Любимите играчки на децата по света

Кения, САЩ и Малта: открийте разликите
16 апр 2014 17:30,
9

Италия. Снимка: Gabriele Galimberdi

Фотографът Габриеле Галимберти твърди, че хората помнят по-ясно играчките си от детството, отколкото имената на началните си учители. Снимките, които ще видите, са от цял свят. Те показват деца с любимите им играчки. Тук ще видите и нещо много по-интересно - в играта всички деца са еднакви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
8
 
! Отговори
езичник преди 10 години
разликата е в това че децата от първия свят по цял ден са запрени и под надзор като затворници а тия от третия свят имат пълната свобода да играят навън където и колкото искат.
4
0
 
4
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Снимка 15 - за Украйна, е доста подвеждаща
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, доста изводи могат да бъдат направени. И за типовете играчки, и за подредбата на детските стаи. На места не може да се говори дори за стаи, а за някакъв заслон, който изглежда се ползва от цялото семейство.Направиха ли ви впечатление детските стаи на китайчето и албанчето? Питам се, дали нарочно са нагласени специално за тази снимка или нашите представи за тези държави не са съвсем верни?
2
0
 
12
 
! Отговори
Tanq преди 10 години
А на мен ми направи впечатление количеството на играчките на децата от по-развитите страни, в сравнение с на тези от третия свят....само една :)
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахаха, снимка 15 е показателна :D