Банкомат за кексчета си имат в Ню Йорк

Десертът струва 4,25 долара
28 мар 2014 12:05,
4
Банкомат за кексчета си имат в Ню Йорк
Снимка: Reuters

Жителите и гостите на града, който "никога не спи" - Ню Йорк, вече могат да задоволяват страстта си към сладки изкушения 24 часа в денонощието, благодарение на "банкомат" за кексчета, предаде Ройтерс.

Въпреки мразовитите температури, любопитните потребители се редят на опашка пред машината за "сладък кеш", инсталирана в Манхатън. "Много е забавно. Разбира се, винаги можете да отидете в магазина и там да се наредите за лакомство, но така е по-интересно", казва местната учителка Мелиса Мартели, докато отхапва от кексчето с канела, което е закупила от автомата.

Срещу сума от 4,25 долара всеки желаещ може да "изтегли" кексче по свой вкус - шоколад, кокос, ванилия, лимон, червено кадифе. Машината "пуска" до четири сладки изкушения едновременно.

Нюйоркският "банкомат" се поддържа от "Спринкълс" и с капацитет от 760 кексчета е най-големият сред останалите машини на компанията, инсталирани в Лас Вегас, Далас, Чикаго, Атланта и Бевърли хилс. От "Спринкълс" планират да поставят подобни автомати в Хюстън и Вашингтон.

Не всички нюйоркчани обаче са впечатлени от придобивката. "Глупаво е. Не виждам никакъв смисъл от този автомат. Хората не се нуждаят от кексчета в три часа сутринта", недоволства Антъни Кампейн, докато чака колегите му от високотехнологична компания да се върнат от опашката за лакомства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Monibonboni преди 10 години
Май, май си е точно вендинг. И май, май вчера имаше статия за вендинг машините по света и тази за кексчетата я имаше. Днес си е заслужила цяла статия, явно вчера добре се е представила. :)
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе май-май вендинг му викаха...
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
браво а тук ще пуснат автомати за червени бабички
1
1
 
5
 
! Отговори
Ина преди 10 години
Не банкомат, а автомат.