Нов моден писък - мъже с дамски клинове

Надяват се артикулът да стане хит сред феновете на Бийбър
17 мар 2014 17:29, Александър Попов
36
Нов моден писък - мъже с дамски клинове
Как ли биха изглеждали мъжки крака в подобен клин? Снимка: Булфото, архив

Нов моден писък завладява Великобритания, като този път на пиедестала стъпват дамските клинове за мъже, пише в. "Дейли мейл".

Новият бранд бе пуснат от фирмата sTitch Leggins на британските модни дизайнери Люк Шипли и Том Хънт. Те предлагат новия си продукт от ликра на цена 25 британски лири.

Клиновете ще бъдат добре приети от феновете на Джъстин Бийбър и Ръсел Бранд, които обичат да ходят с подобни модели, надяват се производителите.

Предлагат се най-различни десени и разцветки, като най-популярни са тези с диаманти, украсени в цветовете на дъгата, и в яркорозово, пише БТА.

"Крайно време е представителите на силния пол да започнат да носят това, което искат, а не това, което трябва", смятат създателите на дамските клинове за мъже.

Според тях новата мода е начин за освобождаване на мъжете от табутата и наложените стереотипи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: дамски клин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
17
 
8
 
! Отговори
от САЩ с любов преди 10 години
Модата в България никога няма да се промени, надявам се да си остане такава, каквато е - всички масово носят сини дънки и чалгарски (***) якета, евтини кецове или лъщящи (не лъскави) обувки, взети директно от Илиенци, възможно най-селски прически... т.н.Така отдалеч си личи кой е българин. Та у нас (в САЩ) да го заобикалям отдалече, а когато се прибирам в БГ - да се ориентирам най-бързо къде ми е терминала. Сганта лесно се вижда.
9
0
 
45
 
! Отговори
Феликс преди 10 години
"Крайно време е представителите на силния пол да започнат да носят това, което искат, а не това, което трябва"Абсолютно съм съгласен, аз например искам да нося огърлица от зъби на "създатели на дамски клинове за мъже"!
8
0
 
9
 
! Отговори
biko преди 10 години
До vargи аз съм със теб :)
7
1
 
18
 
! Отговори
RTE преди 10 години
Значи сърчетата ще се изявяват по чорапогащници, браво.Кога ли ще се намерят малко мъже, били те индийци и всякакви там колонии в тази опозорена държава, да набият каските на управляващите с розови ***?
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нима това са мъже?
5
5
 
24
 
! Отговори
Дъбър преди 10 години
Да живее ****астията, евро-ценностите и "демокрацията".... "Крайно време е представителите на силния пол да започнат да носят това, което искат, а не това, което трябва" евтини номера за пропаганда....нямам против обратните, но ако това навиране на "ценности" не престане, бързо ще сменя "музиката" и ще ги друлям под път и над път.... понеже мъжете сме "първобитни", "мачовци" и "първични"..... нямам думи да опиша в какъв свят живея...
4
10
 
37
 
! Отговори
varg преди 10 години
Видя ли някои с такъв в България ще го пребия.
3
2
 
23
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Те англичаните (мъжете) от край време си носят впити панталонки. От там до клинчетата и високите токчета е една съвсем малка крачка. В крайна сметка на днешно време да си нормален не е модно.
2
1
 
34
 
! Отговори
щирлиц преди 10 години
А от утре и със сутиени и превръзки!!!!!!
1
1
 
12
 
! Отговори
ддд преди 10 години
Нов моден писък - не е готино да си мъж....WHAT???