Кучкова търсила богат мъж и го намерила - тайнствен бизнесмен

Плеймейтката минала през наркотиците, излизала скъпо на мъжете
Обновена: 17 апр 2014 14:33 | 16 апр 2014 09:56, Александър Попов
84
Кучкова търсила богат мъж и го намерила - тайнствен бизнесмен
Кучкова не е евтина. Снимка: Булфото

Дали заради фамилията, но след като спечели еротичен конкурс, Елена Кучкова често и с гордост заявява "Да, кучка съм!". Тя май ще се окаже от малкото подобни момичета, които не лицемерничат с изказвания как търсят принца, който да ги дари с голата любов.

Три години тя е живяла с танцьора Стефан от известната мъжка формация "Максимус", но разбрала, че е с него само заради физическата му красота.

Медийната слава й отваря нови пътища, изпраща й стотици ухажори и тя решава, че сега е моментът, в който може да си позволи да избере такъв мъж, какъвто винаги е искала.

Още по темата
"Да, сега аз съм не само красива, но и известна. Загърбвам всичко лошо, което ми се е случило, искам да забравя трудностите, започвам нова работа и слагам ново начало. И имам нужда от мъж с възможности, с когото да си позволя един нормален начин на живот", откровена е Кучкова пред сп. Story.

Израснала без баща, Елена дълбоко в себе си изпитвала нужда от някого, който да я закриля, да се грижи за нея, да я напътства и глези.

"Стефан не беше това, което търсех. Още преди конкурса отношенията ни бяха изстинали вече и живеехме като съквартиранти. Когато спечелих титлата, това вече беше поводът той да се изнесе от къщи. В него харесвах само атлетичното му тяло, но в един момент това вече не ми беше достатъчно. Аз си падам по по-големи, улегнали мъже. Да, той ме обичаше много, но разбра, и решихме, че е по-добре да си останем приятели", признава плеймейтката.

Сваляли я политици, известни бизнесмени, футболисти и светски личности, много от които имали семейства и деца.

"Изкушавала съм се да изляза с някои от тях на вечеря, но не повече. Аз съм флиртаджийка, обичам да се заигравам и да ги дразня. А знаете, когато една жена се дърпа, става още по-сладка", допълва Кучкова.

В крайна сметка в момента се е отдала на бизнесмен, свързан и с политиката, когото случайно срещнала по време на самолетен полет.

"Той е млад, на 38 години, красив, богат, интелигентен, галантен и възпитан. Не обича показността и комплексарските фукни, че е с по-младо гадже, и то с титла за най-красив еротичен модел. За него е важно какво изпитва към мен, и аз – към него. Чувствам се прекрасно", хвали половинката си Елена.

И без да се притеснява, че ще бъде обявена за поредната златотърсачка, чистосърдечно дава своето определение за "мъж с възможности" - не е нужно да е милионер, но не иска да я води по кафета и да си брои стотинките, а да ходят на вечери в изискани ресторанти, както и да може да си позволи спокойно почивка на някое екзотично кътче по света. Дотук сегашният й приятел покрива без проблем тези критерии.

За момента на двамата влюбени им е още рано да обсъждат вариант за съвместно съжителство, но Кучкова е категорична, че струва скъпо на този, който я избере.

Елена Кучкова не крие и пороците. Пийва умерено, пропушила, за да си успокоява нервите, откакто станала известна, и е опитвала наркотици – кокаин и хероин. Не й харесало да се дрогира и счита, че настроението идва много от нагласата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
36
 
! Отговори
курдоколенков преди 10 години
Момичета,жени,хубаво четете такива статии и дано да ви влезе нещо в главите,а не да се чудите защо след време оставате самотни майки и тогава се сещате да търсите единствения и се чудите що не ставало. С държание и възприятие масово като въпросната готова на всичко за някой лев,дрешка или почивка ще бъдете просто поредната държанка за 2-3 години,заменена в последствие с по-млада!
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До адвокат 50 габе п*дро, на кого ги говориш тези, повечето от вас адвокатите едвам свързвате двата края щото нямате работа, има прекалено много адвокати в сравнение с работата, сигурна съм, че си един мижитурек дето няма пари кафе да си купи и жена ти те гледа и и мрънкаш и и се молиш да ти даде пари. върви си избивай комплексите някъде другаде.
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Аз съм флиртаджийка, обичам да се заигравам и да ги дразня. А знаете, когато една жена се дърпа, става още по-сладка"Малоумната причина на евтините к**ви. Истинските жени биха се отдръпнали само поради една причина - не обичат или не харесват този с който са. За да се дърпаш само, за да "ставаш по-сладка" е комплексарщина и създава гейши вместо истински жени. Тогава целта им не е самият мъж, както би трябвало да е, а флирта. Упражняват го флирта само, за да докажат на себе си, че стават.
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До адвокат 50 гВие адвокатите сте за затвора в Белене за педофилия и защото не плащате данъци.
23
19
 
