снимка: Vogue

Хелена Кристенсен е един от супермоделите на 90-те години, редом със Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Клаудия Шифър и Кристи Търлингтън.

Към днешна дата красивата датчанка е успешен фотограф, а домовете ѝ са истински пример за бохемски начин на живот и личен стил.

Хелена има ваканционна къща в Нова Зеландия и апартамент в Ню Йорк. И двете ѝ жилища са пълни с еклектичните предмети на изкуство, събирани от пътуванията ѝ по цял свят и с винтидж мебели.

44-годишната Кристенсен живее с 13-годишния си син Мингъс, който е от връзката ѝ с американския актьор Норман Рийдъс. Наскоро тя призна пред списание In Style, че никога през живота си не живяла под един покрив с мъж (с изключение на сина си), включително и с Норман, с когото бяха заедно в продължение на 5 години между 1998-2003 г.

Апартаментът на Хелена в Ню Йорк е всичко друго, но не и бляскав. Той е пълен със старинни дивани, врати, шезлонги..., дори леглото на красавицата е с метална, ретро рамка, сякаш е излязло от черно-бял филм.

Кристенсен показва и част от своите дрехи и аксесоари, които също с в бохо стил. Колкото до вилата ѝ в Нова Зеландия – там доминира зеления цвят, мебелите отново са старинни, но атмосферата е някак по-ведра и слънчева.

Вижте снимки от двете жилища на Хелена в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
11
 
! Отговори
тъпи драскачи преди 10 години
Не ми дреме.