7
 
! Отговори
адвокат 50 г преди 10 години
право е момичето, прави си реклама, ние чичковците имаме нужда от нещо младичко и хубаво да ни стопли кръвта и да ни раздвижи живота. Затова понякога инвестираме в млади дами- балерини, стажантки, студентки на стипендия, промоутърки, пиарки, журналистки и пр. подобни. За такива каки не се женят, освен футбалерите, а инвестират в приятно прекарване и незабравими емоции, затова хорицата с 450 лева месечно дето ги цитирате долу, да търсят любовта другаде! Кеф цена нема казва един клиент набор...
22
4
 
17
 
! Отговори
Жена преди 10 години
Има момичета на които е трудно да се влюбят в бедно момче.Но всъщност -те трябва да гледат потенциала.Ако го има днес,момчето един ден ще бъде реализирал се мъж.Тия ,които директно се хвърлят на богати мъже, обикновено след раздялата ,която настъпва след 2 ,3 години(толкова трае и най-голяматата страст) плачат горко ,защото са изоставени от друга-по интересна и също толкова дашна.Ако е умна, ще използва въпростния бизнесмен-неговия опит ,връзки и пари, за да създаде свой собствен бизнес .
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако пичели добре от порнофилми, богаташ не и трябва. Вероятно не пичели много и затова търси богат спонсор, но тогава ще трябва пък да спре с порноиндустрията ако той е ревнив.
20
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Той е млад, на 38 години, красив, богат, интелигентен, галантен и възпитан."Сещам се за едни млад, преуспял мъж-бизнесмен, свързан с политиката...доста освинен.Да не би да е той?Но, важното е да я обича :)
19
0
 
35
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
огледалце огледале, коя е най-красивата на светатаблет съм *** кифлооооо, ТАБЛЕТ
18
1
 
23
 
! Отговори
донко преди 10 години
Тая е направо за арестуване - хем НАРКОМАНКА хем *** , незнам как може дори да се пише за такива личности
17
0
 
30
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Не мога да разбера защо жени като тоз *** на снимката се гордеят с факта, че половите им органи са за свободна употреба след заплащане (или две водки "спирт")... Толкова ли нямат чувство за елементарно самоуважение, или вече критерият за самоуважение е на колко пи**и се се въртели?
16
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
простата кифла си е намерила някой на нейното ниво-мутра с 2 пръста чело
15
1
 
38
 
! Отговори
Евтинджос преди 10 години
"излизала скъпо на мъжете"Но за сметка на това мъжете и влизали евтино.Така е при икономиката на кучките. Нали тя е потвърдила, че е такава.
14
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Казано кратко - поредния *** който ще мине през леглата на половин София и си мисли, че е нещо особено :))))))
13
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Костов е виновен
12
3
 
26
 
! Отговори
Victor преди 10 години
хванах рак на очите от тази статия
11
1
 
48
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Ех тая любов бе толкова е сляпа ,все с богати бизнесмени събира такива такива жени,как не я събра с някой нормален ,обикновен човечец взимащ 450 лв заплата!
10
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво добро,какъв напредък да очакваш в държава в която 25 години долната глава надделява над горната!!!!!!!!
9
0
 
49
 
! Отговори
tarbuh преди 10 години
Първо, на това му се вика чиста к*рва, не ***, и второ, такива като тази нито могат да обичат, нито да бъдат обичани. Всичко ще опира само до пари, тяло, известност...
8
1
 
57
 
! Отговори
zeus преди 10 години
Какво бил изпитвал към нея - ами силна ерекция и я *** по всички дупки. След година-две те си хване следващата нова миска, а тази ще си остане само с разпорения г*з:)